Lamax Sounder2 Bluetooth hangszóró - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Lamax Sounder2 Bluetooth hangszóró
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Lamax Sounder2 Bluetooth hangszóró

Termékkód: LMXSO2

Vezeték nélküli hangszóró erős 360°-os hangzással, Bluetooth 5.0, 30 W összteljesítménnyel, IP67 vízállósággal, 12 órás akkumulátor üzemidővel, super bass és 3D sound üzemmódokkal, True Wireless Stereo, AUX és microSD bemenet, USB-C töltés

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
24 100 Ft
18 976 Ft + Áfa

Termék leírás

MERÜLJ EL A 360°-OS HANGZÁSBAN

Ne fogadd el a kompromisszumot a nagyszerű hangzás és a pontosság között - fogadj a LAMAX Sounder2-re! Már az első generáció bomba volt, ettől az újdonságtól a még jobb 360°-os hangzással, még nagyobb hangerővel és kiváló üzemidővel pedig egyszerűen eláll a lélegzeted. Akár 12 órányi zenei diktátum sugárzására alkalmas, és a kiváló IP67 védettségének köszönhetően akár esőerdőben, akár a saját woododban is táncra perdülhetsz. A Bluetooth 5.0 mindenesetre gondoskodik arról, hogy a zene akadozások nélküli és kiváló minőségű legyen, készen állsz?

LÉGY NAGYFŐNÖK A ZENE VILÁGÁBAN

A LAMAX Sounder2-vel mindig van választási lehetőséged. Szeretnél egy jó nagy adag mély hangot? Kapcsold be a szuper basszust és hagyd vibrálni a környezetedet. Vagy inkább maximálisan térhatású hangot szeretnél, amely koncentrált zenehallgatásra késztet? Akkor próbáld ki a tökéletes 3D hangzást. Bárhogy is döntesz, a minőséget két db, összesen 30 W összteljesítményű inverter továbbítja a füledbe. A True Wireless Stereo funkció segítségével még egy LAMAX hangszórót csatlakoztathatsz, és megduplázhatod a partit.

IGAZI TÁRS MINDEN KIRÁNDULÁSON

Ahová te mész, oda követ a Sounder2 is. Vízi- vagy hegyi túrára készülsz a haverokkal? A kiváló vízállóságnak köszönhetően semmi gond. A hangszóró képes ellenállni a hónak, a pornak és a fröccsenő víznek. Vad vidékre készülsz? Nem bánja a kemény bánásmódot. Nyugodtan dobd a táskába, vagy hordozd a praktikus zsinóron. A nagyméretű akku lehetővé teszi a legszuperebb számok folyamatos, akár 12 órán át tartó hallgatását - hogy ez az idő neked mi mindenre elég, az csak rajtad múlik.

EASY CSATLAKOZÁS

A LAMAX Sounder2 bármikor bármit lejátszik a számodra. Csatlakozz a Bluetooth 5.0 segítségével akár 18 méteres távolságból, és élvezd a vezeték nélküli szabadságot - akadozások nélkül és a legjobb minőségben. Ennél azonban sokkal több lehetőséged van. A 3,5 mm-es jack olyan biztonság, amelyet szinte bárhová beszúrhatsz. A lejátszási listádat azonban microSD-kártyán is tarthatod. A töltésnél is ügyeltünk a maximális sokoldalúságra - a kétoldalas USB-C-vel már nem kell aggódnod a kábel csatlakoztatása miatt.

LMXSO2

A csomag tartalma:

  • Hangszóró
  • USB tápkábel
  • 3.5 mm audio kábel
  • Útmutató

Specifikációk

Akkumulátor kapacitásLi-Ion 4000 mAh
Bluetooth5.0
Csúcsteljesítmény2 × 15 W
Frekvencia-tartomány115 Hz - 20 kHz
Funkciók360° hangzás
Bluetooth
AUX
Micro SD kártya
BeatShare®
BeatBass®
TWS
3D hang
Handsfree
USB-C
HandsfreeIgen
Lejátszási időakár 12 óra (50 %), 6 óra (80 %)
Méret180 × 75 × 75 mm
Súly600 g
SzínFekete
Töltésidő3 óra
Vízálló kivitelIP67