TP-Link Tapo L930-5 - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
TP-Link Tapo L930-5
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

TP-Link Tapo L930-5

Termékkód: TAPO L930-5

5 méteres LED szalag, 50 szakaszból álló címezhető színzónák, Extra fehér LED, Fancy Lighting Effects, Music Sync, Amazon Alexa, Google Assistant & Siri hangvezérlés, 2.4 GHz Wi-Fi kapcsolat

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
15 500 Ft
12 205 Ft + Áfa

Termék leírás

1000 lumenes fehér fény a megvilágításhoz

Extra hozzáadott fehér LED-ek, amelyek a fénycsíkon átnyúlnak, nagy lumenű fehér fényt bocsátanak ki. Ez teszi a Tapo L930-5-öt univerzálissá, amely sokféle megvilágítási célt szolgál.

50 színszegmens a zónavezérléshez

Használja ki fantáziáját az 50 különálló színzóna beállításához, vagy hagyja, hogy a változó hangulatának megfelelően ragyogjon.

Fogadd el az Apple HomeKit-et

A Tapo első Light Strip-jeként, amely támogatja az Apple HomeKit-et, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több eszközön keresztül is vezéreljék, egyszerű hangkifejezésekkel. Próbálja irányítani okosotthonát a Siri segítségével.

Kristály, rugalmas és tiszta

A Tapo L930-5 lágy átlátszó fényt hoz létre a külső PU bevonatán keresztül. Könnyű tetszés szerint rögzíteni. Csúcstechnológiás bevonatunk jól védi az összes LED-gyöngyöt, és megkönnyíti a karbantartást.

Pörgesd fel az érzékeidet a Music Sync segítségével

Az L930-5 Light Strip rögzíti a körülötte zajló zenét, szinkronizálva a frekvenciával és a ritmussal. Tarts lépést a ritmussal, és minden érzékszervedet megmozgat egy bulin!

Egyszerűen irányítható

Kérje meg az intelligens hangszórókat – az Apple HomePod Minit, az Amazon Alexát és a Google Asszisztenst –, hogy hajtsák végre hangparancsait anélkül, hogy akadályoznák a jelenlegi otthoni feladatot. Szerezzen kihangosított okosotthoni élményt most.

Ütemezze be a rutinját

A Tapo App segítségével ütemezheti a fénycsík be- és kikapcsolását az Ön által beállított fényerővel, árnyalattal és effektusokkal, és összehangolhatja a világítást az Ön által szervezett eseményekkel.

Testreszabhatja a hosszt szabadon

  • Hosszra vágva – megfelel a célnak
  • Végtelen rugalmasság és rendkívül tartós, végtelen elhelyezési lehetőség
  • A 3M Peel-and-Stick ragasztó rendkívül rugalmas szerelést tesz lehetővé

Specifikációk

Súly370 g