Blood Bowl 3 (PS4) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Blood Bowl 3 (PS4)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Blood Bowl 3 (PS4)

Termékkód: 2807188

Brutális, őrült, taktikus… ez a BLOOD BOWL! Az ikonikus halálsport a fantasy futball új videojátékával tér vissza, hűségesen a legújabb társasjátékszabályokat és új tartalmakat használva.

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
13 600 Ft
10 709 Ft + Áfa
Megjelenés: 2023.02.23.

Termék leírás

Hozd létre a csapatod, majd zúzd és csald fel magadat a csúcsra... az ellenfeleidet a temetőben hagyva.

Csatold fel a csizmád, vedd fel a sisakot, állítsd be a vállvédőket. Csúsztass egy élezett tőrt az övedbe. A Blood Bowl 3 a fantáziafutball videójátéka. Egy sorozaton alapuló stratégiai játék, amelyet az amerikai foci inspirált a Warhammer fantáziavilágban, ahol manók, emberek, orkok és ás egyéb lények rúgással, ütéssel harcolnak a labdáért. Edzőként utasítást kell adnod a játékosaidnak: azaz akadályozd az ellenfeled úgy, hogy leütöd azokat, akik az utadba kerülnek, és áttörve az ellenfelek végzónáján, szerezz egy touchdownt. Legyél azonban óvatos, a sérülések gyakoriak, főleg akkor ha a játékvezető egy kobold, aki hajlamos figyelmen kívül hagyni az erőszakos játékot.

A háború eltűnt az óvilágban, amikor a lakók úgy döntöttek, hogy Nuffle isten szent sportjával, a Blood Bowl-al oldják meg nézeteltéréseiket. Pedig nem kevésbé véres, mint a csataterek, amelyeket felváltott. Gyilkosság, csonkítás, csalás, korrupció, varázslás, sőt isteni beavatkozás sorra jön a pályán, minden néző örömére!

  • Irgalmatlan, nem agyatlan – Vedd kezedbe a 12 elérhető faj egyikét, amelyek mindegyike egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, és akadályozd meg ellenfeleid előretörését a játékosok gondos pozicionálásával. Kerüld el vagy irtsd ki könyörtelenül azt, aki az utadba kerül, és érd el a célzónát, hogy megszerezd a döntő touchdownt! Természetesen a legjobb stratégáknak előnyben kell lenniük, de... ki tudja? Egy tomboló troll megeheti egy csapattársát, és megváltoztathatja a meccs menetét.
  • Te vagy a főnök – Hozd létre a csapatodat, toborozd a játékosaidat, szabd testre megjelenésüket, emblémáikat és páncéljukat, toborozd a pompomlányokat és egy edzőt, majd vegyél részt az óvilág legádázabb versenyein. De vigyázat: a sérülések mindennaposak, és több mint valószínű, hogy néhány játékosát egy holttáskában viszik le a pályáról, ami végleg véget vet az egykor ígéretes karriernek…

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály16+
PlatformPlayStation 4
TípusStratégia