EIZO DuraVision FDF2382WT-A-BK - Fekete - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
EIZO DuraVision FDF2382WT-A-BK - Fekete
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

EIZO DuraVision FDF2382WT-A-BK - Fekete

Termékkód: FDF2382WT-A-BK

23 hüvelykes, Multi-touch LCD kijelző, 1920x1080 Full HD, 60Hz, IPS, Dönthető, Beépített hangszóró

Rendelhető
A termék nincs raktáron, de rendelhető
468 800 Ft
369 134 Ft + Áfa

Termék leírás

Kimagasló képminőség IPS panel alkalmazásával

A monitor rendelkezik a kiváló képminőséghez szükséges három kulcstényezővel: a 1920 x 1080 (Full HD) képpontos, tökéletes felbontásával, a legjobb kontraszttal 1000:1 és stabil fényerővel akár 260 cd/m² értékig. Ez az alábbi előnyöket biztosítja az Ön számára: tűéles szövegkontúrt, briliáns grafikát, és kristálytiszta képeket. A LED háttérvilágítással rendelkező kiváló minőségű IPS panelnek köszönhetően a kontrasztok és a színek minden szögből stabilak maradnak.

Pontos színvezérlés

A tökéletes képminőség elképzelhetetlen kiváló színmegjelenítés nélkül. Következésképpen az EIZO monitorokat a hagyományos, 8 bites LUT keresőtáblákhoz képest jelentősen pontosabb színinformációkat nyújtó, legalább 10 bites Look-Up-Table (LUT) egységekkel szereljük fel. A különösen finom színátmenetek tökéletes minőségű színárnyalat-megjelenítést és egyéni beállításokat tesznek lehetővé. A fehérpont értékek például 4000 és 10 000 K (Kelvin) között, 500 K pontossággal és veszteségmentes módon határozhatók meg.

Flicker-mentes

A monitor bármilyen fényerőbeállítás mellett villódzásmentes marad. Mindez különösen hasznos a felhasználó számára: Nem fáradnak el olyan hamar a szemei, így hosszabb ideig dolgozhat a képernyő előtt.

Overdrive a villámgyors képváltásért

Gyors, gyorsabb, overdrive: Az overdrive oly mértékben gyorsítja a válaszidőt, hogy a szürke-szürke közötti átváltás átlagban mindössze 11 ms alatt végbemegy. Így a filmeket és a gyors képváltásokat zavaró utóvilágítás nélkül élvezheti.

Pontos és részletes karakterbevitel

A kapacitív érintőképernyő technológiát (PCAP) alkalmazó FDF2382WT-A monitor a lehető legnagyobb pontossággal érzékeli az érintéseket. Így az egészen apró betű- és karaktertípusok is egyszerűen beírhatók a képernyőn keresztül.

Határ nélküli érintőképernyő

A kijelzőt úgy alakították ki, hogy tökéletesen illeszkedjen a keretbe. Ennek köszönhetően az érintőfelület még a szélek mentén is zavartalanul használható, különösen kényelmessé téve ezzel a görgetést és csúsztatást igénylő kézmozdulatokat.

Multi-touch LCD kijelző robusztus felülettel

Mivel a monitor akár tíz különböző érintés egyidejű kezelésére is alkalmas, egyszerre akár többen is használhatják. Az érintőképernyőt tenyérfelismerés funkcióval is ellátták. A felhasználók így írás közben anélkül pihentethetik kezüket, illetve karjukat a monitoron, hogy az nem kívánt bevitelt okozna.

Az 5H keménységű üvegfelület hatékony védelmet nyújt a karcolásokkal szemben, és akár 50 millió érintésig megbízhatóan használható.

Érintőpaneles vezérlés

A monitor olyan technológiával van felszerelve, amely kalibrálja az érintésérzékenységet, hogy minimalizálja a környezeti tényezők és az elektromágneses zajok okozta helytelen érintésválaszokat. Ez biztosítja, hogy a képernyő használat közben is pontos érintésinterakciót tartson fenn.

A felhasználók könnyen be- vagy kikapcsolhatják az érintésérzékelést a monitor külső peremén kényelmesen elhelyezett gomb megnyomásával.

Optimalizált színmegjelenítés egy gombnyomással

A gyárilag beállított színmódok megkönnyítik a képek, szövegek és filmek feldolgozását, illetve azok megtekintését. Nem is csoda, hiszen a szín beállításánál figyelembe kell venni, hogy filmet nézünk, képet szerkesztünk, az interneten szörfözünk vagy éppen szöveget írunk. Egyetlen gombnyomással kiválasztható a fényerő, gammakorrekció és színhőmérséklet legmegfelelőbb előbeállítása.

Dönthető állvány

A dönthető állvány lehetővé teszi a rugalmas pozicionálást. A monitor úgy helyezhető el az íróasztalon, mint egy laptop vagy a kívánt szögbe billenthető. Ennek köszönhetően a monitor könnyedén beállítható az ideális pozícióba, a minél kényelmesebb használat érdekében.

Specifikációk

ÁllványDönthető
Betekintési szög178°/178°
Csatlakozó - Audio (Fülhallgató) kimenetVan
Csatlakozó - D-Sub/VGA1db
Csatlakozó - DisplayPort1db
Csatlakozó - HDMI 1.41db
Csatlakozó - USB 2.02db
Csatlakozó - USB B1db
Érintőkijelző / TouchVan
Felbontás típus1920 x 1080 (Full HD)
HangszóróVan
HáttérvilágításLED
Képarány16:9
Képfrissítés60Hz
Készülékház színFekete
Kijelző bevonatMatt
Kijelző méret23"
Kontrasztarány1000:1
Maximum fényerő260 cd/m2
MéretMéret talppal: 556,7 x 144,9-353,9 x 216,3-401,3 mm
Méret talp nélkül: 556,7 x 339,2 x 54 mm
Panel típusaIPS
Pixelméret0.265 mm
Súly6,6 kg (állvánnyal)
Színmélység8 bit
Színtér megjelenítéssRGB
Színtérlefedettség100% sRGB
Tartozékok, kábelekHDMI kábel, Displayport kábel, USB A - B kábel, Tápkábel, Rövid útmutató
Válaszidő11 ms
VESA rögzítés100x100