EA Sports FC 24 (PS5) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
EA Sports FC 24 (PS5)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

EA Sports FC 24 (PS5)

Termékkód: 1159428

Az EA SPORTS FC™ 24 a futball jövőjét hozza el. Az innovatív és hiteles, igazán igazi fociélményekkel most még közelebb érezheted magad a játékhoz a legjobb játékosokkal a világ legnagyobb klubjaiból, ligáiból és bajnokságaiból.

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
13 600 Ft
10 709 Ft + Áfa
Megjelenés: 2023.09.29.

Termék leírás

Az EA SPORTS FC™ 24 a futball jövőjét hozza el. Az innovatív és hiteles, igazán igazi fociélményekkel most még közelebb érezheted magad a játékhoz a legjobb játékosokkal a világ legnagyobb klubjaiból, ligáiból és bajnokságaiból.

Élj meg páratlanul valósághűen minden mérkőzést a három csúcstechnológia, a HyperMotionV, az Opta optimalizálta PlayStyles, valamint a továbbfejlesztett Frostbite™ Engine támogatásával.

Több mint 19 000 leszerződött játékosával, 700 csapatával és 30 ligájával, köztük az UEFA férfi és női Bajnokok Ligájával az EA SPORTS FC 24 páratlan hitelességet hoz a pályára.

Három új technológia is biztosítja a páratlan fociélményt

  • HyperMotionV
    A HyperMotionV a maga valójában ragadja meg a játékot, és több mint 180 profi férfi és női focimeccs volumetrikus adatait használva biztosítja, hogy a játékosok mozgása a játékban pontosan adja vissza a valós pálya történéseit.
  • PlayStyles
    Az Opta optimalizálta PlayStyles dimenzióba helyezi a sportolókat, és hitelesebbé teszi a mozgásukat az Optától és más forrásokból származó valós játékosadatokat olyan egyedi mozdulatokká formálva, amelyek valósághűbbé és egyedibbé teszik az egyes játékosokat.
  • Frostbite™ Engine
    A továbbfejlesztett Frostbite™ Engine élethű részletességgel adja vissza a világ kedvenc játékát, és új szintre emeli az átélés élményét minden meccsen.

Állítsd össze Ultimate Team-álomcsapatod

Az Ultimate Team™ most minden eddiginél több korábbi és jelenlegi játékost tartalmaz – beleértve a női futballmezőnyt is –, és vadonatúj módokat kínál a klubok testreszabására a pályán és azon túl, valós teljesítmények és versenyek, többek közt az UEFA Bajnokok Ligája meghatározta tartalmakkal kötve be téged a foci világába.

  • Ultimate Team™ Evolutions
    Léptesd feljebb a klubod játékosait – az új Ultimate Team™ Evolutions funkció fejlődési utakat határoz meg a klubodba le igazolt játékosoknak. Fejleszd kedvenceidet a klub legendás játékosaivá olyan feladatok teljesítésével, amelyek javítják az egyéni képességeiket, PlayStyle-játékstílusukat és általános értékeléseiket.
  • Női futball és az Ultimate Team™
    Az Ultimate mindenkié. Az Ultimate Team™ egyesíti a világ kedvenc játékának két felét, és összehozza a férfi és a női futballt ugyanarra a pályára, így a csapat összeállításának teljesen új lehetőségeit nyitja meg.
  • PlayStyles és az Ultimate Team™
    A PlayStyles egy vadonatúj dinamikát vezet be, amely az általános értékeléseken túlmutatva lehetővé teszi, hogy a csapat összeállításakor tényleg tudd, hogy kik a jó játékosok – és hogy hogyan játszanak valójában. A PlayStyles+ pedig ezt még egy újabb szintre emelve olyan képességeket ad a játékosoknak a pályán, amelyekkel kevesen rendelkeznek.
  • Új játékostárgy-dizájn
    Az ikonikus Ultimate Team™-játékostárgyak új korszaka nyílik meg, ahogy a világ kedvenc játékának főszereplőit, magukat a focistákat nagyobb képekkel és animált hátterekkel, valamint láthatóbb részletekkel, például bajnoki címerekkel és a PlayStyles+-elemekkel láthatod.
  • Játékminőség-fejlesztések
    A közösség kérései központi helyen állnak az Ultimate Team™ idei verziójában: Az összes, teljesített célokért járó jutalmat egyszerre megkapod, a játékosok pozícióit fogyóeszközök nélkül módosíthatod, az új csapatokat nagyobb ICON-összhanggal állíthatod össze, zökkenőmentesebben navigálhatsz a funkciók között.

Járd a saját utad a Career karriermódokban

Írj saját futballtörténelmet a Player Career és a Manager Career módokban, és éld át a futball legnagyobb bajnokságait és ligaeseményeit első kézből még nagyobb befolyással az egyes döntésekre, hogy még több lehetőséged legyen beírni a neved a világ kedvenc játékának krónikáiba.

Csatlakozz barátaidhoz a Clubs és VOLTA FOOTBALL™ módokban

A stadionban vagy az utcán a Clubs és a VOLTA FOOTBALL™ módokban igazi és személyes profi fociélmény a játék és a fejlődés a rájátszásban kicsúcsosodó új Clubs Season formátummal és a minden eddiginél valósághűbb játékosfejlődést és nagyobb személyre szabást kínáló PlayStyles bevezetésével.

  • Platformközi játék
    Az EA SPORTS FC™ 24 platformközi játék funkcionalitásának köszönhetően a barátaiddal platformtól függetlenül játszhattok közös klubban – akár a jelenlegi, akár az előző generációs platformokon toljátok. Ezzel együtt konzolgenerációnként a ranglisták is egyesülnek, így a különböző konzolokon játszó játékosok már versenyezhetnek egymással a globális ranglistán.
  • Clubs ligaszezon + rájátszás
    Az új szezonformátum a verseny és a dinamizmus új szintjét hozza el a Clubsba. A klubok minden szezonban egy ligaszakaszban versenyeznek egymással, a legalacsonyabbtól a legmagasabb osztályig küzdve fel magukat, pontokat szerezve a feljutásért. Minden szezon a vadonatúj rájátszás szakaszban csúcsosodik ki, ahol a klubok meghatározott számú mérkőzésen kapaszkodhatnak felfelé a liga ranglistáján, és szerezhetnek további szezonvégi jutalmakat.
  • Klubfejlődés
    Ne elégedj meg profi játékosod fejlesztésével, hanem állj össze barátaiddal, és fejlesszétek együtt a klubotokat, szerezzetek rajongókat, hogy új hírnévszinteket érhessetek el, és növelhessétek klubotok ismertségét. Minél népszerűbb a klubotok, annál jobban személyre szabhatjátok stadionotokat – és annál jobb lesz a csapat mesterséges intelligenciája.
  • A PlayStyles és a Clubs
    Fejleszd profi játékosod álomjátékosoddá a PlayStyles egyedi képességeivel, amelyek kiemelik őt a pályán. Minden PlayStyle stílus hitelesebbé és erősebbé teszi játékosod, így irányíthatod, hogy pontosan milyen játékossá váljon, a testreszabás egy teljesen új szintjét nyitva meg.

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály3+
MultiplayerVan
PlatformPlayStation 5
TípusSport