Apple TV 4K WiFi 64GB (2022) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Apple TV 4K WiFi 64GB (2022)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Apple TV 4K WiFi 64GB (2022)

Termékkód: MN873MP/A

4K HDR minőség, A15 Bionic chip 64 GB tárhely, Wifi 6.0, Bluetooth 5.0, HDMI 2.1, infravörös érzékelő, Apple TV távirányító és USB-C csatlakozóval

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
68 900 Ft
54 252 Ft + Áfa

Termék leírás

Az új Apple TV 4K-n az eddigi legjobb kép- és hangminőségünkben érhető el az Apple TV+, az Apple Music és az Apple Arcade – több ezer appal kiegészülve. Szédületesen gyors A15 Bionic chip, intuitív vezérlés, gördülékeny kommunikáció az eszközeiddel és az okosotthon-kiegészítőkkel. Minden, amit szeretsz az Apple-ben – a legnagyobb képernyődön.

A tévézés és az Apple legjobbjai a képernyődön.

Díjnyertes Apple Originals-filmeket és ‑sorozatokat, valamint egyéb kedvenceidet is megtalálhatod a Disney+, a Prime Video, a Netflix, az HBO Max és más szolgáltatások kínálatából. A szuperszórakoztató játékok mellett a csak az Apple-nél elérhető slágereket is izgalmasabb lesz hallgatni, az App Store-ban pedig több ezer további népszerű alkalmazás vár rád. Az Apple TV 4K-val minden szinten kibővül a tévézés élménye.

Élethű kép. Észbontóan jó hang.

4K‑s kép. A mélysötét árnyékokat és a ragyogó csúcs­fényeket szemet gyönyörködtető részletek teszik teljessé az olyan fejlett HDR-formátumoknak köszön­hetően, mint a Dolby Vision – és mostantól a HDR10+. Így bármit is nézel, igazán jól mutat majd a legnagyobb képernyődön.

Magával ragadó hangélmény. A Térbeli hangzás valós időben hozzád igazítja a részletgazdag Dolby Atmos, illetve 5.1‑es és 7.1‑es hangot, mintha az minden irányból érkezne. Az AirPodsot csatlakoztatva személyre szabott moziélményben lesz részed olyan hangzással, ami követi a fejed mozgását.

Beszéljünk a távirányítóról.

Érintésérzékeny kattintó­felület. A sorozat­részek, jelenetek vagy képkockák között kör­körös mozdulat­tal lapozhatsz, amire könnyen rááll a kezed. A távirányítóval ki- és be­kapcsolhatod a tévét, a bemeneti jelet az Apple TV 4K-ra vált­hatod, és beállíthatod a hangerőt.

Diktálj le bármilyen szö­veget, amit begépelnél. Csak tartsd lenyomva a Keresés gombot a táv­irányító oldalán. Akár le is betűzhetsz felhasználó­neveket és jelszavakat.

Fények. Kamerák. Okosotthon-vezérlés.

Az Apple TV 4K‑t okosotthonod irányítóközpontjaként használhatod, mellyel automatizálhatod és akár távolról is elérheted a rendszerbe kötött otthoni kiegészítőidet.