Lamax Base1 Wireless - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Lamax Base1 Wireless
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Lamax Base1 Wireless

Termékkód: LMXBASE1N

Vezeték nélküli fejhallgató, szuper hang 40 mm-es hangszórókkal, 20 óra lejátszási idő, megbízható Bluetooth 5.0, 10 méteres hatótávolsággal, beépített mikrofon, 3,5 mm-es AUX-jack, microSD-kártya lejátszás

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
13 699 Ft
10 787 Ft + Áfa

Termék leírás

ÉLETED HARMÓNIÁJÁNAK HANGJA

Merülj el a beat-ek világában. A LAMAX Base1 vezeték nélküli fülhallgató kiegyensúlyozott hangzással és tömör basszusokkal lep meg. Emellett érvényesülni hagy minden playlistet és tökéletesen illik outfitedhez. Az elegáns fekete testet kiegészíti a türkiz és az ezüst, így egész nap a fejeden lehet. Ennek felel meg az elem élettartama is. Egy feltöltéssel akár 20 óráig is bírja.

KIEGÉSZÍTI STÍLUSODAT

A gyönyörű kidolgozás és a kifejező LAMAX dizájn jól illik megjelenésedhez a városban és a természetben egyaránt A fekete testet kiegészíti a híd párnájának és a fülbevaló belsejének türkize, valamint az oldalán található ezüst logók. A viselés örömét növeli a robusztus Bluetooth 5.0, ennek köszönhetően megszabadulsz a kábelektől. 10 méter távolságig hallgatható, akár 20 óráig, nonstop.

HANG MINDEN NAPRA

Amikor szeretnéd elérni komfortzónádat, a LAMAX Base1 mindig veled lesz. A párnázott fülhallgatók kényelmesen beilleszkednek a fülbe, és tökéletesen kizárják a környezet zaját - a munkahelyen, a villamoson és az utcán. A 40 mm átmérőjű hangszórók az összes zeneszámot megfelelő dinamikával és erővel közvetítik dobhártyáidra.

ÖSSZEHANGOLT RÉSZLETEK

LAMAX Base1-et mindenhová magaddal viheted. Összecsukható, amit értékelni fogsz, amikor csomagolsz egy táskába. Soha nem okoz meglepetést az üres elem, még hosszú utazás közben sem - mindig csatlakoztathatod a fülhallgatót egy 3,5 mm-es jack dugóval és hallgathatod tovább. Egyébként helyezhető bele microSD kártya, így teljesen önállóan, telefon nélkül játszik. A hívásokhoz felszereltük mikrofonnal, és a fülhallgató vezérlésének köszönhetően gyorsan átkapcsolhatod a zeneszámokat.

LMXBASE1N

A csomag tartalma:

  • LAMAX Base1 Vezeték nélküli fülhallgató
  • Mikro USB feltöltő kábel
  • 3,5 mm jack audió kábel
  • 3 db LAMAX matrica
  • Használati útmutató

Specifikációk

Akkumulátor kapacitásLi-Ion, 500 mAh
Bluetooth hatótáv≤10 m
Fejhallgató átmérőjeØ 40 mm
Fejhallgató típusaVezeték nélküli fejhallgató
Frekvencia-tartomány20 Hz - 20 kHz
Impedancia64 Ω
Készenléti időakár 200 óra
Lejátszási időakár 20 óra
Lejátszási lehetőségekBluetooth, audió kábel, microSD kártya
Töltésidő2 - 3 óra
Vezeték nélküli technológiaBluetooth 5.0