Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Xiaomi Mi Bedside Lamp 2
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Xiaomi Mi Bedside Lamp 2

Termékkód: BHR5969EU

WRGB színtér, 400 lm, 1700-6500k Színhőmérséklet-szabályzás, Amazon Alexa, Google Assistant és Siri hangvezérlés, WiFi IEEE 802.11 b/g/n 2,4GHz, Bluetooth 4,2 BLE, Mi Home alkalmazás

Raktáron
Ez a termék raktáron van, azonnal átvehető Csengery u. 84. szám alatti üzletünkben
13 299 Ft
10 472 Ft + Áfa

Termék leírás

Világosabb, praktikusabb, teljes testében világító lámpa

Az eddigi megszokott dizájntól eltérően ennek a második generációs lámpának egyedi egybeöntött teste és kiegészítő hőelvezetése lehetővé teszi, hogy a lámpa teljes testéből áramoljon a fény. Töltsd meg a szobát lágy fénnyel, a kellemes, meleg légkörhöz, vagy csak válaszd a hétköznapi megvilágítást!

Tökéletes fény éjjel-nappal

A 400 lumen fényerővel a lámpa könnyedén megvilágít egy átlagos hálószobát. A legkisebb fényerejével pedig, ami mindössze 2 lumen, kiválóan funkciónál éjszakai fényként is, amely megkönnyíti az elalvást.

  • Ébredj frissen!
    Mintha a nap első sugaraira ébrednél, a Mi Bedside Lamp 2 lehetővé teszi, hogy a szervezeted kövesse a természetes cirkadián ritmusát.
  • Elalvás pihentető kikapcsolódással
    A legalacsonyabb 2 lumen fényerő megfelelő ahhoz, hogy az agyad nyugodtan kikapcsoljon, az alvás megzavarása nélkül.

Fénykeverési technológia a tökéletes esti hangulat megteremtéséhez

Állítsd be a megfelelő árnyalatot a csúcsminőségű izzó és a kétrétegű fénykeverési technológia segítségével! A többszínű fény egyenletesen keveredik, hogy tökéletes hangulatot teremtsen éjszakára.

Hozz létre bensőséges hangulatot!

Élvezd a Mi Bedside Lamp 2 gyengéd fényeit, miközben bekuckózol egy könyvvel! Az érintésvezérlő segítségével könnyedén megteremheted az otthonosság érzését. Egy lámpa, ami tisztább fényeket biztosít, világosabb, esztétikusabb és egyszerűen kezelhető.

Az intelligens hangvezérlés lehetővé teszi a lámpa be- és kikapcsolását

A Mi Bedside Lamp 2 megnyitja számodra az intelligens világítás korszakát, hiszen támogatja az intelligens hangvezérlést. Többé nem kell kikászálódni az ágyból, hogy lekapcsold a villanyt. Egyszerűen kapcsold fel, vagy le a lámpát, állítsd be a fényerőt, a színt vagy a színhőmérsékletet az Amazon Alexa vagy a Google Assistant segítségével!

Számtalan lehetőséged van, hogy irányítsd a lámpát

Kapcsolódik mind az Apple HomeKit, mind a Mi Home alkalmazással, emellett más okoseszközökhöz is csatlakoztatható. A Google Assistant-tal, vagy az Amazon Alexával is vezérelheted, így teljesen integrálható az egyéni intelligens otthoni környezetbe. Csak a fantáziád szab határt.

"Hé, Siri, kapcsold az éjjeli lámpát sárgára"

Használható a Sirivel és az iPhone, iPad, Apple Watch, Mac számítógépek otthoni alkalmazásaival. Vezérelhető érintéssel, hanggal, vagy akár automatizálással az egyszerű és biztonságos használat érdekében.

Mi Home applikációs vezérlés

Gyors csatlakozás a Mi Home alkalmazáshoz a távolsági vezérléshez és az intelligens otthoni csatlakozáshoz.

Intuitív érintésvezérlő Csúsztasd az ujjad a beállítások módosításához!

A bekapcsoláshoz a vezérlőcsík bármelyik pontját megérintheted, így a sötétben is könnyen fel tudod kapcsolni. Nem kell többet a sötétben tapogatózni a kapcsoló után.

Gondosan kidolgozott remekmű

A speciális optikai szerkezet és színkeverési módszer hozza létre a meleg, gyengéd fényt, amellyel a lámpa könnyen beleolvad az otthonodba.