ASUS ZenScreen Ink MB14AHD - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
ASUS ZenScreen Ink MB14AHD
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

ASUS ZenScreen Ink MB14AHD

Termékkód: 90LM063V-B01170

14 hüvelykes 1920x1080 Full HD hordozható monitor, 60Hz, IPS, 2db USB Type-C csatlakozás, ASUS Pen (MPP2.0)

Rendelhető
A termék nincs raktáron, de rendelhető
160 900 Ft
126 693 Ft + Áfa

Termék leírás

Hatékonyság a tollad hegyénél

Az ASUS ZenScreen Ink MB14AHD egy 14”-es IPS FHD hordozható monitor tíz ujjas kezeléssel és ASUS digitális tollal (ASUS Pen SA201H)*, amellyel bárhol és bármikor írhatsz és rajzolhatsz. A készülékhez járó ASUS toll MPP 2.0 technológiával és 4096 fokozatú nyomásérzékenységgel gondoskodik a precíz és akadozásmentes írási és rajzolási élményről. Az eszköz hátulján egy beépített fokozatmentes támaszték található, amellyel a ZenScreen Ink szinte bármilyen helyzetben használható.

*A 10 pontos érintés és a toll csak Windows környezetben működik

A hordozható érintőképernyő és a digitális toll tökéletes kombinációja

Az MPP 2.0 kompatibilis ASUS toll, a 10 ujjas kezelés, és a hordozható kialakítás miatt a ZenScreen Ink tökéletes társ a jegyzeteléshez, rajzoláshoz vagy akár a dokumentumok aláírásához – bárhol és bármikor. Arra is használhatod, hogy nagyobb képernyőterületen hatékonyabban dolgozz az irodádtól távol, de akár arra is, hogy pihenj és szórakozz.

Jegyezd fel az összes kreatív ötletedet

Az ASUS Pen a ZenScreen Ink tökéletes kiegészítője, amellyel bármilyen támogatott alkalmazásban írhatsz, rajzolhatsz vagy jegyzetelhetsz. Microsoft Pen Protocol (MPP) 2.0 technológiájával és 4096 szintű érzékenységével alacsony késleltetésű, gyors válaszidejű eszköz, amellyel simán és természetes érzettel írhatsz. Beépített mágnesek rögzítik a képernyő szélén, és egy akkumulátortöltéssel* akár egy évig is bírja. Az ASUS Pen mindig készen áll a használatra, amikor csak akarod.

*Napi átlagosan két órányi használattal számolva.

Légy hatékonyabb!

Interaktív 10 ujjas érintőképernyős vezérlésével a ZenScreen Ink rendkívül pontos, válaszkész és akadálytalan érintéses használatot* nyújt, így csak az ujjaidat használva szerkeszthetsz dokumentumokat, rajzolhatsz át diákat vagy játszhatsz. Az eszköz kompatibilis a Windows 10/11-gyel, ezért ügyesebben és hatékonyabban dolgozhatsz vele.

*A 10 ujjas érintőképernyős kezelés operációsrendszer-függő funkció.

Többféle nézési pozíció

A beépített fokozatmentes támaszték álló és fekvő módban is megtartja a képernyőt. Mivel a zsanér 150°-ban mozgatható, minden érintéses kezelési vagy írási helyzethez könnyű megtalálni a megfelelő beállítást. A képernyőn még egy kameraállvány-foglalat is van, így a ZenScreen Inket könnyű magasabbra helyezni és bármilyen irányba állítani.

Automatikus képernyőhelyzet-váltás

Windowsos PC-hez csatlakoztatva az ASUS DisplayWidget Lite eszköz* lehetővé teszi, hogy a ZenScreen Ink érzékelje a saját helyzetét és automatikusan váltson az álló és a fekvő mód között. A fekvő mód elsősorban bemutatók és táblázatok kezeléséhez ideális, az álló pedig tökéletes hosszú nézetet ad a dokumentumok, könyvek vagy weboldalak használatához.

*Szoftver szükséges. Az automatikus elforgatás funkció csak Windows operációs rendszerrel működik.

Sokoldalú csatlakozás

A ZenScreen Ink egy Micro HDMI® csatlakozóval és két USB-C® (DisplayPort™ Alt módú) csatlakozóval rendelkezik, ezért gyorsan összeköthető a kompatibilis eszközökkel. Az USB-C csatlakozók tápbemenetként is használhatók.

ASUS Blue Light Filter

Az ASUS TÜV Rheinland tanúsítvánnyal rendelkező kékfényszűrője véd az ártalmas kék fénysugarak ellen. A funkció kényelmesen, magától értetődő módon érhető el és rugalmasan állítható (nullától maximumig) a képernyőmenüben. Az ASUS monitoroknak szigorú teljesítményteszteken kell átmenniük, emellett a műszaki, biztonsági és tanúsítási szolgáltatások terén vezetőnek számító TÜV Rheinland laboratóriuma is minősítette ezeket.

Specifikációk

Betekintési szög178°/178°
Csatlakozó - Audio (Fülhallgató) kimenetVan
Csatlakozó - micro HDMI1db
Csatlakozó - USB Type-C2db
Érintőkijelző / TouchVan
ExtrákASUS Pen (MPP2.0) - 4096 nyomásérzékenységi szint, 14-450 tollhegy-erő
Felbontás típus1920 x 1080 (Full HD)
HangszóróNincs
HáttérvilágításW-LED
Képarány16:9
Képfrissítés60Hz
Kijelző bevonatFényes
Kijelző méret14"
Kontrasztarány800:1
Maximum fényerő220 cd/m2
Panel típusaIPS
Pixelméret0.161 mm
Súly0,87 kg (állvány nélkül)
2,64 kg (dobozával)
Válaszidő5 ms