Lamax Tips1 Turquoise - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Lamax Tips1 Turquoise
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Lamax Tips1 Turquoise

Termékkód: TIPS1T

A Bluetooth 4.2 funkcióval rendelkező in-ear fülhallgató 5 órán keresztül kitart, Perfectly Balanced Sound, multipoint párosítás egyszerre 2 készülékhez, 3 különböző méretű füldugó, 10 gram súlyú, beépített handsfree mód, vezérlés közvetlenül a fülhallgatóról

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
5 100 Ft
4 016 Ft + Áfa

Termék leírás

JÁTSZD AZ ÉLETED

Munkába sietsz? Vagy netán buliba? Vagy csak zenei aláfestést szeretnél, amikor legközelebb futni indulsz? A LAMAX Tips 1 megbízható társad lesz. Ezt a vezeték nélküli fülhallgatót azoknak terveztük, akik aktívan életet élnek. A lejátszási listádat a modern Bluetooth 4.2. funkción keresztül érheted el. A dübörgő zenét akár 5 órán keresztül egyfolytában élvezheted. És a környezeted? Arról ennek az in-ear fülhallgatónak köszönhetően teljesen elfeledkezhetsz. Például egészen addig, amíg valaki rád telefonál. A Handsfree módnak köszönhetően szerencsére a telefonhívásokat is egy-kettő lerendezheted.

KÉZBEN TARTJA A LEJÁTSZÁSI LISTÁDAT

Húzd fel a hangerőt és élvezd az utazást tökéletesen kiegyensúlyozott hangzás kíséretében. A LAMAX Tips 1 minden zenestílust tökéletes hangzásban biztosít, bármilyen nagy is a zenegyűjteményed. Mi következik ebből? Hát az, hogy ha napközben bármikor pihenésre vágysz, csak tedd fel nyugodtan a lábadat az asztalra, kapcsold be a kedvenc számodat és élvezd a szuper rezgést. A vezérlőgombokat közvetlenül a fülhallgatóra helyeztük, a telefonodat így nyugodtan a zsebedben hagyhatod.

LÉPÉST TART VELED

A LAMAX Tips 1 fülhallgató pont arra való, hogy mindenhová magaddal vidd. Annyira ultrakönnyű, hogy még sportolás közben sem fog zavarni. Három különböző méretű füldugót is adunk hozzá, így nem kell attól tartanod, hogy nem passzol majd. Ellenkezőleg. Kitart melletted, attól kezdve, hogy megszólal a reggeli ébresztőórád, egészen az esti edzésedig.

EGY TECHNOLÓGIA, MELY TÉGED SZOLGÁL

Csatlakoztasd a LAMAX Tips 1 fülhallgatódat az összes telefonodhoz, notebookodhoz és tabletedhez. A multipoint technológiának köszönhetően két készülékből is képes zenét lejátszani, mégpedig párosítás nélkül. 5 órán keresztül kitart és mindössze másfél órára van szüksége a teljes feltöltődéshez. Természetesen handsfree móddal is elláttuk, azért, hogy jó sokáig dumálhass a főnököddel, vagy barátaiddal.

TIPS1T

A csomag tartalma:

  • Fülhallgató LAMAX Tips1
  • Micro USB töltőkábel
  • 3db különböző méretű fülpárna
  • 3db LAMAX matrica
  • Felhasználói kézikönyv

Specifikációk

Akkumulátor kapacitás60 mAh LiPo
Bluetooth hatótávAkár 10 m
Fejhallgató típusaVezeték nélküli fülhallgató
Frekvencia-tartomány20 Hz - 20 kHz
HandsfreeIgen
Impedancia16 Ohm ± 15 %
Készenléti időAkár 100 óra
KialakításFülbedugós
KihangosításBeépített hangszóró és mikrofon
Mikrofonon található vezérlőgombok
Lejátszási időAkár 5 óra
Mágnes mérete10 mm
Súly10 g
SzínFekete/Türkiz
Támogatott profilokHFP / A2DP / HSP / AVRCP
TípusFülhallgató
TöltésidőKörülbelül 1,5 óra
VezérlésHangerőszabályzás
Zeneszámváltás
Kihangosítás
Siri és Google Asszisztens aktiválás
Vezeték nélküli technológiaBluetooth 4.2