Farming Simulator 22 Pumps n’ Hoses Pack - DLC - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Farming Simulator 22 Pumps n’ Hoses Pack - DLC
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Farming Simulator 22 Pumps n’ Hoses Pack - DLC

Termékkód: 2808042

Szivattyúzásra fel! Ideje korszerűsíteni a gazdálkodási tevékenységedet a tömlős rendszerekkel, a trágyaszeparálással és a konfigurálható biogázüzemekkel!

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
7 200 Ft
5 669 Ft + Áfa

Termék leírás

Új gépek, eszközök és épületek hatalmas választéka bővíti ki a trágyaelosztás és az erőforrás-tárolás infrastruktúráját a gazdaságodban.
Több, mint 30 elem a holland SCHOUTEN gyártótól, a német Stallkamp acéltároló-specialistától és a biogáz-technológiát gyártó BVL-től, hogy új játékfunkciókat vezessünk be a Farming Simulator 22-ben.

Trágya- és hígtrágyaelosztó rendszerek
Vezess be tömlős rendszert a gazdaságodban! A különböző hosszúságú húzható tömlők és ultrakönnyű tömlős befecskendezők használatával a traktorokon a nehéz trágyatartályok helyett védheted a talajt és trágyázhatod a földeket – a közelben elhelyezett mobil szivattyúegységek, például szivattyúkocsik és szivattyús pótkocsik kényelmével és nagy kapacitásával. Ha szükséges, kombinálj több száz méteres tömlőket, hogy lefedd földjeidet a hatékony trágyázás érdekében. És ne felejtsd el javítani a szivattyúzás körülményeit további víztartályokkal és kompresszorokkal!

Trágyalé-szeparálás
A hígtrágya-szeparálók lehetővé teszik a trágya folyékony és szilárd részeinek elkülönítését az erőforrások sokoldalúbb felhasználása érdekében. Több helyhez kötött és mobil szeparáló is elérhető. Használd fel a trágya száraz részét alomként a tehenészetedben, add el haszonért, vagy trágyázz vele a földjeiden, akárcsak hígtrágya esetében.

Hozz ki többet a trágyádból!
Biogázüzem-konfigurációKorszerűsítsd a biogázüzemedet az igényeidnek és preferenciáidnak megfelelő konfigurációval: különféle modulok helyezhetők el dinamikusan a biogázüzemed alaplétesítményéhez, amelyek testreszabhatók. Te döntesz arról, hogy hol helyezed el a fogadótereket, a fermentációs tartályokat, a gáztartókat, az erőműveket, amelyek villamos energiát állítanak elő, és más különböző méretű alkatrészeket is – beleértve a gázégőt is, amellyel a nagy teljesítményű biogázüzem gázfeleslegét elégetheti.

Specifikációk

FeliratMagyar
Korosztály3+
MultiplayerVan
PlatformPC
TípusSzimulátor