Lamax Taps1 White - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Lamax Taps1 White
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Lamax Taps1 White

Termékkód: LMXTAPS1W

True Wireless fülhallgató, kitűnő hangzás, Bluetooth 5.0, 3x6 óra üzemidő, érintésvezérlés, LED akkuállapot kijelző, automatikus párosítás, Siri/Google asszisztens, IP54, minimalista formaterv, kihangosítás + mikrofon

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
4 900 Ft
3 858 Ft + Áfa

Termék leírás

SZABADULJ MEG TE IS A VEZETÉKEKTŐL

Felejtsd el a vezetékeket, és azonnal játszd le kedvenc számodat. A LAMAX Taps1 a vezeték nélküli szabadság és csúcsminőségű hangzás legtisztább forrása. Egyetlen feltöltéssel akár 6 órán keresztül nyomhatod, és a kompakt dokkolónak köszönhetően akár útközben is újra feltöltheted. A LAMAX minőségére, a kifinomult Bluetooth 5.0-ra és a jó minőségű hangzásra mindig számíthatsz - akár sportolsz, akár dolgozol, akár közlekedsz.

3×6 ÓRA ZENEHALLGATÁS

Hallgasd tovább a zenéidet, mint a többiek. A LAMAX Taps1 jobb a versenytársainál, és akár 6 órán át szolgáltatja a zenét. A szuper dokkoló segítségével bárhol 2× feltöltheted. Nincs szükséged aljzatra, a pontos LED-jelzőnek köszönhetően mindig tudod majd, mennyi energia van még a fülhallgatóban és dokkolóban.

ZENE MINDIG KÉZNÉL. AZONNAL

A zeneszámok tanúsított Bluetooth 5.0 segítségével jutnak el a füledbe. Ez azt jelenti, hogy a legjobb minőségben, kiesések nélkül és nyugodtan élvezheted akár 10 méter távolságra is. A LAMAX Taps1 csatlakoztathatóságát a tökéletességig finomítottuk - amint kiveszed a fülhallgatókat a dokkolóból, elkezdik keresni a telefonodat. Mielőtt behelyeznéd őket, már párosítva vannak, és kezdődhet a zenehallgatás. Semmilyen beállításokra nincs szükség, azonnal indul a zenefolyam.

AZ ÉLETED RÉSZE LESZ

Minimalista vagy? Válaszd a fehéret. Feltűnésmentes fülhallgatót szeretnél? A fekete érted van itt. A LAMAX Taps1 minden stílushoz jól alkalmazkodik. A beépített mikrofonnak köszönhetően nyugodtan és szabadon kezelheted a hívásokat. Elég mindössze enyhén megérinteni a többfunkciós gombot, és máris vezérelheted a zenét, a hívásaidat vagy egy kis csevegésre hívhatod a Siri-t és a Google asszisztenst. A csomagolásban található három különböző méretű füldugó garantálja a LAMAX Taps1 tökéletes illeszkedését a füledbe.

LMXTAPS1B

A csomag tartalma:

  • Fülhallgató LAMAX Taps1 White
  • Töltő tok
  • Micro-USB tápkábel
  • 3 különböző gumi füldugó méret
  • Használati útmutató

Specifikációk

Akkumulátor kapacitásDokkoló: 300 mAh
Fülhallgató: 45 mAh
Bluetooth hatótáv10 m
Frekvencia-tartomány20 Hz - 20 kHz
FunkciókZeneszámok lejátszása
Siri/Google Assistant aktiválás
Hívásvezérlés
Kihangosító
IP54
Egy fülhallgató üzemmód
Készenléti időLejátszás: akár 6 óra
KialakításFülbedugós
Lejátszási időHangerő 50 % - 6 óra
Hangerő 80 % - 5 óra
SúlyDokkolóval: 36 g
Fülhallgató: 4 g
SzínFehér
Támogatott kodekekSBC
Támogatott profilokHFP / A2DP / HSP / AVRCP
TípusFülhallgató
Töltésidőkb. 2 óra
VezérlésÉrintésvezérlés
Vezeték nélküli technológiaBluetooth 5.0