Logitech Brio 300 - Fehér - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Logitech Brio 300 - Fehér
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Logitech Brio 300 - Fehér

Termékkód: 960-001442

1080p felbontású webkamera automatikus megvilágításkorrekcióval, zajszűrő mikrofonnal és USB-C csatlakozással

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
27 000 Ft
21 260 Ft + Áfa

Termék leírás

BRIO 300

Elegáns, nagy felbontású webkamera automatikus megvilágításkorrekcióval, melynek segítségével a lehető legjobban mutathat minden videóhívásnál.

HAGYJA A SZEMÉLYISÉGÉT RAGYOGNI

A Brio 300 segítségével Ön is élvezheti a jobb videóhívásokat. Ez az elegáns és kis méretű, 1080p felbontású webkamera automatikus megvilágításkorrekcióval ellensúlyozza a kihívást jelentő fényviszonyokat. A Brio 300 3 színben kapható, hogy ki tudja választani az egyéniségének megfelelőt. A kialakítása pedig az újrahasznosított műanyagnak köszönhetően finoman pöttyözött. Mostantól minden videóhívásnál a legjobb formáját mutathatja.

VÁLASSZA A STÍLUST. VÁLASSZA AZ ÚJJÁSZÜLETETT MŰANYAGOKAT.

Nemcsak jól néz ki, a Brio 300 tudatosan tervezett, és legalább 48%-ban fogyasztóktól származó újrahasznosított műanyagból készül egy kiegyensúlyozottabb és klímakímélőbb világ megteremtéséért. Úgy döntöttünk, elfogadjuk az újrahasznosított műanyagok (PCR) változatosságából adódó tarka megjelenést. Amellett, hogy ezeknek a műanyagoknak új életet ad, a Brio 300-nak egyedi és stílusos megjelenést is kölcsönöz.

LEGYEN TISZTÁN LÁTHATÓ ÉS HALLHATÓ

A Brio 300 az USB-C csatlakozásnak köszönhetően könnyen beüzemelhető, így Ön minden videóhívás során tisztán látható és hallható lesz.

JELENJEN MEG TISZTÁN

A nagy felbontás és az automatikus megvilágításkorrekció elősegítik a jobb együttműködést. A RightLight 2 automatikusan kompenzálja a kihívást jelentő fényviszonyokat, így Ön a videóhívások során tisztán látható lesz.
*Az elmosódott háttér a legtöbb videókonferencia-platformon létrehozható.

HALLATSSZON A SAJÁT HANGJÁN

A monó zajszűrő mikrofon nemcsak pontosan rögzíti és továbbítja a hangját, de el is nyomja a háttérzajt, így Ön tisztán hallható lesz.

EGY MOZDULAT A MAGÁNSZFÉRA AZONNALI VÉDELMÉBEN

Mikor éppen nem használja, egyszerűen fordítsa el a beépített magánszféravédő fedelet, amely így eltakarja a kamerát. Amikor készen áll a következő megbeszélésre, csak fordítsa el a fedelet az objektív felfedéséhez.

ÉRTEKEZLETEKHEZ KÉSZÜLT

Egyszerűen csatlakozhat megbeszélésekhez a kedvenc videóértekezlet-alkalmazásában. A Brio 300 kompatibilis a legtöbb értekezlet- és hívási platformmal, valamint Microsoft Teams-, Zoom- és Google Meet-minősítést is kapott.

MÉG JOBB A LOGI TUNE-NAL

Töltse le az ingyenes Logi Tune alkalmazást a további funkciókért, amelyek lehetővé teszik a Brio 300 beállítását az Ön preferenciáihoz. Állítsa be a színeket és a képfelbontást, és használja ki az olyan funkciókat, mint az automatikus belsővezérlőprogram-frissítések.

Specifikációk

A csomag tartalmaBrio 300 csatlakoztatott USB-C-s kábellel
Fix rögzítőcsipesz
Felhasználói útmutató
CsatlakozásUSB Type-C
Digitális zoomVan
FelbontásFull HD
Látószög70°
Max. fényképfelbontás2 MP
MéretekMagasság: 65,63 mm
Szélesség: 53,1 mm
Mélység: 45 mm
rögzítőcsipesszel együtt
Op.rendszer kompatibilitásWindows, macOS vagy ChromeOS és lényegében bármely népszerű videóhívó platform
*A Logi Tune a ChromeOS rendszerhez nem érhető el.
Súly74,6 g rögzítőcsipesszel és kábellel együtt
SzínFehér