Samsung Odyssey G7 S32BG700EUXEN - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Samsung Odyssey G7 S32BG700EUXEN
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Samsung Odyssey G7 S32BG700EUXEN

Termékkód: LS32BG700EUXEN

32 hüvelykes, 3840x2160 4K, 144Hz, AMD FreeSync Premium Pro, Nvidia G-Sync, IPS, VESA DisplayHDR 400, HDR10+ Gaming, Dönthető, Forgatható, Állítható magasság, PIVOT, Tizen™ operációs rendszer, Smart TV alkalmazások, WiFi5, Bluetooth 5.2, Beépített hangszóró, Távirányító

Raktáron
Ez a termék raktáron van, azonnal átvehető Csengery u. 84. szám alatti üzletünkben
297 200 Ft239 900 Ft
188 898 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 239 900 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

4 FŐ JELLEMZŐ

Lenyűgöző látványvilág Az UHD felbontás, az IPS panel és a HDR400 együttes erővel alkotnak lenyűgöző színeket teljes mélységgel és részletességgel.
Magasabb szintű gaming teljesítmény A 144Hz frissítési frekvencia, az 1ms válaszidő, és a G-Sync kompatibilitás a játék csúcsára emelnek téged.
Sima játék a felhőben, igény szerint Azonnal hozzáférhetsz a legjobb streaming szolgáltatásokhoz és a konzoljátékokhoz. A Samsung fejlett streaming technológiája zökkenőmentes játékot biztosít.
Kedvenc műsoraid egy helyen A kedvenc streaming-alkalmazásaid és még ingyenes élő tartalom is be van építve a Samsung TV Plus-szal, így a tartalmak széles választékát kínálja 4K HDR-ben.

UHD felbontás és IPS panel

Fedezz fel minden részletet maximális tisztasággal. Az FHD-nél 4-szer nagyobb pixelsűrűségben úgy láthatod a játékokat, mint még soha. Az IPS panel tiszta színeket és széles, 178º-os látószöget biztosít a tisztaság érdekében bármilyen nézőpontból. A több képponttal és nagyobb mélységgel a játékok közelebb állnak a valósághoz, mint valaha.

A rejtett részletek fényesen ragyognak

DisplayHDR 400

Fedd fel a teljes képet. A DisplayHDR 400 nagyobb kontrasztot biztosít, mélyebb feketékkel és világosabb fehérekkel, hogy segítsen felfedni az ellenséget vagy az árnyékban megbúvó titkokat. Még a sötét jelenetekben is minden részlet tisztán ragyog.

Bámulatos 4K gaming frissítési frekvenciák

144Hz frissítési frekvencia és 1ms válaszidő

Győzz le minden ellenséget, még extrém sebességgel is. A 144 Hz-es frissítési frekvencia kiküszöböli a laggolást az izgalmas játékmenethez, ultrasima akciókkal. Azonosítsd az ellenséget elit pontossággal 1 ms-os válaszidővel, precíz egérmozgással és elmosódásmentes képkockákkal, minimális szellemképekkel.

Megszakítás nélküli játékfolyam

G-Sync kompatibilitás

Hiper akció zökkenőmentesen. A G-Sync kompatibilitás szinkronban tartja a GPU-t és a panelt, hogy kiküszöbölje a szaggatottságot, a képernyő késését és a képszakadásokat. A gyors és összetett játékjelenetek stabilak és akadozásmentesek az AMD FreeSync Premium Pro segítségével, a versenyelőnyöd érdekében.

Ahol a játék összeáll

Samsung Gaming

A játék legjobb részei, mind egy helyen. A felület azonnali hozzáférést nyújt a legjobb streaming szolgáltatásokhoz és a kedvenc vezérlőpultodhoz. A részletgazdag látványt és a gördülékeny játékmenetet a Samsung fejlett, letöltések nélküli játékstreamelési technológiája hajtja – csak kapcsold be és játssz.

Kedvenc műsoraid egy helyen

Smart TV élmény

Tarts egy kis szünetet a maratoni játékmenetekben, és csupán Wi-Fi-kapcsolattal élvezd a kötelezően megnézendő streaming tartalmakat. A Samsung TV Plus ingyenes élő tartalmat kínál letöltések és regisztráció nélkül, valamint személyre szabott tartalom ajánlatokat kínál a Universal Guide szolgáltatásból is.

Úgy tervezték, hogy megvilágítsa a világod

CoreSync és Core világítás tervezés

Vedd körül magad minden jelenetben. A Core világítással egyénivé teheted beállításaid több színmóddal, amik a képernyőről a valóságba ugranak át. A CoreSync technológiának köszönhetően a játék a képernyőn túlra is kiterjed, úgy, hogy a játék képernyőjének színeit másolja, a világot keverő elmerülés érdekében.

Gyors, egyszerű felállítás, hogy megragadd a győzelmet

Game Bar

Egy pillanat alatt ellenőrizd és vezéreld a játék beállításait. Mostantól könnyedén megtekintheted a legfontosabb beállításokat, mint az FPS vagy a HDR állapotát. Módosítsd a válaszidőt vagy a képernyőarányt, valamint a játék képmódját anélkül, hogy elhagynád a játék képernyőjét, hogy a célodra koncentrálhass.

Feltárultak a láthatatlan oldalak

Ultraszéles játéknézet

Láss többet a kiterjesztett nézet segítségével. Fedezd fel a rejtett drágaköveket vagy a szélső ellenségeket teljes titokban az ultraszéles 21:9-es képaránnyal. Az extra kontextus minden mérkőzésen közelebb visz a ranglista éléhez.

Azonnali automatikus csatlakozás

Auto Source Switch+

Kapcsold be az azonnali játékhoz. Az Auto Source Switch+ funkcióval a monitor érzékeli, ha a csatlakoztatott eszközök be vannak kapcsolva, és azonnal átvált az új forrásjelre. Ez segít gyorsabban eljutni a játékhoz anélkül, hogy több bemeneti forrás között lapoznál.

A kényelem szem előtt tartásával

Ergonomikus állvány

Találd meg a nyerő pozíciódat. Forgasd, döntsd meg és állítsd be a magasságot, amíg készen nem állsz a győzelemre. Teljesen kompatibilis a VESA szabványú monitorkarokkal, így a képernyő könnyedén mozgatható az ideális pozícióba.

Specifikációk

Aktív felület698.112 x 392.688 mm
ÁllványDönthető
Forgatható
Magasság állítás
Pivot
Beépített WiFiVan
Betekintési szög178°/178°
Bluetoothvan
Csatlakozó - Audio (Fülhallgató) kimenetVan
Csatlakozó - DisplayPort1db
Csatlakozó - HDMI 2.12db
Csatlakozó - USB 3.02db
Felbontás típus3840 x 2160 (4K)
FreeSync támogatásIgen
G-Sync támogatásIgen
HangszóróVan
HáttérvilágításW-LED
HDR támogatásIgen
HDR tanusítványVESA DisplayHDR 400
Képarány16:9
Képfrissítés144Hz
Készülékház színFekete
Kijelző bevonatMatt
Kijelző méret32"
Kontrasztarány1000:1
LAN (RJ45) csatlakozóVan
Maximum fényerő350 cd/m2
MéretTalppal: 714.6 x 602.6 x 311.1 mm
Talp nélkül: 714.6 x 441.1 x 125.9 mm
Csomag: 798.0 x 176.0 x 545.0 mm
Operációs rendszerTizen OS
Panel típusaIPS
Pixelméret0.182 mm
Pixelsűrűség139 ppi
Súly8,3 kg (állvánnyal)
11,0 kg (dobozával)
Színmélység10 bit (8 bit + FRC)
Színtér megjelenítéssRGB / DCI-P3
SzíntérlefedettségDCI-P3 95%
Tartozékok, kábelekHálózati kábel 1,5m, Displayport kábel, Távirányító
Válaszidő1 ms
VESA rögzítés100x100