EIZO FlexScan EV2781-BK - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
EIZO FlexScan EV2781-BK
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

EIZO FlexScan EV2781-BK

Termékkód: EV2781-BK

27 hüvelykes 2560 x 1440 WQHD, 60 Hz, IPS, Dönthető, Forgatható, Magasság állítás, Pivot, Beépített hangszóró, USB Type-C csatlakozás (70W)

Rendelhető
A termék nincs raktáron, de rendelhető
267 400 Ft
210 551 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 267 400 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

A legkorszerűbb eszközök csatlakoztatását is lehetővé tevő C típusú USB-aljzat

A video- és audiofájlok lejátszásához, a villámgyors adatátvitelhez, valamint a csatlakoztatott eszközök tápellátásához és még számos egyéb funkcióhoz mindössze egyetlen, C típusú USB-kábel is elegendő.  Különösen hasznos: a C típusú USB-csatlakozón keresztüli 70 W tápellátásnak köszönhetően megbízhatóan feltölthetők a kisebb számítógépek és a notebookok. Mivel így nincs szükség további számítógépes tápegységekre, több hely marad az íróasztalon.

A PC-k és a FlexScan monitorok közötti USB-C csatlakozók kompatibilitásával kapcsolatos információkért látogasson el az EIZO nemzetközi weboldalára.

Egy monitor, sokféle csatlakozó

Egyszerűbb már nem is lehetne: A legtöbb készülékét, például a számítógépét, laptopját vagy fényképezőgépét közvetlenül a monitorhoz csatlakoztathatja. A monitor ugyanis különböző csatlakozóaljzatokkal rendelkezik. A képernyőt ezenkívül négy, A típusú USB 3.1 csatlakozóval is felszereltük. Így különböző eszközöket, például egeret, billentyűzetet vagy fülhallgatót csatlakoztathat a monitorhoz. Ennélfogva gyorsabbá válik a mindennapi feladatok elvégzése, az íróasztala pedig mindig rendezett marad.

Elegáns formaterv

A monitor külső megjelenése jelentősen hozzájárulhat a kellemes munkakörnyezet megteremtéséhez. Gyakorlatilag keret nélküli formatervének és nagyszerű ergonómiai funkcióinak köszönhetően a monitor természetesen illeszkedik a munkakörnyezethez, akár otthon, akár az irodában. Az elegáns feketén kívül a készülékház fehérben is elérhető, színben hozzáillő fehér kábelekkel.

Az EV2781 egyébként ideális társ a többképernyős rendszerekhez, amelyekhez testvérmodellje, az EV2795 csatlakoztatható. A ház kialakítása és az állvány ugyanaz.

Keretbe integrált kezelőszervek

Az EV2781-BK elülső oldalán mechanikus gombok helyett egyszerűen használható, elektrosztatikus kezelőszerveket helyeztek el, különösen elegáns megjelenést kölcsönözve ezzel a készülék számára. Mivel a hangszórók szintén a keretben nyertek elhelyezést, azok előrefelé, vagyis a felhasználó irányába néznek. A kifejezetten felhasználóbarát kivitel tökéletes egységet alkot a monitor sík, gyakorlatilag keretnélküli formavilágával.

Kimagasló képminőség IPS panel alkalmazásával

A monitor rendelkezik a kiváló képminőséghez szükséges három kulcstényezővel: a 2560 x 1440 képpontos, tökéletes felbontásával, a legjobb kontraszttal 1000:1 és stabil fényerővel akár 350 cd/m² értékig. Ez az alábbi előnyöket biztosítja az Ön számára: tűéles szövegkontúrt, briliáns grafikát, és kristálytiszta képeket. A LED háttérvilágítással rendelkező kiváló minőségű IPS panelnek köszönhetően a kontrasztok és a színek minden szögből stabilak maradnak.

Pontos színvezérlés

A tökéletes képminőség elképzelhetetlen kiváló színmegjelenítés nélkül. Következésképpen az EIZO monitorokat a hagyományos, 8 bites LUT keresőtáblákhoz képest jelentősen pontosabb színinformációkat nyújtó, legalább 10 bites Look-Up-Table (LUT) egységekkel szereljük fel. A különösen finom színátmenetek tökéletes minőségű színárnyalat-megjelenítést és egyéni beállításokat tesznek lehetővé. A fehérpont értékek például 4000 és 10 000 K (Kelvin) között, 500 K pontossággal és veszteségmentes módon határozhatók meg.

Overdrive a villámgyors képváltásért

Gyors, gyorsabb, Overdrive: Az Overdrive oly mértékben gyorsítja a válaszidőt, hogy a szürke-szürke közötti átváltás átlagban mindössze 5 ms alatt végbemegy. Így a filmeket és a gyors képváltásokat zavaró utóvilágítás nélkül élvezheti.

Antireflexiós felület: jobb képminőség, kevesebb tükröződés

A EV2781-BK monitort hatékony antireflexiós felülettel láttuk el. A visszaverődő fény szétszórásával minimális szintűre mérséklődik a visszatükröződés, így a EV2781-BK hatékonyan megelőzi a tükröződést és a szem túlzott mértékű megerőltetését. Ezáltal jelentősen csökkenhető a szemfáradékonyság és kényelmes munkavégzés biztosítható, mivel a tükröződés elkerüléséhez az ülőhelyzetünket sem kell megváltoztatni.

Rugalmas állvány

Ergonomikus és stabil: az állítható állvány az ergonómiát tartja szem előtt. A monitort a hátának, nyakának és ülőhelyzetének leginkább megfelelő módon elforgathatja, elfordíthatja és megdöntheti. A magassága fokozatmentesen állítható, és szinte az asztalra azaz az állvány aljára süllyeszthető. Ez lehetővé teszi, hogy a kép felső sorát ergonomikusan a szemmagasság alatt helyezze el.

Specifikációk

ÁllványDöntés, magasság állítás, forgatás, PIVOT
Betekintési szög178°/178°
Csatlakozó - Audio (Fülhallgató) kimenetVan
Csatlakozó - DisplayPort1db
Csatlakozó - HDMI 1.41db
Csatlakozó - USB 3.24 db
Csatlakozó - USB Type-C1db
Csatlakozó - USB Type-C (DP-Alt mode)Van
Felbontás típus2560 x 1440 (WQHD)
HangszóróVan
HáttérvilágításW-LED
Keménységi skála / Hardness3H
Képarány16:9
Képfrissítés60Hz
Készülékház színFekete
Kijelző bevonatMatt
Kijelző méret27"
Kontrasztarány1000:1
Maximum fényerő350 cd/m2
Panel típusaIPS
Pixelméret0,233 x 0,233 mm
Pixelsűrűség109 ppi
Súly8,5 kg (állvánnyal)
Színmélység8 bit
Színtér megjelenítéssRGB
Thunderbolt 3 / USB Type-C maximális töltési teljesítmény70W
Válaszidő5 ms
VESA rögzítés100x100