Logitech Logi Bolt USB Receiver - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Logitech Logi Bolt USB Receiver
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Logitech Logi Bolt USB Receiver

Termékkód: 956-000008

A Logi Bolt vezeték nélküli egérrel és billentyűzettel használandó USB-vevőegység

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
5 900 Ft
4 646 Ft + Áfa

Termék leírás

LOGI BOLT USB-VEVŐEGYSÉG

Ezt a Logi Bolt USB-vevőegységet használva biztonságos, nagy teljesítményű kapcsolatot létesíthet a Logi Bolt vezeték nélküli egere, billentyűzete vagy párosa és a számítógépe között.

TARTALÉKKÉNT VAGY TÖBBSZÁMÍTÓGÉPES HASZNÁLATHOZ

Tartsa keze ügyében arra az esetre, ha le kell cserélnie a Logi Bolt vezeték nélküli eszközzel kapott vevőegységet. Két különböző számítógéphez csatlakozhat egy erős, biztonságos, mindkét eszközön meglévő Logi Bolt vezeték nélküli kapcsolattal. Ezt használhatja a Flow-kompatibilis Logi Bolt egerével a többszámítógépes munkafolyamatokhoz. Mindez csupán néhány indok a Logi Bolt vevőegység megvásárlása mellett.

MEGBÍZHATÓ, BIZTONSÁGOS VEZETÉK NÉLKÜLI TECHNOLÓGIA

A biztonságra és nagy teljesítményre tervezett Logi Bolt erős és biztonságos, megszakadásmentes kapcsolat létrehozására képes akár 10 méter távolságban még túlterhelt vezeték nélküli környezetekben is. Kompatibilitás: Windows®, macOS, Linux® Chrome OS™.

DISZKRÉT ÉS KÉNYELMES

Egyetlen port kell hozzá. Miután bedugta a vevőegységet, nem kell kivennie sem. Magával viheti a laptopját és a csatlakoztatott Logi Bolt eszközöket a különböző munkahelyekre, és folytathatja a munkát.

KÖNNYŰ PÁROSÍTÁS

Párosíthatja Logi Bolt vezeték nélküli egerekkel és billentyűzetekkel. A Logitech Options letöltéséhez egyszerűen keresse fel a logitech.com/options weboldalt, majd kövesse a képernyőn megjelenő részletes utasításokat.

EGY VEVŐEGYSÉG – 6 ESZKÖZ

Akár 6 Logi Bolt vezeték nélküli billentyűzetet és egeret csatlakoztathat egy számítógéphez egyetlen Logi Bolt vevőegységgel – és elfelejtheti a több USB-vevőegységgel járó vesződséget. Emellett elég egyetlen vezeték nélküli billentyűzet/egér készletet tartania minden munkahelyen, és egyszerűen hatótávolságon belül elhelyezni a laptopját. Nem kell egereket vagy billentyűzeteket magával vinnie.

Specifikációk

A csomag tartalmaLogi Bolt USB-vevőegység
Felhasználói útmutató
CsatlakozásUSB
KialakításMini
MéretekMagasság: 18,4 mm
Szélesség: 23,1 mm
Mélység: 6,6 mm
RendszerkövetelménySzabad USB Type-A-port
Windows®︎ 10,11 vagy újabb
macOS 10.14 vagy újabb
Linux
ChromeOS
(A Logi Bolt vezeték nélküli eszközök alapfunkcióihoz nincs szükség további illesztőprogramokra a ChromeOS rendszerben és a legnépszerűbb Linux-disztribúciókban.)
Súly2 g
SzínSzürke
Vezeték nélküli hatótávolságakár 10 m