Pro Cycling Manager 2023 (PC) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Pro Cycling Manager 2023 (PC)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Pro Cycling Manager 2023 (PC)

Termékkód: 2808614

Irányíts profi kerékpárosokból álló csapatot: irányítsd a költségvetést, toborozz fiatal tehetségeket, képezz ki versenyzőket és dolgozz ki versenystratégiákat. Tekerj a pozícióért, hogy feljuss a világranglista élére!

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
11 900 Ft
9 370 Ft + Áfa
Megjelenés: 2023.06.08.

Termék leírás

Kezdj a legmélyén, vagy egy World Tour csapat élén! Válassz a 80 professzionális csapat közül az általad preferált stílus és stratégia alapján. Küzdj meg a legjobb peloton versenyzők támadásaival a kerékpáros naptár több mint 260 versenyén és 700 szakaszában. A szezon legelső versenyétől az utolsóig, az ellenfelek mindig a sarkadban járnak.
VERSENYEK: 260 versenyt és 700 szakaszt alkottak újra a Pro Cycling Manager 2023-ban, beleértve a legnagyobb nemzetközi versenyeket: Tour de France, La Vuelta, Liège-Bastogne-Liège, Tour de Suisse, Giro di Como és még sok más.
CSAPATOK: 80 csapat képviselteti magát több mint 800 profi versenyzővel (Jumbo-Visma, Ineos-Grenadiers, UAE Team Emirates, Trek-Segafredo…).

KARRIER MÓD

A Pro Cycling Manager 2023-ban te vagy a főnök! Kerékpáros csapat sportigazgatójaként a te feladatod, hogy megfelelő döntéseket hozz annak érdekében, hogy csapatod a világranglista élére kerüljön. A győztes csapat felépítésének minden fő szempontja jelen van: versenyvezetés, versenyzői rotáció, edzések, fiatal tehetségek toborzása, felszerelés korszerűsítése, versenystratégiák meghatározása…

  • MENEDZSMENT: Fontold meg a legfontosabb szerződéseket, és keress új szponzorokat, hogy segítsd csapatod fejlődését. A jó pénzügyi gazdálkodás segít fenntartani a bizalmi kapcsolatot szponzoraival.
  • TOBORZÁS: Figyeld az átigazolási piacot, és szerződtess jövőbeli versenyzőket, hogy javítsd csapatod, és feljuttasd a csúcsra.
  • SZEMÉLYZET: Vedd körül magad olyan szakértőkkel, akik jól ismerik a kerékpározás világát. Bérelj orvosokat, oktatókat és fejvadászokat, hogy kerékpárosaid a legjobb formában tartsd.
  • MENETREND: Kezeld versenyzőid menetrendjét, hallgasd meg kéréseiket és javítsd jólétüket, hogy a morál magas maradjon az egész szezon során.
  • JÖVŐ: Toborozz kerékpáros tehetségeket azáltal, hogy munkatársaid a világ minden tájára küldöd, hogy felderítsék a jövő sztárjait.
  • STRATÉGIÁK: A verseny, az időjárás és az ellenfelek alapján alakítsd át taktikád, hogy megbirkózz a rivális csapatok különböző támadásaival, és megnyerd a legrangosabb versenyeket.
  • FELSZERELÉS: Kerekek, vázak… Fejleszd felszerelésed, hogy kihasználd a legújabb technológiákat és optimalizáld a versenyteljesítményedet.

PRO KERÉKPÁROS ÜZEMMÓD

Pro Cyclist módban te vagy a versenyző! Készítsd el a saját versenyződet, mutasd meg tehetséged, hogy megismerjenek, kezeld a szerződéseid, és csatlakozz egy profi csapathoz. Az edzések és az első versenyek fontosak, és hatással lesznek a jövőbeli karrieredre!

  • PROFIL: Készítsd el saját versenyződ, és válaszd ki a kezdő fizikai tulajdonságaid. Mászó vagy sprinter leszel? Minden a céljaidtól függ!
  • MENEDZSMENT: Határozd meg taktikáid menedzsereddel, hogy javítsd képességeid, és próbáld megismételni a legsikeresebb peloton csapatok eredményeit.
  • FEJLESZTÉS: Javítsd kerékpárosod fizikai tulajdonságait a képességfával.
  • HIERARCHIA: A versenyeredmények és a teljesítményed alapján emelkedj fel a csapathierarchián belül, hogy csapattársaid segítsenek a kihívásokkal teli helyzetekben.
  • TRANSFER PIAC: Figyelj a többi csapattól érkező pletykákra, és vetesd magad észre, hogy segítsd a toborzásodat."

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály3+
MultiplayerVan
PlatformPC
TípusSport