Lamax Sounder2 Mini Bluetooth hangszóró - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Lamax Sounder2 Mini Bluetooth hangszóró
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Lamax Sounder2 Mini Bluetooth hangszóró

Termékkód: LMXSO2MINI

Bluetooth 5.0, 15W, 360°-os hang, IP66 védettség, 30 óra üzemidő, BeatBass® technológia, USB-C, BeatShare® TWS a BeatShare® termékcsalád több hangszórójának csatlakoztatásához, AUX, MicroSD, kihangosító

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
11 100 Ft
8 740 Ft + Áfa

Termék leírás

VIDD MAGADDAL A LEJÁTSZÁSI LISTÁDAT A ZSEBEDBEN

Csak nyugodtan, akár otthon van, akár éppen a Mount Everestet mászod meg. A LAMAX Sounder2 Mini friss hanggal tölti meg a füledet, és az akár 30 órás üzemidőnek köszönhetően nem is olyan egyszerű lemeríteni. Akár fókuszálni szeretnél, akár kikapcsolni vagy nekiindulni a városnak, a 360°-os térhatású hangzás, az egyszerű hordozhatóság és az olyan korszerű technológia, mint a Bluetooth 5.0, mindenhol szuper hangulatot teremt. Kiváló vízállósággal még heves zápor esetén is.

HORDOZHATÓSÁG VAGY HANG? MINDKETTŐ

Sikerült kiegyensúlyoznunk a méreteket, hogy mindenhol nálad lehessen a Sounder2 Mini és az általa kínált remek, szórakoztató hangzás. A kompakt készülékházba 15 W teljesítményt és olyan nagyszerű eszközöket integráltunk, mint amilyen például a BeatBass® technológia. Erősíti a basszus vonalat, hogy elragadhassanak a legjobb basszushullámok. Merülj el a térhangzásban!

A TE ZENÉD. BÁRHOL

Tartósság, tömörség, hosszú üzemidő. A fő okok, hogy miért lehet a Sounder2 Mini utazás közben bárhol a legjobb partnered. Az IP66 védettségnek köszönhetően nem fél sem a víztől, sem a portól, sem a hótól vagy a durvább kezeléstől. A hasznos hordozóhuroknak köszönhetően kiválóan hordozható, fokozottan ellenálló készülékház. A 30 órás üzemidőnek és a 2500 mAh-es akkunak köszönhetően akár sokáig áram nélkül is maradhatsz.

TOVÁBBI FORRÁS? VÁLASSZ

Tedd fel bármire a lejátszási listádat, a Sounder2 Mini lejátssza neked. A fantasztikus, akár 18 méteres hatótávolságú Bluetooth 5.0 egyértelmű választás, de több lehetőség is kínálkozik - például egy 3,5 mm-es jack, amelyhez még egy AUX kábelt vagy egy MicroSD kártya bemenetet is mellékelünk. A TWS funkciónak köszönhetően akár több LAMAX hangszórót is összerakhatsz, megsokszorozva a teljesítményt - vágj hát bele a bandáddal!

LMXSO2MINI

A csomag tartalma:

  • Hangszóró
  • USB tápkábel
  • 3.5 mm audio kábel
  • Útmutató

Specifikációk

Akkumulátor kapacitásLi-Ion 2500 mAh
Bluetooth5.0
Csúcsteljesítmény15 W, Φ 60 mm
Frekvencia-tartomány115 Hz – 18 kHz
FunkciókBeatShare®
BeatBass® technológia
TWS
Eszközpárosítás lehetősége a hangszórón
Zeneszám vezérlés
Az utolsó lejátszott szám beolvasása micro SD kártyáról
Hangasszisztens
HandsfreeIgen
Méret115 × 93 × 90 mm
Súly440 g
SzínFekete
Töltésidő2-3 óra
Üzemidőakár 30 óra (50 % hangerő)
Vízálló kivitelIP66