Wacom Cintiq Pro 27 - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Wacom Cintiq Pro 27
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Wacom Cintiq Pro 27

Termékkód: DTH271K0B-ST

Az új digitális táblagép a Wacom technológia csúcsteljesítményét biztosítja azoknak a kreatív alkotóknak, akik talán a tökéletesnél is jobbat kívánnak alkotni.

Rendelhető
A termék nincs raktáron, de rendelhető
1 899 000 Ft
1 495 276 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 1 899 000 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

A rajztábla használatához PC/MAC számítógép szükséges!

Kötődés a vászonhoz

A Wacom Cintiq Pro 27 4K felbontású (3840x2160) 26,9 collos LCD kijelzővel rendelkezik. A készülék üvegfelülete pont a kellő ellenállást tanúsítja a tollal szemben, így olyan érzetet ad, mintha valódi tollal dolgoznánk valódi papíron. Méretének és felbontásának köszönhetően pedig a legkisebb részlet is kivehető.
Az ExpressKeys új elhelyezésének, valamint a tablet képernyőjének kialakításának köszönhetően megnő az alkotásra használható felület. A Wacom Cintiq Pro 27-tel elmerülhetünk a színek elképesztő gazdagságában és mélységében. Az alkotáshoz a 99%-ban realisztikus Adobe RGB, vagy a 98%-ban realisztikus DCI-P3 színlefedettséget használhatjuk, HDR Gamma támogatással és 120 Hz-es frissítési rátával!

A PantoneTM, illetve a Pantone SkinToneTM segítségével a kijelző lehetővé teszi, hogy előre elkészített beállításokat választhassunk ki minden webdesignban, nyomtatásban, fotózásban, és videós tartartalmak esetében használt színtérből.

A tablet Mac-en és PC-n is működik,. A Linux többérintéses funkciója az alkalmazások támogatásától függ. Azok a művészek és tervezők, akik a többérintéses funkció nélkül szeretnek bizonyos alkalmazásokban dolgozni, ezt a funkciót egyetlen gombbal kikapcsolhatják.

A Cintiq Pro 27 tabletet billentyűzettel, telefonnal, vagy vázlatfüzettel összekötve, vagy kamerával, mikrofonnal, LED lámpával, vagy más hasznos kiegészítőkkel párosítva használhatjuk.

Ha nagy méretű vásznakon szeretünk dolgozni, a Wacom Cintiq Pro 27 a tökéletes választás. Csillogásmentes kijelzőjén öröm a munka még erős fény esetén is.

Alkossunk a képzelet sebességével

A rendelkezésre álló nyolc ExpressKeys gomb használatával gördülékenyen és megszakítások nélkül dolgozhatunk. Ezek a gombok a markolat hátsó részére kerültek az egyszerűbb kezelhetőség érdekében és természetesen szabadon módosíthatók a hozzájuk rendelt funkciók.

Alkotásra tervezve

A kreatív szakemberek mindig időszűkében vannak, ezért a Wacom Cintiq Pro 27 számos, a produktivitást segítő megoldással rendelkezik. A készülék támogatja a multi-touch gesztusokat, és így pont olyan egyszerű a használata, mint egy telefonnak. A számítógépünkhöz pedig USB-C kábelen keresztül kapcsolódik, így nincs szükség külön táp és monitor kábelre sem.

Közelebb az alkotáshoz

A Cintiq új állványa illeszkedik az új toll és az új kijelző modern, letisztult dizájnjához. Az állvány teljesen állítható, hogy gyakorlatilag bármilyen munkapozícióban használni lehessen a digitális tabletet, és még a képernyő +/- 20 fokos elforgatását is támogatja.

Pro Pen 3

Az új Wacom Pro Pen 3 azonnal a kedvenc kreatív eszközünk lesz. Jóval érzékenyebb és pontosabb és reszponzívabb, mint bármelyik korábbi Wacom toll. A Pro Pen 3 továbbfejlesztett dőlésfelismeréssel rendelkezik, és továbbra is tartalmazza a Wacom híres EMR (elektromágneses rezonancia) technológiáját 8192 nyomásszinttel.

  • Páratlan precizitás
  • Személyre szabható - 3 toll egyben
  • Gyakorlatilag nincs lag
  • Természetes dőlés
  • Nincs parallaxis
  • Nincs szükség elemre vagy töltésre

Professzionális állvány

A Wacom Cintiq Pro 27-tel kompatibilis Cintiq Pro 27 állvány illeszkedik az új toll és az új kijelző modern, letisztult dizájnjához. Az állvány teljesen állítható, hogy gyakorlatilag bármilyen munkapozícióban használni lehessen a digitális tabletet, és még a képernyő +/- 20 fokos elforgatását is támogatja. Aki más eszközt szeretne használni, annak tökéletes lehet a VESA 100 monitorkar, mely szintén lehetővé teszi a maximális kényelmet, stabilitást és rugalmasságot az alkotás során, legyen szó akár otthoni, vagy más helyszínen történő kreatív munkáról.

Számos kreatív szoftverrel kompatibilis

Használjuk akár animációk, illusztrációk készítéséhez, vagy fotók utómunkájához, a Wacom Cintiq Pro 27 mindegyikre alkalmas, mivel számos kreatív szoftverrel kompatibilis. A Cintiq Pro digitális tabletek továbbra is kompatibilisek az Adobe, Autodesk, Corel, Pixologic and the Foundry szoftverekkel.

Hasznos kiegészítők

Használd új Cintiq Pro 27 tabletedet billentyűzeteddel, telefonoddal, vagy vázlatfüzeteddel összekötve, vagy használj kamerákat, mikrofonokat, LED lámpákat, vagy más hasznos kiegészítőket a tablettel folytatott munka során.

Kiegészítők

Számos kiegészítőt vásárolhatunk a Wacom Cintiq Pro 27-hez, melyekkel létrehozhatunk egy minden igényt kielégítő munkaállomást.

Azok a felhasználók, akik más állványt keresnek, a VESA állványait is választhatják.

A Wacom Color Manager segítségével elvégezhetjük a Cintiq Pro tabletek és kijelzők kalibrálást, így jobb képminőséget, nagyobb színhűséget és egységes megjelenést érhetünk el.

A Wacom az első 90 napban hozzáférést biztosít a következő kreatív eszközökhöz:

  • Celsys' Clip Studio Paint EX
  • egy komplett és könnyen használható digitális rajzalkalmazás képregények, általános illusztrációk és 2D animációk készítéséhez
  • MASV, mely egy felhő alapú fáljmegosztó alkalmazás kreatív szakemberek számára

Specifikációk

AdatkapcsolatUSB
CsatlakozókHDMI, mini Displayport, USB Type-C, USB Type-A
Gyorsgombok8 db személyre szabható
Kijelző felbontás3840x2160
Kijelző méret27"
KompatibilitásWindows 7/8/10, Mac OSX
Kontrasztarány1000:1
Letölthető ajándék szoftverekCLIP STUDIO PAINT, EX MASV
Maximum fényerő400 cd/m2
Méret (aktív rajzfelület)596 x 335 mm
Méret (tábla)379 x 638 x 31 mm
Nyomásérzékenységi szint8192
SzínFekete
Szín megjelenítés1.07milliárd (30bit colors)
TartozékokWacom Pro Pen 3 digitális toll
Levehető tolltartó amiben 10db csere tollhegy (5db Standard, 5db Felt) található
PVC-free HDMI cable (1.8 m)
PVC-free USB-C to USB-C cable (1.8 m)
PVC-free USB-C to USB Standard A cable (1.8 m)
PVC-free Mini DisplayPort to DisplayPort cable
Quick start guide angol nyelvű telepítési útmutató
AC adapter
Toll dőlésérzékenységVan
Touch funkcióVan
Válaszidő10ms