Lenovo Go Wireless Headset - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Lenovo Go Wireless Headset
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Lenovo Go Wireless Headset

Termékkód: 4XD1C99221

Teams tanúsítvánnyal rendelkező Lenovo Go Wireless ANC fejhallgató, aktív zajszűréssel.

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
44 099 Ft
34 724 Ft + Áfa

Termék leírás

Nincsenek vezetékek, semmi gond

Bárhol is van, a Lenovo Go Wireless ANC fejhallgató javítja a hívási és hallgatási élményt. Ez a Microsoft Teams által tanúsított fejhallgató fejlett aktív zajszűrő (ANC) és környezeti zajszűrő (ENC) technológiával büszkélkedhet. Most minden élesebben és tisztábban szól, a háttérzajtól függetlenül. Az Intel® Evo™ laptopokhoz tervezett Lenovo Go Wireless ANC fejhallgató segíthet optimalizálni a kommunikációt, a termelékenységet és az együttműködést az Intel® Evo™ laptopokon a natív Bluetooth funkcióval.

Legyen a vezetőülésben

Amikor egyik hívásról a másikra ugrik, mindig Ön irányítja az irányítást ezzel a Microsoft Teamshez tanúsított vezeték nélküli fejhallgatóval. Egy gombnyomással gyorsan és egyszerűen hozzáférhet kedvenc együttműködési platformjához, ahol csatlakozhat egy értekezlethez, kapcsolatba léphet a kollégákkal, naprakész maradhat stb. Azonnal, bárhol is van.

Tapasztalja meg az igazi szabadságot

Élvezze, hogy bárhonnan valóban dolgozhat a fejlett ANC és ENC technológiának, a 30 méteres vezeték nélküli hatótávnak és az akár 35 órás* akkumulátor-élettartamnak köszönhetően. Mivel az ANC csökkenti az Ön körüli zajt, bármit is hallgat, az kristálytisztán hangzik, míg az ENC kiküszöböli a zavaró háttérzajokat, így bárki, aki beszél, mindig hangosan és tisztán hallja.

Úgy tervezték, hogy ne nehezedjen le

Az ideális fejhallgatóval egész nap viselheti gond és kényelmetlenség nélkül. Intuitív oldalsó vezérlőkkel kell rendelkeznie a hangerő beállításához, a némításhoz vagy a hívások fogadásához, valamint a zene lejátszásához vagy szüneteltetéséhez. Állíthatónak is kell lennie, így balra vagy jobbra is hordhatod. A fülkagylókon pedig kényelmes LED-jelzők találhatók. Ez a prémium vezeték nélküli fejhallgató megfelel ezeknek a követelményeknek és még sok másnak.

Specifikációk

A csomag tartalmaLenovo USB-A Bluetooth audio vevő, USB-C-USB-C kábel, tok
Akkumulátor kapacitás610 mAh
Aktív zajszűrésVan.
Bluetooth hatótáv10 m
CsatlakoztatásBluetooth
Impedancia32Ω
Kábelhossz1,3 m
Lejátszási idő35 óra
Súly230 g
SzínFekete / Szürke
TípusHeadset
Töltésidő1,5 óra
Vezeték nélküli technológiaBluetooth 5.0