iFixit Prying & Opening - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
iFixit Prying & Opening
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

iFixit Prying & Opening

Termékkód: EU145364-1

Feszítő és nyitó szerszámkészlet.

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
4 500 Ft
3 543 Ft + Áfa

Termék leírás

A szabványos szerszámok sok javítással nem visznek messzire. Sok készülék háza és alkatrésze nem csak be van csavarozva, hanem fel is kell csavarni. Kipróbálhat egy csavarhúzót, de fennáll a készülék károsodásának kockázata.

Szezám tárulj: eszközkészlet a kíváncsisághoz és nyitáshoz
Sokkal jobb, ha azonnal használja a megfelelő eszközt. Összeállítottuk a tökéletes eszközkészletet a biztonságos fürkészéshez és nyitáshoz. Rugalmas, de masszív műanyagból készült, ezek mind az eszközök, amelyekre szükséged van, hogy a legkisebb résbe is beleférj. Ezekkel a szükségletekkel felvértezve készen áll az alkatrészek biztonságos szétszerelésére és eltávolítására.

A megfelelő eszközzel lesz felszerelve, akár kinyitja VW autókulcsát, szervizeli Pfaff varrógépét, vagy szétválasztja az elektronikus eszközök törékeny préselhető csatlakozóit. Bónuszként a gyerekeid végső nindzsa szuperhőse is leszel, ha pillanatok alatt sikeresen szétválasztod a makacs LEGO darabokat.

Egészítse ki szerszámkészletét praktikus kíváncsiskodó eszközökkel
Ez a fürkésző és nyitható szerszámkészlet rendkívül hasznos kiegészítője a barkácsolás-rajongó elektronikai eszköztárának, és még a javítási világban kezdő kezdők számára is tökéletes. Bármi is legyen a szintje, a javítás mindig nagyszerű – a költségvetése, az anyatermészet és az önbizalma szempontjából.

A KÉSZLET TARTALMA

  • Spudger: Az eszköz, amelyre még a makacs esetek felnyitásához is szüksége van. A hegyes vég lehetővé teszi a mélyen süllyesztett alkatrészek elérését is.
  • Alaberd Spudger: Az Alaberd Spudger széles éle nagyon vékony műanyagból készült, hogy átcsússzon a ragasztón. A kampós vég lehetővé teszi a törékeny kábelek megfogását és tolását.
  • iFixit nyitóeszköz: Univerzális eszközünk nyitáshoz, kifeszítéshez és emeléshez, csúszásmentes markolattal.
  • Műanyag kártyák: Hagyja abba a pénztárcájának feldúlását, ha lejárt kártyát keres. Műanyag kártyáink széles, vékony éllel rendelkeznek, így széles ragasztófelületeken is átnyomhatók.
  • Nyitási segítők: Bármilyen ragasztott vagy összepattintott eszközhöz használható, és segít megóvni a már szétpattintott területek lezárulását