Way of the Hunter (PS5) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Way of the Hunter (PS5)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Way of the Hunter (PS5)

Termékkód: 2808020

Ha mindig is szeretted volna kipróbálni a vadászat igazi élményét és esszenciáját, akkor a Way of the Hunter részeként kimagasló realizmus társaságában ragadhatsz fegyvert és merülhetsz el a vadvilág rejtelmeiben, miközben veszélyes vadállatok nyomába indulsz.

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
13 200 Ft
10 394 Ft + Áfa

Termék leírás

A játék azon túl, hogy rendkívül autentikus, ráadásként egy hatalmas nyílt világba repít el minket, ahol lehetőségünk nyílik végighaladni egy kiváló történeti szálon, de akár fejet hajthatunk az óriási virtuális szabadság előtt is.

A Way of the Hunter-ben Európa és Amerika valamennyi vadon élő állatát levadászhatjuk majd, amihez rengeteg különféle felszerelés és megannyi fegyver vár ránk, hogy trófeájukat kiállíthassuk saját csarnokunkban. Azon túl, hogy a Way of the Hunter kimagasló realizmust és óriási szabadságot kínál a játékosok számára, mindemellett még arról is gondoskodtak a készítők, hogy mások társaságában egyaránt kipróbáljuk magunkat, ezáltal találunk például kooperatív módot, aminek köszönhetően megismerhetjük a vadászat közösségi oldalát.

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály16+
MultiplayerVan
PlatformPlayStation 5
TípusKaland