Samsung S32CM500EUXDU - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Samsung S32CM500EUXDU
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Samsung S32CM500EUXDU

Termékkód: LS32CM500EUXDU

32 hüvelykes, 1920x1080 Full HD, VA, HDR10, Dönthető, Tizen™ operációs rendszer, Smart TV alkalmazások, Beépített hangszóró, WiFi és Bluetooth

Raktáron
Ez a termék raktáron van, azonnal átvehető Csengery u. 84. szám alatti üzletünkben
90 700 Ft71 490 Ft
56 291 Ft + Áfa

Termék leírás

Nézz, játssz, élj stílusosan!

Minden, amire szükséged van, közvetlenül a képernyődön található. Nézz, dolgozz és csevegj - mindezt külön PC csatlakoztatása nélkül - a Smart Monitor segítségével! Kedvenc tartalmaid, a hatékonyság és a videohívás alkalmazásaid beépítettek, hogy egyszerűbb és stílusosabb legyen az íróasztal beállítása, amelyet minden alkalommal öröm használni.

Kedvenc műsoraid a helyükön

Smart TV funkció

Könnyed szórakozás. Élvezd a Netflixet, a YouTube-ot és más streaming-szolgáltatásokat, elég csak a monitort WiFi-hez csatlakoztatnod. A Samsung TV Plus ingyenes élő és igény szerinti tartalmakat is kínál, letöltés vagy regisztráció nélkül, az Universal Guide pedig személyre szabott tartalomajánlásokat biztosít.

PC-mentes produktivitás

Munkavégzés

PC-mentes élmény. Böngéssz az interneten, szerkessz dokumentumokat és dolgozz projekteken, mindezt külön PC nélkül. Az új Workmode segítségével távolról is hozzáférhetsz egy másik PC-hez, használhatod a Microsoft 365 programokat, sőt, a Samsung DeX segítségével még a Samsung mobileszközökhöz is csatlakozhatsz a zökkenőmentes munkavégzés érdekében.

Köszönj a haveroknak!

SlimFit kamera

Ugorj bele bármilyen beszélgetésbe! A dönthető funkcióval ellátott SlimFit kamera lehetővé teszi a tökéletes szög kialakítását, miközben kedvenc videohívó alkalmazásaidat, például a Google Duo-t használod, amely közvetlenül a monitoron keresztül érhető el. Ráadásul a kamera fedele és a teljes lefedhetőség lehetősége mindig védi a magánéletedet.

* A kameratartozékot külön kell megvásárolni

Központ az otthonodban, bármelyik helyiségből

IoT Hub

Alakítsd Smart Monitorodat otthonod vezérlőközpontjává azáltal, hogy a SmartThings segítségével összekapcsolod IoT otthoni termékeiddel! Lazíts a fények lekapcsolásával, a redőnyök lehúzásával és a termosztát tökéletes hőmérsékletre állításával, mindezt a Smart Monitor segítségével, egy tökéletesen nyugodt este érdekében.

Könnyedén megjeleníthető tartalom a nagyképernyőn

Mobil kapcsolódás

Kényelmes csatlakoztathatóság. Az AirPlay integrációval vezeték nélkül csatlakoztathatsz Apple-eszközöket a Smart Monitorhoz, és nagyobb képernyőn nézheted a képeket. Élvezd kedvenc tartalmaidat iPhone-ról, iPadről és Macről a Smart Monitoron, és akár alkalmazásokat, dokumentumokat és webhelyeket is tükrözhetsz.

Optimális fényerő, maximális szórakozás

Adaptív kép

Szenzációs képminőség, akár nappal, akár éjszaka. Az Adaptív kép technológia egy szenzorral érzékeli a környező fényviszonyokat, és automatikusan beállítja a fényerőt. Akár fényes nappal is nézhetsz sötét és komoly drámákat anélkül, hogy hunyorogni és erőltetni kellene a szemeidet.

Gazdag hangzás, valódi élmények

Adaptív hangzás

 A beépített hangszóróknak köszönhetően az M5 gazdag és valósághű hangzást biztosít, ami összességében még magával ragadóbb élményt nyújt. Ráadásul az Adaptív hangzás funkció a hangzást a különböző tartalmi helyzetek alapján állítja be, a beszédtől a zenén át a környezeti zajokig, így minden hallgató

Fedezd fel a játékok rejtett oldalát!

Ultraszéles Játék nézet

Tartsd a szemed a győzelmen! Állítsd a képernyőt 21:9 képarányúra, hogy felfedezhetsd a játékokban rejlő látványt az Ultraszéles Játék nézet segítségével! Ha egy focis játékkal játszol, akkor többet láthatsz a pályából, egészen a kapuig. Az autós játékokban, pedig hagyd, hogy körbevegyen a természetes és lenyűgöző táj az út mellett!

Csatlakoztasd és kész!

Auto Source Switch +

Nem kell többé kapcsolgatni. Az Auto Source Switch Plus segítségével a monitor érzékeli a csatlakoztatott eszközt és a megfelelő jeltípust mutatja. Többé nem kell keresgetned a megfelelő bemeneti jelet a menüben.

Specifikációk

ÁllványDönthetőség
Beépített WiFiVan
Betekintési szög178°/178°
Csatlakozó - HDMI 1.42db
Csatlakozó - USB 2.02db
Felbontás típus1920 x 1080 (Full HD)
Hálozat - BluetoothVan
HangszóróVan
HáttérvilágításLED
HDR támogatásIgen
HDR tanusítványHDR10
Képarány16:9
Képfrissítés60Hz
Készülékház színFekete
Kijelző bevonatMatt
Kijelző méret32"
Kontrasztarány3000:1
Maximum fényerő250 cd/m2
MéretMéret talppal: 716.1 x 517.0 x 193.5 mm
Méret talp nélkül: 716.1 x 424.5 x 41.8 mm
Csomag mérete: 842.0 x 133.0 x 487.0 mm
Operációs rendszerTizen OS
Panel típusaVA
Pixelméret0.364 mm
Pixelsűrűség69 ppi
Súly6,2 kg (állvánnyal)
8,1 kg (dobozával)
Színmélység10 bit (8 bit + FRC)
Színtér megjelenítéssRGB
Színtérlefedettség99% sRGB
Tartozékok, kábelekHálózati kábel, HDMI, távirányító
Válaszidő4 ms
VESA rögzítés100x100