Samsung Odyssey Ark S55CG970NUXDU - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Samsung Odyssey Ark S55CG970NUXDU
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Samsung Odyssey Ark S55CG970NUXDU

Termékkód: LS55CG970NUXDU

54,6 hüvelykes ívelt 1000R, 3840x2160 4K, 165Hz, AMD FreeSync Premium, Quantum HDR 2000, HDR10+ Gaming, VA, Quantum Mini-LED, Dönthető, Magasság állítás, PIVOT, Tizen™ operációs rendszer, Smart TV alkalmazások, Beépített hangszóró, WiFi és Bluetooth, Ark Dial kontroller és távirányító

Raktáron
Ez a termék raktáron van, azonnal átvehető Csengery u. 84. szám alatti üzletünkben
999 000 Ft799 901 Ft
629 843 Ft + Áfa

Termék leírás

55" nagy képernyő és 1000R ív

Merülj el az élethű jelenetekben! Az 55 hüvelykes képernyő olyan képet nyújt, amely elkápráztatja érzékeidet és olyan adrenalindús élményt nyújt, amely felülmúlja a korábban látottakat. Ezt az élményt fokozza az 1000R-es ívelt képernyő, ami körbeveszi a látóteret a maximális átélés érdekében.

Pilótafülke mód & Eclipse Lightning

Érezd úgy, mintha egy pilótafülkében lennél! Forgasd el a képernyőt pilótafülke módba a HAS segítségével, dönthető és elfordítható funkciókkal az optimális képernyőkörnyezet érdekében! Ez a tökéletes pozícionálás a monitoron megjelenő világban való elmerülésben segít, amelyet az Eclipse Lighting tovább fokoz.

Quantum mátrix technológia

Páratlan vizuális élmény. A Quantum Mini LED-ekkel ellátott forradalmi Quantum mátrix technológia szabályozott fényerőt és tökéletes kontrasztot biztosít a kifinomult kép érdekében. A fejlett 14 bites háttérvilágítású egység részletes HDR vezérlést tesz lehetővé, amely páratlan képminőséget biztosít.

Ultraérzékeny quantum processzor

Élvezd a magával ragadó moziélményt! A 20 többrétegű neurális hálózat kombinálásával az MI-alapú processzor kifinomultan elemzi a képeket, hogy minden részletet visszaállítson, pixelről pixelre. Az automatikus fényerőbeállítás, a kontraszt erősítése és a fejlesztéseknek köszönhető előnyök, javítják a felbontás minőségét, nézz bármit is!

HDR 10+ gaming

Láss minden részletet annak teljes szépségében! A komor árnyékoktól a napszítta jelenetekig az 1 000 000:1 kontrasztarány fokozott színkifejezést és mélységet tesz lehetővé. Szerezz versenyelőnyt a HDR 10+-szal, amely automatikusan, valós időben alakalmazkodik a játékokhoz, hogy megjelenítsen minden részletet, ami győzelemhez vezethet!

Matt képernyő

Csak arra koncentrálj, ami számít! A becsillanástól mentes matt képernyő elnyeli, nem pedig visszaveri a mesterséges és természetes fényt, így a legkeményebb csatákban és a legnehezebb szinteken is fókuszban maradhatsz.

Sound Dome technológia

A négy sarokhangszóró és a két központi mélynyomó egy 60 W-os 2.2. 2 csatornát eredményez, amely a játékképernyők vagy a játék soundbarja közül a legalacsonyabb 45 Hz-es hangokkal rendelkezik. Az MI adaptív hang és a Dolby Atmos a következő szintre emeli a hangélményt, és egy háromdimenziós hangképpel vesz körül, amely a játék világába repít.

165Hz & 1ms

Győzz le minden ellenséget, akár extrém sebességgel! A 165 Hz-es frissítési gyakoriság ultrasima akcióval kiküszöböli az akadozást az izgalmas játékmenet érdekében. Azonosítsd az ellenségeket profikhoz illő pontossággal az 1 ms-os válaszidővel, a pontos egérmozgásokkal és az elmosódásmentes képkockákkal, minimális szellemkép mellett.

AMD FreeSync Premium Pro

Zökkenőmentes játékmenet. Az AMD FreeSync Premium adaptív szinkronizációs technológiával rendelkezik, amely csökkenti a kép szakadását, akadozását és a bemeneti késést. Az alacsony képkocka-kompenzáció biztosítja, hogy minden jelenet zökkenőmentesen legyen.

Ark Dial

A napelemes kontroller az Ark számára lett létrehozva. Ark Dial a játékost felvértezi a teljes ARK vezérlésére, lehetővé téve a gyors és egyszerű hozzáférést a különféle funkciókhoz, amelyekkel az ARK rendelkezik, ideértve a Hajlított mozgású képernyőt, a Többszörös nézetet, a Gyors beállításokat és a Game Bart. Vedd kezedbe az irányítást az Ark segítségével!

Többablakos mód

Nincs többé szükség több képernyő összerakásához. A Többablakos mód lehetővé teszi, hogy egyszerre 4 képernyőnek megfelelő felületettel rendelkezz az 55"-os kijelzőn. A Smart TV lehetőségét is kihasználatod a beépített YouTube alkalmazással, így bárki streamelhet, internetezhet egyetlen monitorral.

Game Bar

Azonnal elérheted a játék beállításokat. Most mégkönnyebben elérhetőek a fontosabb beállítások, úgy mint FPS, HDR, és VRR. Szabd testre a frissítési időt, képernyő arányt, és érd el célod még könnyebben!

Specifikációk

Adaptive-SyncVan
Beépített WiFiVan
Betekintési szög178°/178°
Bluetoothvan
Csatlakozó - HDMI 2.14db
Csatlakozó - USB 2.02db
Felbontás típus3840 x 2160 (4K)
FreeSync támogatásIgen
HangszóróVan
HáttérvilágításMini LED (Quantum Dot technológiával)
HDR támogatásIgen
HDR tanusítványQuantum HDR 2000
ÍveltIgen
Képarány16:9
Képfrissítés165Hz
Készülékház színFekete
Kijelző bevonatMatt
Kijelző méret55"
Kontrasztarány1000000:1
LAN (RJ45) csatlakozóVan
Maximum fényerő600 cd/m2
Operációs rendszerTizen OS
Panel típusaVA
Pixelméret0,315 x 0,315mm
Pixelsűrűség80 ppi
Súly41,5 kg (állvánnyal)
53,8 kg (dobozával)
Színmélység10 bit
Színtérlefedettség95% DCI-P3
Tartozékok, kábelekHDMI kábel, Ark Dial kontroller, One Connect Box, Távirányító
Válaszidő1 ms
VESA rögzítés400x300