Dead Island 2 Day One Edition (XBX) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Dead Island 2 Day One Edition (XBX)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Dead Island 2 Day One Edition (XBX)

Termékkód: 2808104

Megjelent a Dead Island akció shooter szériának új része a piacon. Játssz barátaiddal és tisztítsátok meg a várost a vérszomjas zombiktól.

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
23 200 Ft
18 268 Ft + Áfa
Megjelenés: 2023.04.21.

Termék leírás

Halálos vírus terjed Los Angeles-ben, lakóit dühöngő zombikká változtatva. A város karantén alatt van, a hadsereg pedig visszavonult. Megharapott, fertőzött, de több, mint pusztán immunis, és megtanulod megragadni a belső zombid.
LA (és az emberiség) jövője csak te és egy maroknyi más kérkedő bolond kezében van, akik történetesen immunisak ezzel a kórokozóval szemben. Ahogy feltárod a járvány mögött meghúzódó igazságot, rájössz, hogy ki vagy mi vagy. Túlélni, fejlődni, megmenteni a világot – csak egy nap Los Angelesben!

A Dead Island 2 egy izgalmas első személyű akció-RPG, amely teljesen új szintre emeli a játékost. Fedezze fel a zsigerekbe fulladt ikonikus Los Angelest, amely stílusos, élő és zombikkal teli. Találkozz csodálatos karakterekkel.
Ölj meg számtalan ellenfelet hihetetlenül véres részletességgel és fejlődj a végső zombigyilkossá.

Játék módok
Fedezze fel a pokoli Los Angelest!A Dead Island 2 az Angyalok városának leghíresebb helyeire kalauzolja el a játékosokat, amelyek mostanra iszonyattól telítettek, egy izgalmas, ócska küldetés során Beverly Hills nyüzsgő külvárosától a furcsa Venice Beachig.

Brutális kontakt homokozó
A csaták a legintenzívebb, legbrutálisabb és legerőszakosabb első személyű élményt kínálják, rengeteg fegyverrel és taktikai (és véres) lehetőséggel a zombihordán való átvágáshoz. Mindegy, hogy szeletel, zúz, éget vagy tép, azt szeretnénk, hogy ezt valóban érezze.

Legyen a végső zombi gyilkos
Hat karakter közül lehet választani, mindegyiknek megvan a maga egyedi személyisége és párbeszéde. Minden gyilkos képességei teljesen testreszabhatók a vadonatúj képességrendszerünknek köszönhetően, amely lehetővé teszi a pontok azonnali újraelosztását és a legőrültebb kombók kipróbálását.

Zombifertőzés
Készen állsz arra, hogy élvezd a játékok egyik legfejlettebb eliminációs rendszerét? LA-ban hemzsegnek a zombik, akik teljesen valósághűen néznek ki és viselkednek. Ezek a mutálódott szörnyek a Dead Island 2 animált, rothadó szíve, tucatnyi különböző típusú zombival, mindegyiknek saját mutációi, támadásai és több száz LA témájú vizuális variáció. Szörnyeink Los Angeles könyörtelen, igényes és igazi lakói. Túl tudod élni?

Filmes kooperatív kaland
Megfelelő RPG-élményként a Dead Island 2 rengeteg izgalmas küldetést, őrült maroknyi karaktert és egy lebilincselő sztorit kínál, amely igazán elmerít a fordulatos világában. Az újrajátszhatóság garantált. Ha ehhez hozzáadunk egy őrült kooperációs módot akár három játékos számára is, egy nagyon hosszú (és brutális) utazás vár Los Angelesbe.

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály18+
MultiplayerVan
PlatformXbox Series X
TípusHorror