Samsung Odyssey G6 S27BG650EUXEN - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Samsung Odyssey G6 S27BG650EUXEN
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Samsung Odyssey G6 S27BG650EUXEN

Termékkód: LS27BG650EUXEN

27 hüvelykes ívelt 1000R, 2560x1440 WQHD, 240Hz, AMD FreeSync Premium Pro, VA, VESA DisplayHDR 600, Tizen™ Operációs rendszer, Dönthető, Forgatható, Magasság állítás, Pivot, Beépített hangszóró, Wifi és Bluetooth

Raktáron
Ez a termék raktáron van, azonnal átvehető Csengery u. 84. szám alatti üzletünkben
159 901 Ft157 900 Ft
124 331 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 157 900 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

4 fő jellemző

  • Lenyűgöző látványvilág
    A QHD felbontás és a DisplayHDR600 együttesen látványos színeket biztosítanak teljes mélységgel és részletességgel.
  • Magasabb szintű gaming teljesítmény
    A 240 Hz-es frissítési frekvencia, az 1 ms-os válaszidő és az AMD FreeSync Premium Pro a játék csúcsára emelnek téged.
  • Sima játék a felhőben, igény szerint
    Azonnal hozzáférhetsz a legjobb streaming szolgáltatásokhoz és a konzoljátékokhoz. A Samsung fejlett streaming technológiája zökkenőmentes játékot biztosít.
  • Kedvenc műsoraid egy helyen
    A kedvenc streaming-alkalmazásaid és még ingyenes élő tartalom is be van építve a Samsung TV Plus-szal, így éles, négyszeres felbontású tartalmak széles választékát kínálja.

QHD felbontás

A játékvilágod élethűbb, mint valaha. A Full HD 1,7-szeres pixelsűrűségével rendelkező QHD felbontás hihetetlenül részletgazdag, tűéles képekkel büszkélkedhet. Tapasztalj meg egy kiterjedtebb nézetet, ami több helyet biztosít az összes művelet befogadásához.

DisplayHDR 600

Fedd fel a teljes képet. A DisplayHDR 600 nagyobb kontrasztot biztosít, mélyebb feketékkel és világosabb fehérekkel, hogy segítsen felfedni az ellenséget vagy az árnyékban megbúvó titkokat. Még a sötét jelenetekben is minden részlet tisztán ragyog.

240 Hz-es frissítési frekvencia és 1ms válaszidő

Száguldj keresztül a jeleneteken. A 240 Hz-es frissítési frekvencia kiküszöböli a késleltetést az izgalmas játékmenethez, ultrasima akciókkal. Az 1 ms-os válaszidővel és az elmosódásmentes képkockákkal azonnal ráugorhatsz az ellenségre, amikor meglátod őket.

FreeSync Premium Pro

Könnyed, gördülékeny játékmenet. Az AMD FreeSync Premium Pro adaptív szinkronizálási technológiával rendelkezik, amely csökkenti a képernyő szakadását, akadozását és a bemeneti késleltetést. Az alacsony képsebesség-kompenzáció biztosítja, hogy minden jelenet zökkenőmentesen haladjon.

Samsung Gaming

A játék legjobb részei, mind egy helyen. A felület azonnali hozzáférést nyújt a legjobb streaming szolgáltatásokhoz és a kedvenc vezérlőpultodhoz. A részletgazdag látványt és a gördülékeny játékmenetet a Samsung fejlett, letöltések nélküli játékstreamelési technológiája hajtja – csak kapcsold be és játssz.

Smart TV élmény

Tarts egy kis szünetet a maratoni játékmenetekben, és csupán Wi-Fi-kapcsolattal élvezd a kötelezően megnézendő streaming tartalmakat. A Samsung TV Plus ingyenes élő tartalmat kínál letöltések és regisztráció nélkül, valamint személyre szabott tartalom ajánlatokat kínál a Universal Guide szolgáltatásból is.

1000R ív

Az élénk jelenetek még szorosabban vesznek körül. Tapasztald meg a szívdobogtató játék következő szintjét, ami jobb, mint bármi amit eddig láttál. Az 1000R kijelző kitölti a perifériáid, és a karakter cipőjébe tesz téged.

CoreSync és Core világítás tervezés

Vedd körül magad minden jelenetben. A Core világítással egyénivé teheted beállításaid több színmóddal, amik a képernyőről a valóságba ugranak át. A CoreSync technológiának köszönhetően a játék a képernyőn túlra is kiterjed, úgy, hogy a játék képernyőjének színeit másolja, a világot keverő elmerülés érdekében.

Game Bar

Egy pillanat alatt ellenőrizd és vezéreld a játék beállításait. Mostantól könnyedén megtekintheted a legfontosabb beállításokat, mint az FPS vagy a HDR állapotát. Módosítsd a válaszidőt vagy a képernyőarányt, valamint a játék képmódját anélkül, hogy elhagynád a játék képernyőjét, hogy a célodra koncentrálhass.

Ultraszéles játéknézet

Keress többet a kiterjesztett nézet segítségével. Fedezd fel a rejtett drágaköveket vagy a szélső ellenségeket teljes titokban az ultraszéles 21:9-es képaránnyal. Az extra kontextus minden mérkőzésen közelebb visz a ranglista éléhez.

Auto Source Switch+

Kapcsold be az azonnali játékhoz. Az Auto Source Switch+ funkcióval a monitor érzékeli, ha a csatlakoztatott eszközök be vannak kapcsolva, és azonnal átvált az új forrásjelre. Ez segít gyorsabban eljutni a játékhoz anélkül, hogy több bemeneti forrás között lapoznál.

Ergonomikus állvány

Találd meg a nyerő pozíciódat. Forgasd, döntsd meg és állítsd be a magasságot, amíg készen nem állsz a győzelemre. Teljesen kompatibilis a VESA szabványú monitorkarokkal, így a képernyő könnyedén mozgatható az ideális pozícióba.

Specifikációk

ÁllványDönthető
Forgatható
Magasság állítás
Pivot
Betekintési szög178°/178°
Csatlakozó - Audio (Fülhallgató) kimenetVan
Csatlakozó - DisplayPort1db
Csatlakozó - HDMI 2.12db
Csatlakozó - USB 3.02db
Csatlakozó - USB Type B1db
ExtrákTizen™ operációs rendszer
Beépített WiFi és Bluetooth 5.2
Felbontás típus2560 x 1440 (WQHD)
FreeSync támogatásIgen
Görbület1000R
HangszóróVan
HáttérvilágításLED
HDR támogatásIgen
HDR tanusítványVESA DisplayHDR 600
ÍveltIgen
Képarány16:9
Képfrissítés240Hz
Készülékház színFekete
Kijelző bevonatMatt
Kijelző méret27"
Kontrasztarány2500:1
LAN (RJ45) csatlakozóVan
Maximum fényerő350 cd/m2
MéretMéret talppal: 615.8 x 578.3 x 311.1 mm
Méret talp nélkül: 615.8 x 384.4 x 165.6 mm
Csomag mérete: 688.0 x 214.0 x 461.0 mm
Panel típusaVA
Pixelméret0.233 mm
Pixelsűrűség109 ppi
Súly6,4 kg (állvánnyal)
8,8 kg (dobozával)
Színmélység10 bit (8 bit + FRC)
Színtér megjelenítéssRGB / DCI-P3
SzíntérlefedettségDCI-P3 95%
Tartozékok, kábelekTávirányító
Válaszidő1 ms
VESA rögzítés100x100