Assassin's Creed Mirage (PS4) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Assassin's Creed Mirage (PS4)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Assassin's Creed Mirage (PS4)

Termékkód: 2808382

Éld át Basim, egy ravasz utcai tolvaj történetét, aki rémálomszerű víziókat lát és a válaszok mellett az igazságot keresi, miközben a IX. századi Bagdad nyüzsgő utcáit járja. Egy rejtélyes, ősi szervezet segítségével, akiket Hidden Ones-ként ismernek, egy halálos mester assassinná válik és olyan módokkal változtatja meg a sorsát, ahogy eddig el se tudta képzelni

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
18 000 Ft
14 173 Ft + Áfa
Megjelenés: 2023.10.05.

Termék leírás

Jellemzők

  • Fedezz fel egy jól kidogozott, narratíva által vezérelt akció-kaland élményt, amelyben egy dacos fiatalemberből mester assassin válik.
  • Utazz el Alamutba, a Creed alapjait megteremtő assassinok legendás otthonába, az Assassin’s Creed Mirage-ban, amely egy igazi omázs az első játék felé, amely az egészet elindította.
  • Éld át modern felfogásban az ikonikus funkciókat és játékmenetet, amely 15 évig meghatározta a franchiset, miközben könnyedén végig parkourozol a városon és lopakodva kiiktatod a célpontjaidat az eddigi leglátványosabb módokon.
  • Fedezz fel egy hihetetlenül forgalmas és vibráns várost, aminek minden lakosa reagál minden mozdulatodra és fedj fel minden titkot a négy egyedi városrészből, miközben az aranykorát élő Bagdad városát átutazod.

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály18+
MultiplayerVan
PlatformPlayStation 4
TípusAkció / Kaland