Helldivers 2 (PS5) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Helldivers 2 (PS5)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Helldivers 2 (PS5)

Termékkód: 2808843

Harcolj a szabadságért egy ellenséges galaxisban ebben az őrült, külső nézetes, kooperatív csapatos lövöldözős játékban

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
14 401 Ft
11 339 Ft + Áfa
Megjelenés: 2024.02.08.

Termék leírás

Állj csapatba akár három barátoddal, és pusztítsd a szülőbolygód, a Szuperföld biztonságát fenyegető idegen dögvészt az Arrowhead Game Studios PS5-re és PC-re készült többrésztvevős kooperatív lövöldözős játékában.

Elit Helldivers-katonaként küldetésed, hogy békét, szabadságot és irányított demokráciát terjessz a galaxis legnagyobb, legdurvább és legrobbanékonyabb eszközeivel.

A Helldiverek nem érnek földet megfelelő támogatás nélkül, és te döntöd el, hogyan és mikor hívsz erősítést. Nemcsak szupererős elsődleges fegyverekkel és testreszabható fegyverkiosztásokkal rendelkezel, de hadicseleket is bevethetsz a harcban.

A Helldivers 2 az Arrowhead eddigi legjobb kooperatív játékmenetével büszkélkedhet. Az együttműködés létfontosságú lesz: A csapatok összehangoltan választanak fegyverkiosztást, taktikát alakítanak ki az egyes küldetésekhez, és együtt teljesítik a célokat.1

1Az online többrésztvevős játékhoz PlayStation®Plus szükséges. A PlayStation Plus-tagság rendszeres előfizetési díjhoz kötött, amely automatikusan levonásra kerül a lemondásig. Korhatárok érvényesek. Feltételek érvényesek: play.st/psplus-usageterms.

Helldivers 2 főbb jellemzők

  • Harcolj a Szuperföldért!
    Szabadság. Béke. Irányított demokrácia. Ezekhez szuperföldiként jogod van. Civilizációnk kulcsfontosságú pilléreit halálos idegen lények támadják, akik összeesküdtek, hogy elpusztítsák a bolygótokat és értékeit. A Helldivereknek jut a békefenntartók szerepe ebben a galaktikus háborúban: meg kell védeniük szülőbolygójukat, terjeszteniük kell a demokrácia üzenetét, és erővel kell visszaverniük az ellenséget.
  • Használj durván ütős fegyvereket!
    Döntsd el, hogyan küzdöd le az ellenséges támadó hullámokat, számos támadó és védekező eszköz segítségével. Egy szuszra le kell küzdened a terminidek tömeges rohamát? Hívj be 500 kg-os bombatámadást, és csak felszabadított bogártetemek maradnak. Védelmi vonalat kell kialakítani? Hozz be egy élőerő elleni aknarakót, és szórd tele csatateret halálos csapdákkal. A küldetések teljesítése során fejlesztheted hajódat, és még lenyűgözőbb arzenált építhetsz. A pajzsgenerátoroktól a lövegtornyokon át a nagyszabású légitámadásokig mindent felhasználhatsz arra, hogy a csapatod fölénybe kerüljön.
  • Célozz gondosan!
    Azt mondják, barátokkal minden kellemesebb, különösen, ha a szabadság ellenségeire kell pusztítást szórni! Figyelmeztetünk azonban: a maximális kihívás és együttműködés érdekében a baráti tűz mindig be van kapcsolva. Kommunikálj osztagtársaiddal, és gondoskodj róla, hogy az arzenálod csak az ellenséget pusztítsa.

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály18+
MultiplayerVan
PlatformPlayStation 5
TípusAkció / Kaland