Lamax Sphere2 Bluetooth hangszóró - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Lamax Sphere2 Bluetooth hangszóró
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Lamax Sphere2 Bluetooth hangszóró

Termékkód: LMXSP2

Kisméretű vezeték nélküli hangszóró, akár 20 óra üzemidő, 5 W teljesítmény, Bluetooth 5.0, 10 m hatótávolság, FM rádió, BeatBass®, TWS funkció egy második hangszóró csatlakoztatásához, MP3 lejátszás Micro SD-ről és USB-meghajtóról, praktikus akasztófül

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
8 000 Ft
6 299 Ft + Áfa

Termék leírás

IDEÁLIS PARTNER KIRÁNDULÁSOKHOZ

Egy pillanatig sem szeretnél a kedvenc számaid nélkül maradni, és a telefonodból érkező hang már régen nem elég? Világos! Ragadd meg a LAMAX Sphere2-t, fogd valamelyik barátodat, és élvezd ki a napot nagyszerű hangzással a hátad mögött. Autóban, gördeszkaparkban, otthon, a kertben vagy grillezéskor - mindig és mindenhol megfelelő alkalom a zenehallgatásra. Csatlakozz Bluetooth 5.0 segítségével ajár 10 méteres távolságra, és ne foglalkozz meg a konnektorokkal. A 20 óra üzemidőnek köszönhetően a hangszóró akár egy hétig is bírja. Stílusos zenehallgatás még utazás közben is.

MEGLEPI A FÜLEDET

A LAMAX Sphere2 a legjobb választás, ha ugyan fontos számodra a hordozhatóság, de nem akar kompromisszumot kötni a zene terén. Az 5 W teljesítmény igazán jó hangzást garantál. Nincs morgás, csak szolid basszusok és tiszta hangzás. A tökéletes hangzáshoz BeatBass® technológiánk szintén hozzájárul, ezért nyomd a volumét egészen jobbra! A TWS funkció segítségével azonnal csatlakoztathatsz még egy hangszórót, tökéletes sztereó hangzást létrehozva vele, akár a laptop mellett, akár kint a szabadban a haverokkal.

EGY HANGSZÓRÓ A KÖTETLEN ÉLETVITELHEZ

A hangszóró egyetlen feltöltéssel akár 20 órán át bírja. Ez lényegesen több, mint az összehasonlítható versenytársak esetében, ami számodra csak egyet jelenthet - dobd a hátizsákba, és indulj. Kirándulás közben ugyanúgy hű társad lesz a LAMAX Sphere2, mint otthon a szobádban. A hordozást megkönnyítik a készülék kompakt méretei és a praktikus hordozófül, amely tökéletesen illeszkedik a kezedbe, vagy amely segítségével könnyedén fel is akaszthatod a hangszórót.

CSATLAKOZZ, AHOGY AKARSZ

Bluetooth 5.0 ugyan megbízhatóan továbbítja az összes számot 10 méteres távolságra, ám nem ez az egyetlen lehetőség. A LAMAX Sphere2 USB-meghajtóról, SD-kártyáról vagy rádióból is képes lejátszani - midenz ideális, ha például parkban szeretnél pihenni, de nem akarod kihagyni a híreket. A hangszóró beépített mikrofonnal rendelkezik, így rajta keresztül is kezdeményezhetsz hívásokat. Például egy piknikről.

LMXSP2

A csomag tartalma:

  • Hangszóró LAMAX Sphere2
  • Micro USB tápkábel
  • Tartófül
  • Használati útmutató

Specifikációk

Akkumulátor kapacitásLi-Ion 1200 mAh
Bluetooth5.0
Bluetooth hatótávolságakár 10 m
Csúcsteljesítmény5 W, Φ 79 mm
Frekvencia-tartomány50 Hz - 20 kHz
FunkciókBeatBass® technológia
TWS párosítás egy másik hangszóróval
Készülék párosítás megszüntetése/resetje a hangszórón
Zeneszámok vezérlése
Az utolsóként lejátszott MP3 szám beolvasásának lehetősége micro SD kártyáról és USB flash meghajtóról
Utolsóként beolvasott FM állomást elraktározó memória
HandsfreeIgen
Lejátszási időakár 20 óra (50 % hangerő mellett)
Méret79 × 79 × 55 mm
Súly201 g
SzínFekete
Töltésidő3 óra