Lamax Dots2 Touch White - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Lamax Dots2 Touch White
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Lamax Dots2 Touch White

Termékkód: LMXDO2TW

Vezeték nélküli TWS, Bluetooth 5.0, 6 óra üzemidő, további 30 óra töltőtokkal, érintésvezérlés, BeatBass®, azonnali párosítás, vezeték nélküli töltés vagy USB-C, AAC, SBC kodekek, minimalista kialakítás, LED töltésjelző, 3 füldugó méret a csomagolásban

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
7 101 Ft
5 591 Ft + Áfa

Termék leírás

A LEGKISEBB FEJHALLGATÓ A PIACON, AMELY MINDENKINEK MEGFELEL

A világ is rózsaszínűbb, ha a kedvenc beatjeid szólnak a füledben. A LAMAX Dots2 Touch segít megragadni a flowt, legyél éppen edzőteremben, készülj a vizsgákra, vagy dolgozz ezerrel a munkahelyeden. Az érintésvezérlésnek köszönhetően telefon nélkül is léptethetsz a számok között, és a kitűnő 6 óra üzemidő rengeteg időt kínál zenei maratonokra. Ezenkívül szuper sound, legújabb Bluetooth 5.0 és dokkoló tok, amely vezeték nélkül is tölthető és amelyet nem is érzel a zsebedben. Győződjön meg róla magad is, hogy ezek az életstílusodhoz legjobban passzoló fülhallgatók.

SZERELEM ELSŐ HALLÁSRA

Vedd ki a tokból, helyezd fel, és játszd le, amit akarsz. A LAMAX Dots2 Touch fél másodperc alatt automatikusan csatlakozik a telefonhoz, és ready. A finomra hangolt átalakítók támogatják az AAC és az SBC kodekeket, így minden zeneszámot kiváló minőségben élvezhetsz. A Bluetooth 5.0 segítségével akár 10 méteres távolságból is megszakítás nélkül hallgathatod a zenéidet. A számok kiválasztását rád bízzuk, de a BeatBass® technológiának köszönhetően a smart hangzás nem fárasztja el a füledet, és egészen biztosan élvezni fogod.

KEZDŐCSOMAG IRODÁBA ÉS SPORTOLÁSHOZ EGYARÁNT

Vezeték nélküli töltő tok akár 5× is feltöltheti a LAMAX Dots2 Touch készüléket, így töltő nélkül akár 36 órányi zenét is magaddal vihetsz a zsebedben. Értékelni fogod, ha húzós a napod, vagy a munka, iskola mellett szórakozni is szeretnél. Piaci versenytársaihoz képest a fülhallgató és a tok kisebb, de nem kell attól félned, hogy elveszíted őket. Az egyedülálló ovális forma tökéletesen illeszkedik a füledbe, és ott is marad, még akkor is, ha éppen tornateremben nyomod vagy bringázol.

ÉRINTSD MEG ÉS HALLGASS BELE

Felejtse el a gombokat, és érintéssel vezéreld a zenédet. Intuitív, nagyszerű sportoláshoz, és remekül mutat. Fogadd a bejövő hívásokat vagy dumcsizz egy jót a Sirivel vagy Google Segéddel. Államvizsgánál ne próbálkozz be, de egyébként a fülhallgatót minimalista kialakításának köszönhetően senki sem fogja észrevenni, így akár folyamatosan is hallgathatod. És amikor már mégiscsak elfogy az áram, az USB-C 2 óra alatt teljesen feltölti a tokot.

LMXDO2TB

A csomag tartalma:

  • Vezeték nélküli fülhallgató Dots2 Touch
  • Dokkoló
  • USB-C töltőkábel
  • 3 füldugó méret
  • Kézi

Specifikációk

Akkumulátor kapacitásDokkoló: 550 mAh
Fülhallgató: 50 mAh
Bluetooth hatótávAkár 10 m
CsatlakoztatásUSB Type-C
Frekvencia-tartomány20 Hz - 20 kHz
FunkciókBeatBass®
Track vezérlés (lejátszás/szünet, következő/előző szám)
Handfree vezérlés
Mobil segéd aktiválása
HandsfreeBeépített mikrofon
A fülhallgatók érintőfelületével vezérelhető
A két fülhallgató külön-külön használható
Lehetőséged van hívást fogadni vagy elutasítani, valamint kitárcsázni az utolsó telefonálót
KialakításFülbedugós
Lejátszási időHangerő 50 % - 6 óra
Hangerő 80 % - 4 óra 30 perc
SúlyDokkolóval: 40 g
Fülhallgató: 3,7 g
SzínFehér
Támogatott kodekekAAC, SBC
TípusFülhallgató
Töltésidőkb. 2 óra
VezérlésÉrintésvezérlés
Vezeték nélküli technológiaBluetooth 5.0