Lamax Muse2 Wireless - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Lamax Muse2 Wireless
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Lamax Muse2 Wireless

Termékkód: LMXMU2

Vezeték nélküli over-ear fejhallgató beépített mikrofonnal, 35 óra üzemidő, Bluetooth 5.0, 10 m hatótávolság, kiegyensúlyozott hangzás, megerősített basszus, kényelmes fülpárnák, fejhallgatón található kezelőszervek, környezeti zajokat megszűrő zárt kialakítás

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
13 200 Ft
10 394 Ft + Áfa

Termék leírás

ZÁRKÓZZ BE A VILÁGODBA

A második generációs LAMAX fejhallgatóval akkor koncentrálhatsz és lazíthatsz, amikor csak akarsz. A Muse2 megőrizte a kényelmes over-ear szerkezeti kialakítást, de az elődeivel szemben egy szinttel még magasabbra emeli a zenei élményt. Élvezd ki az akár 35 órányi zavartalan zenehallgatást - akár reggelit készítesz, akár új projekten dolgozol. A továbbfejlesztett hatótávolság és a stabil Bluetooth 5.0 segítségével már nem kell a telefonod után nyúlnod. A bejövő hívásokat kényelmesen fogadhatod a fejhallgatóddal is. A LAMAX Muse2-t minőségi kialakításának és a maximálisan kényelmes hordozhatóságának köszönhetően alkonyattól hajnalig viselheted. Ne hagyd, hogy zavarjanak, amikor nyugalomra van szükséged

ÁLLÍTSD BE A SAJÁT TEMPÓDAT

Segít tanuláskor az oldschool hip-hop? Szeretnéd játék közben a saját lejátszási listádat élvezni? Összpontosítanod kell a munkádra? A LAMAX Muse2 fejhallgató akár egész napra és egész éjszakára a színpadra állít. Akkumulátorral akár 35 órán keresztül is működhet, így egy hétig is elvagy vele anélkül, hogy töltőt kellene keresned. A legújabb Bluetooth 5.0-val kombinálva ez egy remek hangzásba csomagolt nagy adag szabadság.

FEJHALLGATÓK MINDEN ZENEI STÍLUSHOZ

Nem számít, hogy mit hallgatsz Az elektromos és a rock zene, valamint a podcastok torzítás nélkül szólnak a legjobban. A LAMAX Muse2 használatával semmit sem kockáztatsz, tökéletes hangzást kapsz. Sötét basszusok, kiegyensúlyozott közepek és harmonizált magas hangok - mind tisztán, torzítás nélkül. A hangszínszabályozóval való eljátszadozást rád vagy a művészekre hagyjuk, a zenei ízlésébe pedig senkinek nem szólunk bele.

OKOS ÉS MODERN FORMATERV? CHECK!

A műszaki specifikációk az érme egyik oldala, a használati kényelem a másik. A LAMAX Muse2 fejhallgató azonban mindkét területen tökéletes. Kellemes over-ear fülpárnáinak köszönhetően összeolvadhatsz a zenével. Viselésük végtelenül kényelmes. Nem hiányozhat a műsorszámok, a bejövő hívások vagy a hangsegédek vezérlése sem. Ráadásul a Muse2-t könnyedén összehajthatod, és bárhová magaddal viheted.

LMXMU2

A csomag tartalma:

  • LAMAX Muse2 Vezeték nélküli fülhallgató
  • Mikro USB feltöltő kábel
  • 3,5 mm jack audió kábel
  • Használati útmutató

Specifikációk

A fejhallgató gombjainak funkcióiZeneszámok lejátszása
Handsfree vezérlés
Hangerőszabályzó
Siri, Alexa vagy Google Assistant aktiválás
Akkumulátor kapacitás500 mAh
Bluetooth hatótáv≤10 m
Fejhallgató típusaVezeték nélküli fejhallgató
Frekvencia-tartomány20 Hz - 20 kHz
HandsfreeBeépített hangszóró és mikrofon
A handsfree a fejhallgató gombjaival működtethető
Lejátszási időAkár 35 óra
Súly222 g
SzínFekete
Vezeték nélküli technológiaBluetooth 5.0