ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 Ti OC Edition 8GB GDDR6X (LHR) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 Ti OC Edition 8GB GDDR6X (LHR)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 Ti OC Edition 8GB GDDR6X (LHR)

Termékkód: TUF-RTX3060TI-O8GD6X-GAMING

8GB GDDR6X, 256bit, OpenGL®4.6, PCI Express 4.0, Boost Clock:1785MHz, 2 x HDMI 2.1, 3 x DisplayPort 1.4a., Aura Sync ARGB

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
255 200 Ft
200 945 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 255 200 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

Az erő belülről jön

A TUF GAMING GeForce RTX™ 3060 Ti-t az alapokig visszabontva építettük újra a még robusztusabb tápellátás és hűtés eléréséhez. A teljes egészében fémből készült burkolat három erős axiális ventilátornak ad helyet, amelyek strabíró kettős golyóscsapágyazást kaptak. A ventilátorok forgásirányát optimalizáltuk a légörvények minimalizálására, emellett alacsony hőmérsékletnél egy stop mód mindhárom ventilátort leállítja. A ventilátorok alatt egy vastag hűtőborda tartja szoros ellenőrzés alatt a hőmérsékletet. Egy sor egyéb paraméter (TUF alkatrészek használata, Auto-Extreme technológia és egy hátlapi szellőzőnyílás) gondoskodik róla, hogy a TUF valódi erőmű legyen. Az új „rég bevált”-at kereső gépépítők nyugodtan támaszkodhatnak rá.

Axiális bővítés

A TUF Gaming kártyák a már bevált, bizonyított axiális technológiára támaszkodnak. Három ventilátor működik együtt az új NVIDIA High Octane megoldás komoly hűtési igényének kiszolgálásához. A ventilátorok kettős golyóscsapágyazása garantálja az állandó teljesítményt és a siklócsapágyas és egyéb csapágymegoldásokénál hosszabb élettartamot.

Új irányok

A két oldalsó ventilátor a középsőhöz képest ellenirányban forog a légörvények csökkentéséhez. A halkabb működés érdekében a ventilátorok leállnak, amikor a GPU hőmérséklete 50 fok alá csökken és a tápfogyasztás alacsony.

Maxcontact

Hogy a hűtőbordák jobban elvezessék a processzor melegét, a MaxContact technológiát vetettük be. Ez azt jelenti, hogy a hőelvezető felületet mikroszkopikus léptékben simára polírozzuk. Az extra simaság miatt a hűtő és a lapka felülete között jobb a tapadás, ezzel hatékonyabb a hőátadás.

2,7 bővítőhelyes méret

A hővezető elszívja a meleget a hőcsövekbe, amelyek az óriási, 2,7 kártyahelyet elfoglaló lamellarendszeren futnak át.

Tuf alkatrészek

A TUF Gaming grafikus kártyák alkatrészeit a strapabírásuk és a teljesítményük szerint válogattuk. A csúcskategóriás tekercsek és MOSFET-ek mellett a katonai felhasználásra is alkalmas kondenzátorok emelik a TUF márkát a versenytársak fölé. A alkatrészek az Auto-Extreme gyártási eljárással automatikusan kerülnek ráforrasztásra a NYÁK-lapra. A NYÁK-lap hátulján található sima csatlakozások és az emberi hibák kiküszöbölése garantálja, hogy minden grafikus kártya megfeleljen a szigorú specifikációnknak. Végül pedig hogy akkor is élvezhesd a problémamentes teljesítményt, amikor igazán számít, a kártyákat egy szigorú, 144 órás minősítő teszttel vizsgáljuk.

Friss burkolat

A teljesen alumíniumból készült burkolat robusztus védelmet nyújt a TUF Gaming grafikus kártyáknak. A letisztult indusztriális megjelenés és a szürke színek miatt minden épített gépbe jól illeszkedik.

Hűvös hátsó

A kártya hátoldalán is jócskán találhatók fejlesztések. A hátoldal nagy részét egy fém védőlemez borítja, egy hangsúlyos, széles szellőzőnyílással. A széles hátlapi szellőzőnyílás és a rövidebb NYÁK-lap miatt a forró levegő a ház kilépőnyílásain távozik ahelyett, hogy a GPU hűtőrendszere újra beszívná. Az I/O foglalat rozsdamentes acélból készült, hogy védje a csatlakozókat és biztonságosabbá tegye a beszerelést. A kényelmes Kettős BIOS kapcsolóval szoftver nélkül befolyásolható a kártya alapértelmezett működése.

Funkcionális front

A felül található RGB világítóelemek sokféle esztétikai és funkcionális szempont figyelembe vételével szabhatók személyre, és az egységes világítás érdekében más ASUS eszközök fényeivel is szinkronizálhatók. A GeForce RTX 3060 Ti energiaigényét egy nyolctűs csatlakozó szolgálja ki, és a kártya LED-fényei mutatják, hogy a tápcsatlakozók jól vannak-e bedugva.

GPU Tweak II

Az ASUS GPU Tweak II segédprogram szintlépést jelent a grafikus kártyák teljesítményhangolásánál. Lehetőséget ad a legfontosabb paraméterek (például a GPU magok órajele, a memóriafrekvencia és a feszültségszintek) állítgatására úgy, hogy mindennek az eredményét valós időben figyelheted egy személyre szabható képernyőn. Számos más fontos funkció mellett a továbbfejlesztett ventilátorvezérlés is segít abban, hogy a grafikus kártyából a lehető legtöbbet lehessen kihozni.

A wtfast támogatásával megoldottuk, hogy akadozásoktól, késleltetési problémáktól és elveszett adatcsomagoktól mentesen játszhass. A wtfast Gamers Private Network hat hónapos előfizetésével alacsonyabb ping-értéket, és ezzel simább, olajozottabban futó online játékot kapsz. Vegyél egy ASUS grafikus kártyát, és többé nem kell várnod!

Specifikációk

Ajánlott tápegység750 W
Csatlakozó - DisplayPort3db
Csatlakozó - HDMI 2.12db
FoglalatPCI Express 4.0
GPU órajel1755 MHz
GPU típusNvidia
Helyfoglalás2.7 Slot
HűtésAktív
Max. felbontás7680 x 4320
Memória méret8GB
Memória órajel19Gbps
Memória sávszélesség256bit
Memória típusGDDR6X
Méret302 x 142 x 54 mm
OpenGLOpenGL® 4.6
Tápcsatlakozó2 x 8 pin
Videó chipsetGeForce RTX 3060 TI