Lamax PartyBoomBox500 Bluetooth hangszóró - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Lamax PartyBoomBox500 Bluetooth hangszóró
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Lamax PartyBoomBox500 Bluetooth hangszóró

Termékkód: LMXPBB500

Vezeték nélküli buli hangszóró, akár 500 W teljesítmény, Bluetooth 5.0, újratölthető akku, IP54 vízállóság, fényhatások, AUX bemenet, mikrofon bemenet, TWS, pendrive és SD kártya lejátszás, FM rádió, súlya 11,2 kg, kihúzható fogantyú és kerekek

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
56 100 Ft
44 173 Ft + Áfa

Termék leírás

REPÜLJÖN A HÁZTETŐ

A LAMAX PartyBoomBox500 elvisz a legmenőbb zenei univerzumba. Ez a hangszóró ledózerol minden házibulit, party-t vagy grillezést a haverokkal. Kint és bent egyaránt masszív és erőteljes hang, nem fél a vízpermettől, elemmel akár 24 órán át is képes lejátszani, Bluetooth-szal és kábellel egyaránt rácsatlakozhatsz, és a kerekeknek köszönhetően könnyen magaddal is viheted.

FORGASD EL JOBBRA A HANGERŐT

Akár a DJ-képességeidet vagy a gitártudásodat akarod a többiek előtt megvillantani, akár mikrofont szeretnél csatlakoztatni, esetleg karaokéval szórakozni vagy netán csak a kedvenc dalaidat meghallgatni, a LAMAX PartyBoomBox500 pontosan az, amire szükséged van. Az 500 W-os csúcsteljesítmény még egy nagy teret is behangosít, Te pedig közvetlenül a hangszórón megváltoztathatod a mély, illetve a magas hangok intenzitását. Engedd, hogy dübörögjön a ritmust, csak vigyázz, nehogy átjöjjenek a szomszédok, mert ez a menet igazán nagyon hangos lesz.

VEZETÉK NÉLKÜL CSAPJ A LOVAK KÖZÉ

Csak a zenéd, és semmi más. A LAMAX PartyBoomBox500-zal a Bluetooth 5.0-nak köszönhetően a legjobb minőségben nyomhatod a zenét. Vagy végy egy kábelt, és csatlakoztass például egy keverőt az AUX-n keresztül. Az USB-n keresztül közvetlenül pendrive-ról is lejátszhat, de az SD kártya sem jelent semmilyen akadályt. A TWS funkcióval akár két PartyBoomBox-ot is összeállíthatsz sztereóba, megsokszorozva ezzel az összeállítás teljesítményét. De egy is bőven elég lesz!

MINDENHOL VELED VAN

Nem számít, hol akarsz éppen táncolni. A kihúzható fogantyú és görgők megkönnyítik a hordozást, és az IP54 vízállóságnak köszönhetően a hangszóró képes ellenállni a nedves fűnek és a vízpermetnek is. Az elemnek köszönhetően dugalj nélkül is akár 24 órán át keresztül hallgathatod a zenéidet. Kapcsold be a dinamikus LED-es világítást, és élvezd az audiovizuális show-t. Ha elfogynak a lejátszási listák, válts FM-re, de a hangerő beállításához nem kell felállnod a székből - a hangszóróhoz távirányítót is mellékelünk.

LMXPBB500

A csomag tartalma:

  • Hangszóró
  • Töltő adapter
  • Mikrofon
  • Távirányító
  • Használati útmutató

Specifikációk

Akkumulátor kapacitás12V, 3000 mAh (3,7 V, 9700 mAh)
Bluetooth5.0
Frekvencia-tartomány50 Hz - 20 kHz
FunkciókBluetooth
sztereó RCA bemenet
mono 6,35 mm bemenet
TWS
USB lejátszás
SD kártya
FM rádió
LCD kijelző
LED háttérvilágítás
távirányító
Hangerő szabályzóVan
Lejátszási időakár 24 óra (50%)
Magassugárzó átmérő25 mm
Maximális hangnyomás89 dB (+/- 3 dB)
Mélysugárzó átmérő305 mm
Méret31,2 × 59 × 37,7 cm
RMS Teljesítmény80 W
Súly11,2 kg
SzínFekete
TávvezérlésTávirányítóval
VezérlésLejátszás/szünet, léptetés, ismétlés, mód
Vezérlő potenciométerekHangerő, basszus, magas hangok, mikrofon hangerő, mikrofon visszhang