Lamax NoiseComfort ANC Wireless - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Lamax NoiseComfort ANC Wireless
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Lamax NoiseComfort ANC Wireless

Termékkód: LMXNCANC

Vezeték nélküli, aktív zajszűrő funkciós fejhallgató (ANC), Bluetooth 5.0, 50 óra üzemidő (26 óra bekapcsolt zajszűrés funkció esetén), a csomagolásban tartós hordozótok, kábel- és repülőgép-adapter, tartós fémszerkezet, a minőségi párnázásnak köszönhetően

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
24 401 Ft
19 213 Ft + Áfa

Termék leírás

KAPCSOLD KI A VILÁGOT, KAPCSOLD BE A ZENÉT

Hallod? Csak a zene és semmi más. Akár kontinenseken át repülsz, akár busszal utazol, vagy ki szeretnéd iktatni a nyitott terű irodában dolgozó kollégáidat, helyezd fel a LAMAX NoiseComfort ANC-t, és kapcsolj ki. Az első aktív zajszűrés funkcióval felszerelt Bluetooth fejhallgatónk egy szempillantás alatt kiiktatja a külvilágot, és biztosítja számodra a nyugalmat és a kedvenc lejátszási listáidat. Az akár 50 óra üzemidőnek köszönhetőn hosszú kirándulásokon is kitűnő társ, tartós szerkezeti kialakításnak és a kemény toknak köszönhetően pedig a táskádban sem kell féltened. Minden zeneszámban élvezd a gazdag basszust, függetlenül attól, hogy hol hallgatod!

HAGYD, HOGY A ZENE BESZÉLJEN

A LAMAX NoiseComfort ANC egyetlen gombnyomással a béke oázisává változtat minden forgalmas utcát. A beépített mikrofonnal a fejhallgató folyamatosan figyeli a közeli történéseket, és egy intelligens processzor segítségével invertálja a beérkező hangokat, amelyek így kölcsönös kiiktatják egymást, és a füledig már nem jutnak el. Ezt duplán értékelni fogod - nem csak, hogy maradéktalanul kiélvezheted a zenédet, hanem egyúttal a hallásodat is kíméled, hiszen nem kell maximális hangerőn hallgatnod a számokat.

UTAZÁSRA KÉSZ PRÉMIUM TERMÉK

Helyezd fel és kalandra fel. A fejhallgató meglehetősen jól látható, ezért gondoskodtunk róla, hogy jól nézzen ki és sokat ki is bírjon, valamint hogy szuper kényelmes legyen. A fokozott tartósság a fejpánt fémszerkezetének és a más termékek esetében gyakran sérülékeny fémcsuklónak köszönhető. A fejhallgatón található párnázás és szálcsiszolt alumínium sokkal drágább termékek megjelenését és kényelmét kínálja.

TOVÁBB BÍRJA A ZENE LEJÁTSZÁSÁT, MINT TE A HALLGATÁSÁT

Bekapcsolt zajszűrés funkcióval a LAMAX NoiseComfort akár 26 órán át is lejátszhat. Csendes környezetben, ahol nincs szükséged az ANC-re, akár 50 órán át is hallgathatod a zenédet. Valószínűleg Te hamarabb merülsz le zenehallgatás közben, de ha már tényleg fel kell tölteni a fejhallgatót, mindent megoldható egy univerzális USB-C kábellel. A Bluetooth 5.0 tökéletes zenehallgatási szabadságot kínál, amelynek köszönhetően a fejhallgató akár 15 méter távolságból is megbízhatóan csatlakoztatható.

LMXNCANC

A csomag tartalma:

  • Fejlhallgató
  • Tartós úti védőtok
  • USB-C töltő kábel
  • 3,5 mm audió kábel
  • Repülőgép adapter
  • Használati útmutató

Specifikációk

A fejhallgató gombjainak funkcióiZeneszámok lejátszása
Handsfree vezérlés
Hangerőszabályzó
Siri vagy Google Assistant aktiválás
Zajszűrés aktiválás
Akkumulátor kapacitás1050 mAh
Bluetooth hatótáv15 méter
Fejhallgató típusaAktív zajszűrés funkcióval felszerelt fejhallgató
Frekvencia-tartomány20 Hz - 20 kHz
HandsfreeBeépített hangszóró és mikrofon. A handsfree a fejhallgató gombjaival működtethető.
Lejátszási idő50 óra
26 óra zajszűrés
Súly260 g
SzínFekete
Támogatott kodekekAAC, SBC
Támogatott profilokHFP 1.7, HSP 1.2, A2DP 1.3, AVRCP 1.6, SPP 1.2
Vezeték nélküli technológiaBluetooth 5.0