Samsung M7 Smart S43BM700UPXEN - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Samsung M7 Smart S43BM700UPXEN
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Samsung M7 Smart S43BM700UPXEN

Termékkód: LS43BM700UPXEN

43 hüvelykes, 3840x2160 4K, 60Hz, Adaptive Pitcure, VA, HDR10, Dönthető, Tizen™ Operációs rendszer, Smart TV alkalmazások, Bixby, Beépített hangszóró, WiFi és Bluetooth, USB Type-C csatlakozás (65W)

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
184 000 Ft169 901 Ft
133 780 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 169 901 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

Nézz, játssz, élj stílusosan!

Minden, amire szükséged van, közvetlenül a képernyődön található. Nézz, dolgozz és csevegj - mindezt külön PC csatlakoztatása nélkül - a Smart Monitor segítségével! Kedvenc tartalmaid, a hatékonyság és a videohívás alkalmazásaid beépítettek, hogy egyszerűbb és stílusosabb legyen az íróasztal beállítása, amelyet minden alkalommal öröm használni.

Smart TV funkció

Könnyed szórakozás. Élvezd a Netflixet, a YouTube-ot és más streaming-szolgáltatásokat, elég csak a monitort WiFi-hez csatlakoztatnod. A Samsung TV Plus ingyenes élő és igény szerinti tartalmakat is kínál, letöltés vagy regisztráció nélkül, az Universal Guide pedig személyre szabott tartalomajánlásokat biztosít.

Munkavégzés

PC-mentes élmény. Böngéssz az interneten, szerkessz dokumentumokat és dolgozz projekteken, mindezt külön PC nélkül. Az új Workmode segítségével távolról is hozzáférhetsz egy másik PC-hez, használhatod a Microsoft 365 programokat, sőt, a Samsung DeX segítségével még a Samsung mobileszközökhöz is csatlakozhatsz a zökkenőmentes munkavégzés érdekében.

SlimFit kamera

Ugorj bele bármilyen beszélgetésbe! A dönthető funkcióval ellátott SlimFit kamera lehetővé teszi a tökéletes szög kialakítását, miközben kedvenc videohívó alkalmazásaidat, például a Google Duo-t használod, amely közvetlenül a monitoron keresztül érhető el. Ráadásul a kamera fedele és a teljes lefedhetőség lehetősége mindig védi a magánéletedet.
* A kameratartozékot külön kell megvásárolni

IoT Hub

Alakítsd Smart Monitorodat otthonod vezérlőközpontjává azáltal, hogy a SmartThings segítségével összekapcsolod IoT otthoni termékeiddel! Lazíts a fények lekapcsolásával, a redőnyök lehúzásával és a termosztát tökéletes hőmérsékletre állításával, mindezt a Smart Monitor segítségével, egy tökéletesen nyugodt este érdekében.

Hangalapú asszisztens

A Far Field Voice funkcióval egyszerűen beszéddel aktiválhatod a hangalapú asszisztenst. Adj közvetlen parancsot a monitornak - akár távolról is -, és mondd meg neki, hogy mire van szükséged. Ilyen egyszerű ez az egész! Az intelligens monitor támogatja a Bixby szolgáltatást.
* A Bixby hangparancsok felismerik az angol (US/UK/IN), francia, spanyol, német, olasz, portugál (BR), kínai (csak a kínai kontinensen) és koreai nyelvet.

Samsung Gaming

A játék legjobb részei, mind egy helyen. A felület azonnali hozzáférést nyújt a legjobb streaming szolgáltatásokhoz és a kedvenc vezérlőpultodhoz. A részletgazdag látványt és a gördülékeny játékmenetet a Samsung fejlett, letöltések nélküli játékstreamelési technológiája hajtja – csak kapcsold be és játssz.

Game Bar

Egy pillanat alatt ellenőrizd és vezéreld a játék beállításait. Mostantól könnyedén megtekintheted a legfontosabb beállításokat, mint az FPS vagy a HDR állapotát. Módosítsd a válaszidőt vagy a képernyőarányt, valamint a játék képmódját anélkül, hogy elhagynád a játék képernyőjét, hogy a célodra koncentrálhass.

Mobil kapcsolódás

Kényelmes csatlakoztathatóság. Az AirPlay integrációval vezeték nélkül csatlakoztathatsz Apple-eszközöket a Smart Monitorhoz, és nagyobb képernyőn nézheted a képeket. Élvezd kedvenc tartalmaidat iPhone-ról, iPadről és Macről a Smart Monitoron, és akár alkalmazásokat, dokumentumokat és webhelyeket is tükrözhetsz.

UHD

Megdöbbentő képminőség munkához és szórakozáshoz. A Full HD képpontok 4x-esével a Smart Monitor nagyobb képernyőfelületet és elképesztően élethű UHD képeket biztosít. Nappal több dokumentumot láthatsz egyszerre. Este pedig nézz filmeket moziszerű 4K minőségben.

C típusú USB

Az USB-C típusú port lehetővé teszi, hogy egyetlen csatlakoztatással bekapcsold a készüléket, adatokat továbbíts, sőt, akár kijelzőjeleket is küldj az eszközök között. Az egyetlen csatlakozó architektúrája élvezetes munkakörnyezetet biztosít, amely egyszerre zűrzavar- és stresszmentes.

Ultraszéles Játék nézet

Tartsd a szemed a győzelmen! Állítsd a képernyőt 21:9 képarányúra, hogy felfedezhetsd a játékokban rejlő látványt az Ultraszéles Játék nézet segítségével! Ha egy focis játékkal játszol, akkor többet láthatsz a pályából, egészen a kapuig. Az autós játékokban, pedig hagyd, hogy körbevegyen a természetes és lenyűgöző táj az út mellett!
*Kizárólag a 21:9 képarányt támogató bemeneti eszközök esetében érhető el.**A funkció a játéktól vagy egyéb tartalomtól függően eltérhet.

Auto Source Switch +

Nem kell többé kapcsolgatni. Az Auto Source Switch Plus segítségével a monitor érzékeli a csatlakoztatott eszközt és a megfelelő jeltípust mutatja. Többé nem kell keresgetned a megfelelő bemeneti jelet a menüben.

Specifikációk

Adaptive-SyncVan
ÁllványDönthető: -2.0° (±2.0°) ~ 20.0° (±2.0°)
Beépített WiFiVan
Betekintési szög178°/178°
Csatlakozó - HDMI 2.02db
Csatlakozó - USB 2.03db
Csatlakozó - USB Type-C1db
Felbontás típus3840 x 2160 (4K)
Hálozat - BluetoothVan
HangszóróVan
HáttérvilágításW-LED
HDR támogatásIgen
HDR tanusítványHDR10
Képarány16:9
Képfrissítés60Hz
Készülékház színFekete
Kijelző bevonatMatt
Kijelző méret43"
Kontrasztarány5000:1
Maximum fényerő300 cd/m2
MéretMéret talppal: 965.5 x 629.3 x 247.2 mm
Méret talp nélkül: 965.5 x 559.8 x 25.7 mm
Csomag mérete: 1198 x 677 x 159 mm
Operációs rendszerTizen OS
Panel típusaVA
Pixelméret0.245 mm
Pixelsűrűség103 ppi
Súly10,6 kg (állvánnyal)
13,7 kg (dobozával)
Színmélység10 bit (8 bit + FRC)
Színtér megjelenítéssRGB / DCI-P3
Színtérlefedettség99% sRGB / 90% DCI-P3
Thunderbolt 3 / USB Type-C maximális töltési teljesítmény65W
Válaszidő4 ms
VESA rögzítés200x200