Samsung Tablet Galaxy Tab S8 Wi-Fi - rózsaarany - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Samsung Tablet Galaxy Tab S8 Wi-Fi - rózsaarany
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Samsung Tablet Galaxy Tab S8 Wi-Fi - rózsaarany

Termékkód: SM-X700NIDAEUE

11 hüvelykes, 2560x1600 WQXGA, 128GB, Nyolcmagos 2.99GHz 2.4GHz 1.7GHz CPU, 13 MP+6 MP hátlapi 12 MP előlapi kamera Wi-Fi, Bluetooth v5.2, 8000 mAh, érintőceruza

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
270 400 Ft
212 913 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 270 400 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

Az erő, ami veled tart

Azért, hogy jól érezd magad útközben. Ez a 11 hüvelykes LCD-képernyő iszonyú sok mindent kínál. Az 5G-től a nagy akkumulátoron át a 12 MP-es Ultraszéles látószögű előlapi kameráig. Ja, és természetesen az S Pent se hagyjuk ki. Vidd magaddal következő kalandodra stílusos grafit, ezüst vagy rózsaarany színben.

  • 11" LTPS LCD-kijelző
  • 5G Ultragyors
  • nm-es processzor
  • 8,000 mAh-s (jellemző) akkumulátor
  • 12 MP-es Ultraszéles látószögű előlapi kamera
  • Ujjlenyomat-olvasó a bekapcsológombon

Az S Pen közvetlenül a helyére pattintható a töltéshez

Nem számít, hogy melyik tabletméretet választod, a vadonatúj S Pen mágnesesen a Galaxy Tab S8 szériás tablet hátuljára pattan a töltéshez.
Írj, készíts vázlatot, firkálj, vagy rajzold meg a legvadabb ötleteidet a valóságban a rendkívül alacsony késleltetésű S Pennel. Az új S Pen egyszerre több ezer eszközt ad a kezedbe, és lenyűgöző szintű irányítást biztosít.

Erős, így a kreativitás könnyű

Az Armor Aluminium keret véd az ütésektől és a leejtésekkor. Ez a legvékonyabb, legnagyobb, legkeményebb Samsung Galaxy Tab S, és a lenyűgöző tartósságot szuperkönnyű, vékony kialakítással ellensúlyozza.

Készen áll a figyelemre méltó dologokra

A Samsung Notes a leggyorsabb módja annak, hogy egy pillanat alatt rögzítsd az összes briliáns, értékes ötletedet. Sok mindenre képes: jegyzetelésre, vázlatolásra, rajzolásra – még a kézírást is átalakítja szöveggé, hogy az ötleteid áramolhassanak.

Oszd meg kreatív ötleteidet a Galaxy készülékek között egy szempillantás alatt

A Gyorsmegosztás funkcióval egy koppintással áthelyezheted remekműveidet. Könnyedén vihetsz át óriási fényképeket és videofájlokat a telefonodra vagy a számítógépedre.

Légy a figyelem középpontjában, bárhol is vagy

Az előlapi dupla kamera (Ultraszéles + Széles látószögű) lenyűgöző látómezővel rendelkezik, amely optimális 4K-s videófelvételt biztosít.

Az Automatikus kameraigazítás biztosítja a beszélő által megérdemelt figyelmet. Így rögzíthetsz egy táncórát, és a kamera automatikusan közelít, rád és a lépéseidre összpontosít, miközben utasításokat adsz.

A reflektorfényben továbbra is a videohívások. Amikor új barátok csatlakoznak a híváshoz, a dupla előlapi kamera (Ultraszéles + Széles látószögű) még arra is képes, hogy automatikusan kinagyítsa őket, hogy úgy érezd, személyesen beszélgettek.

Oszd fel a képernyőt! Győzd le a napot!

Méret. Pozíció. Ablakok száma. Te irányítasz a Többablakos móddal. Ez azt jelenti, hogy egyszerre kutathatod a dekorációs ötleteket, vázolhatod fel az építészeti terveket és cseveghetsz videón a barátoddal.

Hagyd el a gaming széket, de tartsd szinten a teljesítményt

Tegyél szert konzol minőségű teljesítményre a hatalmas képernyőn, ahol csak szeretnéd. A 120Hz-es kijelzővel minden zökkenőmentesen működik, így pillanatok alatt ranglistás leszel.

  • Az 5G folyamatos adatfolyamot biztosít: Az Ultragyors 5G azt az erőt nyújtja, amellyel azt streamingelhetsz, amit csak akarsz, zenét, filmeket vagy tartalmat. Bárhonnan streamelhetsz, még a szabadban és útközben is.

  • Billentyűzet egy pillanat alatt: Amikor eljön a munka ideje, a továbbfejlesztett Érintőpados billentyűzetes tok gondoskodik róla, hogy egy pillanat alatt munkamódra válthass.

  • Miután végeztél, lazíts a kickstand segítségével, nézd különböző szögből a filmeket. (*A Billentyűzetes tok külön vásárolható meg.)

Specifikációk

AdattörlésTisztelt Vásárlónk!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!
A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
https://nmhh.hu/veglegestorles
Akkumulátor8000 mAh
Beépített GPSVan
Belső memória8 GB
Belső tárhely128 GB
CsatlakozókUSB Type-C
Hálozat - BluetoothVan
Hálozat - Wi-FiVan
Kamera (előlapi)12 MP
Kamera (hátlapi)13 MP + 6 MP
Kijelző felbontás2560x1600
Kijelző méret11"
Méretek165.3 x 253.8 x 6.3 mm
NFCNincs
Operációs rendszerAndroid
Processzor sebessége2.99GHz, 2.4GHz, 1.7GHz
Processzor típusaNyolcmagos
SIM foglalatNincs
Súly503 g
SzenzorokGyorsulásmérő
Ujjlenyomat szenzor
Giroszkóp
Geomágneses szenzor
Hall-érzékelő
Fényérzékelő
SzínRózsaarany
Tárhely bővíthetőségVan
TartozékokÉrintőceruza