Lamax HighComfort ANC Wireless - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Lamax HighComfort ANC Wireless
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Lamax HighComfort ANC Wireless

Termékkód: LMXHCANC

Vezeték nélküli fejhallgató aktív zajszűréssel (ANC), hibrid ANC technológiával, fejpántos, fülre helyezett, csúcsminőségű aptX hangzás HD-vel, akár 50 óra üzemidő, környezeti hangok lehalkítása 28-30 dB-lel, egyedi titán dizájn, ergonomikus kialakítás

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
34 400 Ft
27 087 Ft + Áfa

Termék leírás

KAPCSOLD KI STÍLUSOSAN A KÖRNYEZETET

Kényeztesd magad nagyszerű hangzással és csúcsszínvonalú kivitelezéssel. A LAMAX HighComfort ANC a legfényűzőbb aktív zajszűrő fejhallgató, amit nálunk beszerezhetsz. Ha ki akarsz kapcsolni, abszolút nyugalomra vágysz a munkában vagy fel szeretnél töltődni, helyezd fel az ergonomikus kialakítású, extra kényelmes fülpárnás fejhallgatót, és nyomd meg a play-t. Az aptX HD technológiának köszönhetően úgy hallgathatod meg a zenéidet, mint még soha. Vonaton, repülőgépen vagy az irodában egyetlen feltöltéssel hihetetlenül sokáig, akár 50 órán át hallgathatod a zenéidet. Van már kész lejátszási listád?

NAGY FELBONTÁSÚ ZENEHALLGATÁS

A Full HD videókat már megszoktad, most vezeték nélkül a dobhártyád is megtapasztalhatja ugyanezt a luxust. Akár techno, hip-hop vagy rock szól a fejedben, a LAMAX HighComfort ANC-vel minden műfaj remekül szól. Az aptX HD Bluetooth kodek a nagyobb sebességnek köszönhetően minden dalból több részletet juttat el a füledbe. A 40 mm-es átalakítók minden rezdülésében érezni fogod a minőség egy magasabb szintjét.

PSSSZT, SZERETED A CSENDET?

Kapcsolja be az aktív zajszűrést, és add át magad a zennek még egy mozgalmas nap kellős közepén is. Kapcsold be az ANC-t a hibrid technológiával, amely folyamatosan vizsgálja a környezetében lévő zajokat, és ellentétes hanghullámok, illetve 2 mikrofon segítségével képes valós időben törölni azokat. Így csak a tiszta zene marad, még akkor is, ha egy zsúfolt tömegközlekedési eszközön ülsz. Szeretnél mindenre koncentrálni, amit csinálsz? Hagyd zene nélkül is a fejeden a LAMAX HighComfort ANC-t. A hangos környezet akár 30 dB-lel is csendesebbé varázsolja, és zene nélkül sem ad ki zúgó hangot. Hallgass bele a csendbe!

ELSŐ LÁTÁSRA PRÉMIUM TERMÉK

Első pillantásra lenyűgöz majd az egyedi titán dizájn, első tapintásra tetszeni fog a luxusszínvonalú kivitelezés, és első hallásra meggyőz arról, hogy jó döntést hoztál. A fejhallgató egy feltöltéssel akár 50 órán át is üzemelhet (25 órán át bekapcsolt ANC-vel), így készen áll akár egy hét üzemre is az irodában, vagy egy világ körüli repülőútra. Ha szabaddá akarod tenni a kezedet, a telefonhívások során segít a beépített mikrofon. Ha pedig vissza szeretnél térni a jól bevált eredeti megoldásokhoz, könnyen csatlakoztathat a fejhallgatóhoz 3,5 mm -es jack csatlakozót is.

LMXHCANC

A csomag tartalma:

  • Fejhallgató
  • Utazótok
  • USB-C töltőkábel
  • 3,5 mm audio kábel

Specifikációk

A fejhallgató gombjainak funkcióiZeneszám vezérlés
Kihangosítás vezérlés
Hangerő-szabályozás
Siri vagy Google Assistant aktiválás
Zajszűrés aktiválás
Akkumulátor kapacitás1050 mAh
Aktív zajszűrésHibrid aktív 28-30dB-es zajszűrés, AMS chip
Bluetooth hatótávAkár 10 m
Fejhallgató típusaFejpántos, aktív zajszűrés funkcióval
Frekvencia-tartomány20 Hz - 20 kHz
KihangosításBeépített mikrofon
A kihangosítás a fejhallgató gombjaival működtethető
Hívás fogadása, befejezése vagy elutasítása
Lejátszási idő50 óra
ANC-vel - 25 óra
Súly320 g
SzínFekete
Támogatott kodekekaptX, aptX HD, AAC, SBC
Támogatott profilokHFP 1.7, HSP 1.2, A2DP 1.3, AVRCP 1.6, SPP 1.2
Töltésidő2,5 óra, az első 15 perc után akár 5 óra zene
Vezeték nélküli technológiaBluetooth 5.1