Lamax Sentinel2 Bluetooth hangszóró - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Lamax Sentinel2 Bluetooth hangszóró
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Lamax Sentinel2 Bluetooth hangszóró

Termékkód: LMXSE2

Bluetooth 5.0 hangszóró, 20W teljesítmény és szuper hangzás, IP67 vízállóság, 24 órán át működik, TWS funkció, Micro SD, USB-C és 3,5mm jack, Google/Alexa hangvezérlés

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
17 600 Ft
13 858 Ft + Áfa

Termék leírás

VIDD KI A ZENÉT A SZABADBA

Most megtaláltad a tökéletes hangszórót életstílusodhoz. Menj akár a vízhez, a hegyekbe, vagy a nagyvárosi dzsungelbe, a LAMAX Sentinel2 luxushangzással kényezteti a füled, a 20 W teljesítmény pedig táncra perdíti a környéket. A vízállóságnak és a gumival bevont testnek köszönhetően a parti még a felhőszakadástól sem áll le. A forma sokat kibír, az elem még többet - hallgasd akár egyfolytában 24 órán át, és élvezd a Bluetooth 5.0 vezeték nélküli szabadságot.

KALANDRA FEL

Bármikor, bárhová vágysz, a LAMAX Sentinel2 veled tart. Testét, beleértve a gombokat is, védi a gumi, így nem kell félteni a víztől, a portól vagy a hótól - vízálló, így könnyen megbirkózik a nehéz körülményekkel. Mérete pont illeszkedik a kezedbe, de a karabineren található praktikus lyuknak, vagy a zsinórnak köszönhetően szabadon hagyhatod, és a hangszórót rápattinthatod a hátizsákra.

LEGYEN HALLHATÓ. NAGYON HOSSZAN

Mutasd meg mindenkinek zenei ízlésed. A két inverter 20 W összteljesítményétől berezonál egy kisebb helyiség, és kint is nagyszerűen hallható. Ráadásul a TWS funkció segítségével összekapcsolhatsz két azonos hangszórót, és élvezheted a soha véget nem érő, dupla sztereó forgatagot. A 3600 mAh teljesítményű elem akár 24 órán át is nyomhatja egyik számot a másik után.

CSATLAKOZZ, AHOGY CSAK AKARSZ

A LAMAX Sentinel2 széles csatlakozóképességének köszönhetően rengeteg lehetőséget kínál. A legújabb Bluetooth 5.0-at használtuk, amely sokkal stabilabb és kíméli mind a telefon, mind a hangszóró elemét. A jobb teljesítménynek és a nagyobb hatótávolságnak köszönhetően a számok megőrzik részletgazdagságukat, még akkor is, ha a szomszéd helyiségből hallgatod. Választhatsz Micro SD kártyát vagy klasszikus 3.5 mm-es jackdugót. A korszerű kétoldalas USB-C gondoskodik a töltésről.

LMXSE2

A csomag tartalma:

  • Hangszóró
  • USB-C töltőkábel
  • 3,5 mm audió kábel
  • Kézikönyv

Specifikációk

Akkumulátor kapacitásLi-Ion 3600 mAh
Bluetooth5.0
Csúcsteljesítmény2 × 10 W, Ø 48 mm
FunkciókBluetooth
AUX
Micro SD kártya
BeatShare®
BeatBass®
TWS
Handsfree
Mobil asszisztens aktiválása
HandsfreeIgen
Lejátszási időHangerő 50 % - 24 óra
Hangerő 80 % - 12 óra
Méret186 × 62 × 50 mm
Súly525 g
SzínFekete
Töltésidő3 óra
Vízálló kivitelIP67