FIFA 23 (XBX) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
FIFA 23 (XBX)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

FIFA 23 (XBX)

Termékkód: 2808046

A foci a világ kedvenc játéka, az EA SPORTS FIFA 23 célja pedig az, hogy minden idők legélethűbb és legnagyobb focis játéka legyen!

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
28 100 Ft
22 126 Ft + Áfa

Termék leírás

A foci a világ kedvenc játéka, az EA SPORTS FIFA 23 célja pedig az, hogy minden idők legélethűbb és legnagyobb focis játéka legyen!
Erre meg is van minden esélye, olyan újításokkal, mint a HyperMotion2 animációs technológia, a női klubcsapatok, a férfi és női FIFA Világbajnokság, valamint harmincnál is több liga, köztük olyan bajnokságokkal, mint az UEFA Bajnokok Ligája és a Premier League.

A FIFA 23 első és legnagyobb újdonsága a HyperMotion2 technológia, amely valódi csapatok mozgásának lekövetésével minden eddiginél realisztikusabb animációkat jelenít meg a képernyőn. A virtuális játékosok már nemcsak önmagukban mozognak élethű módon, hanem csapatként is meggyőzően működnek együtt. A technológia második verziója kétszer annyi animációt tartalmaz, mint az első, a női csapatok esetében pedig teljesen egyedi mozgáskultúrát jelenít meg.

Mindez természetesen nem számítana, ha nem állna rendelkezésre rengeteg játékmód. A FIFA 23-ban minden itt van, amit csak kívánni lehet. Játssz végig egy teljes, egyjátékos karriert, vagy focizz a gép ellen egyszerű meccseken, vagy teljes bajnokságokban. Ha akarod, csapatvezető is lehetsz, a visszatérő FIFA Ultimate Team (FUT) módban pedig összeállíthatod álmaid focicsapatát, amivel aztán online meccseken és kihívásokban szerezhetsz további jutalmakat.

A sorozat történetében most először a hölgyek is teljes szerephez jutnak! Játssz női klubcsapatokkal, vagy vegyél részt a női FIFA Világbajnokságon! A női foci egyedi animációkkal még élethűbben adja vissza az akciót, mint korábban bármikor. Ha pedig nemcsak stadionokban, hanem az utcán is fociznál, akkor irány a VOLTA FOOTBALL játékmód! Itt még több testreszabási lehetőség, több pálya, hangulatosabb meccsek várnak.

Az EA SPORTS FIFA 23 tartalma önmagáért beszél: ebben a produkcióban több, mint 19.000 játékost, 700-nál is több csapatot, 100+ stadiont és több, mint 30 ligát találsz, köztük az UEFA Bajnokok Ligáját és a brit Premier League-et. Mindezt a FIFA 23-ban látható, példátlan élethűséggel. A foci bármelyik részéért is lelkesedsz, legyen az akár egyetlen játékos, vagy egy komplett liga vagy bajnokság, ebben a játékban megtalálod a helyedet a pályán. A foci virtuális világa még sosem volt ennyire látványos, élethű és tartalmas.

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály3+
MultiplayerVan
PlatformXbox Series X
TípusSport