Lamax Dots2 White - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Lamax Dots2 White
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Lamax Dots2 White

Termékkód: LMXDO2W

True Wireless fülhallgató, vezeték nélküli és USB-C-vel rendelkező dokkoló, egyszerre akár 6 órányi zenehallgatás, Bluetooth 5.0-nek és AAC, ill. SBC kodekeknek köszönhető prémium hangzás, a smart case segítségével utazás közben akár 5x is feltölthető

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
5 999 Ft
4 724 Ft + Áfa

Termék leírás

SZABADSÁGOT A ZENÉIDNEK

Emeld ki a tokból, illeszd a füledbe és bang! Merülj el a zene világában bármikor, amikor kedvet érzel hozzá. True Wireless fülhallgatóink második generációjaként a LAMAX Dots2 a hangminőséget, a lejátszási időt és a kidolgozást egy újabb szintre emeli. Egy feltöltéssel akár 6 óra lejátszás, ami - messze maga mögé utasítva a versenytársakat - 2× több, mint az elődei esetében. Ugyanakkor a méretek 30%-kal kisebbek, úgyhogy tökéletesen illeszkednek a fülbe, és ott maradnak akármit is csinálsz - például a Siri-n keresztül számot váltasz. Újonnan a dokkoló vezeték nélkül töltődik, így az energia pótlása még könnyebb. Megvan már az ok, hogy miért akarod őket?

NEM HISZEL MAJD A SAJÁT FÜLEDNEK

A rapnek szurkolsz? A lyrics ugyanolyan robbanékonyak lesznek, mint a koncerteken. Kedveled az erős beateket? Figyeld csak meg, milyen gyorsan kezded el ütni a ritmust. Válassz egy műfajt, és biztos lehetsz benne, hogy a LAMAX Dots2 a csúcskategóriás konverterek és a chipsetnek köszönhetően megbirkózik vele. Vezetékek nélkül is minden egyes szám kiváló minőségben jut el a füledig - a fülhallgatók jól megértik magukat az AAC és SBC kodekekkel, a 15 méter hatótávú Bluetooth 5.0 pedig páratlan szabadságot biztosít a számodra. A Dots1-hez képest kissé megszelídítettük a basszusokat, és összességében javítottunk a hangzáson, hogy mindig legyen kedved meghallgatni a következő zeneszámot.

FRISS ZENE A ZSEBBEN, 24/7

Ha reggel még nem tudod, hogy mit hoz majd az este, a dokkoló a legjobb barátod. Rövid időre beleteszed a fülhallgatót, és már nyomhatod is a lejátszás gombot. Nullától 100%-ig ötször tölti fel őket a case. Magán a dokkoló állomáson 4 LED mutatja, mennyi energiával rendelkezik még. Ha már konnektorra van szükség, választhatsz az USB-C és a vezeték nélküli töltés között. Az előző verzióhoz képest a dokkoló majdnem feleakkora, így a zsebedben elég hely marad más fontos dolgoknak.

READY AZ ÉLETMÓDODRA

A Dots2 minden nappal veled együtt birkózik meg - akár az irodában, akár a városon kívül. A dokkolónak a keményebb bánásmód sem árt, és sportolás közben sem kell aggódnod a fülhallgatók miatt. Ezen kívül amikor a barátaid vagy a főnököd üldöz, egyszerűen csak a füldugókba továbbítod a hívásukat, és a kezeid szabadok maradnak. A kiváló minőségű mikrofonnak köszönhetően a másik fél mindent jól hall, így soha többé nem kell többé a füledhez ragasztani telefonodat - ezt nagyon gyorsan meg lehet szokni! Különösen akkor, ha 3 különböző méretű füldugó közül választhatsz, és így tökéletesen testre szabhatod a Dots2-t. A fülhallgatón keresztül okostelefonod hangsegéd alkalmazását is aktiválhatod.

LMXDO2

A csomag tartalma:

  • LAMAX Dots2 Fülhallgató
  • Töltő hordtok
  • USB-C töltő kábel
  • 3 különböző méretű füldugó
  • Használati útmutató

Specifikációk

Akkumulátor kapacitásDokkoló: 550 mAh
Fülhallgató: 50 mAh
Bluetooth hatótáv15 m
CsatlakoztatásUSB Type-C
Frekvencia-tartomány20 Hz - 20 kHz
FunkciókZeneszámok lejátszása
Handsfree vezérlés
Siri vagy Google Assistant aktiválás
HandsfreeBeépített hangszóró és mikrofon.
A handsfree a fülhallgató gombjaival működtethető.
KialakításFülbedugós
Lejátszási időHangerő 50 % - 6 h
Hangerő 80 % - 5 h
SúlyDokkolóval: 42 g
Fülhallgató: 3 g
SzínFehér
Támogatott kodekekAAC, SBC
Támogatott profilokHFP 1.7, HSP 1.2, A2DP 1.3, AVRCP 1.6, SPP 1.2
TípusFülhallgató
Töltésidőkb. 2 óra
Vezeték nélküli technológiaBluetooth 5.0