Lamax Sphere2 Mini Bluetooth hangszóró - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Lamax Sphere2 Mini Bluetooth hangszóró
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Lamax Sphere2 Mini Bluetooth hangszóró

Termékkód: LMXSP2MINI

A legkisebb vezeték nélküli hangszóró, 5 W teljesítmény, 71 g, akár 15 órás üzemidő, Bluetooth 5.1, 10 méteres hatótávolság, BeatBass®, TWS funkció egy második hangszóró csatlakoztatásához, alumínium készülékház, MP3 lejátszás MicroSD kártyáról

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
6 800 Ft
5 354 Ft + Áfa

Termék leírás

MEGLEPŐ HANG ILYEN KIS TESTBEN

Olyan hangszórót szeretnél, amelyet könnyen zsebre rakhatsz, remekül játszik és az egyik legkisebb a piacon? Jó címen jársz. A LAMAX Sphere2 Mini súlya csak 71 gramm, aminek köszönhetően ideális jelölt a csoportos kirándulásokhoz. Hallgass bele a szuper hangzásba, amely a hangszóró miniatűr méretei ellenére sem nélkülözi a tisztességes basszust, és hallgasd nyugodtan akár egész nap. Az egyetlen feltöltés kínálat akár 15 óra üzemidővel ez semmilyen gondot nem jelent. A Bluetooth 5.1-nek köszönhetően a számok vezeték nélkül, akár 10 méteres távolságba is csúcsminőségben jutnak el hozzád.

ÁTRAJZOLJA A PONTOSSÁGI KORLÁTAIT

A LAMAX Sphere2 Mini teste a mennyezetig tele van hanggal. A zsebben hordozható hangszóróba 5 W teljesítményt sikerült becsempésznünk, amit el sem akarsz majd hinni, amikor először majd hallgatod. BeatBass® technológiánk segítségével a számaid akkor is tiszták maradnak, amikor maximálisra növeled a hangerőt. Egyszerűen ne is keress tovább semmi mást, ami ilyen kicsi és ilyen jól szól. A TWS támogatásának köszönhetően egy második hangszórót is csatlakoztathatsz, luxus színvonalú sztereót létrehozva vele, amely ideális kint a szabadban a haverokkal, vagy filmnézéshez a laptopon.

NEM HAGY CSENDBEN. SEHOL

Ez a hangszóró mindent át akar élni veled. Rakd zsebre, hordoz akasztófülön vagy dobd a hátizsákodba, szórakozz egyedül vagy a haverokkal, bárhol is légy. Ideje grillezni, piknikezni, pár szám a telefonról? A 15 órás üzemidővel semmilyen használat nem jelent problémát. Ha fontos számodra a gear kinézete is, egészen biztosan nem fog szégyenkezni a fekete színű formatervezett alumínium készülékház miatt.

CSATLAKOZTATHATÓSÁG AZ ELSŐ HELYEN

Párosíts és indulj - a Bluetooth 5.1-nek köszönhetően nem kell sem a kábelekkel, sem az áramkimaradásokkal foglalkoznod. Az egyes számok smooth és szuper minőségűek lesznek, még akkor is, ha éppen elugrassz a grillhez. A 10 méteres hatótávolság szabadságot ad. Telefon nélkül is játszhatsz - elég mindössze behelyezni egy MicroSD kártyát, és máris áramolni kezdenek a dalok. Kényelmed érdekében a LAMAX Sphere2 Mini-t mikrofonnal is felszereltük, így telefonálhatsz is a segítségével.

LMXSP2MINI

A csomag tartalma:

  • Hangszóró LAMAX Sphere2 Mini
  • Micro USB tápkábel
  • Tartófül
  • Használati útmutató

Specifikációk

Akkumulátor kapacitásLi-Ion 400 mAh
Bluetooth5.1
Bluetooth hatótávolságakár 10 m
Csúcsteljesítmény5 W, Φ 40 mm
Frekvencia-tartomány150 Hz - 20 kHz
FunkciókBeatBass® technológia
TWS
Eszközpárosítás lehetősége a hangszórón
Zeneszám vezérlés
Az utolsó lejátszott szám beolvasása micro SD kártyáról
HandsfreeIgen
Hívásidő4-5 óra
Lejátszási időakár 15 óra (50 % hangerő mellett)
Lejátszási lehetőségekBluetooth, Micro SD kártya
Méret48 × 46 mm
Súly71 g
SzínFekete
Töltésidő1,5 óra