Thymesia (XBX) - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Thymesia (XBX)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Thymesia (XBX)

Termékkód: 2807875

Az egykor virágzó Hermes királyságot a szerencsétlenség kora sújtja. A királyság káoszban tört ki, fertőzött szörnyek kezdtek el kóborolni a véráztatta utcákon, és minden remény elveszett a gyógyulásra.

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
8 200 Ft
6 457 Ft + Áfa

Termék leírás

Úgy tűnik a válasz a királyság összes betegségére, hogy az alkímia széles körben alkalmazott gyakorlattá vált az egész országban. A lakosok szívesen használták otthonaikban, saját belátásuk szerint gyógyításra és teljesítményük fokozására.
Amikor az alkímia ára nagyon magas lett, kísérletek történtek a használatának leállítására, de mindegyik ugyanolyan rosszul sikerült, mint az előző, katasztrofális következményei az egész birodalomban érezhetőek voltak. 

Corvus a királyság végső reménye, Hermes sorsa az ő tollas kezében nyugszik. Az igazság mélyen el van temetve az emlékek mélyén, amelyeket Corvus a büntető világban szétszórva hagyott és csak ezeknek az elveszett emlékeknek az összegyűjtésével menthető meg a királyság. De minden alkalommal, amikor visszamerül és megpróbálja összerakni az igazságot, csak újabb titkokat talál.

Használd ki a pestist:
Ragadj pestis elleni fegyvereket a szörnyű fő boss-októl, félelmetes ellenségektől, és használd őket halálos fegyverként. Az egyetlen módja annak, hogy túléljük az egykor virágzó királyság árnyékában leselkedő borzalmakat, ha az ellenségnek adunk a saját gyógyszeréből.

Öleld át a hollót:

Válts hollóformádba csata közben, dobj tollakat tőrként, hogy megszakítsd ellenségeid támadásait, és hajts végre kivégzéseket egy gepárd gyorsaságával.

Harcold meg az utat:
Frissítsd és módosítsd Corvus alapvető mozgásait és a csapásfegyvereket, építsd fel saját játékstílusodat, és készülj fel egyedi módon a rád váró kihívásokra.

Megbocsáthatatlan ellenségek:

A pestis által megrontott és szörnyetegekké mutálódott ellenségek torzak, hihetetlenül aggresszívak, és minden lépésnél megkérdőjelezik képességeidet.

Összetört emlékek:
Rakd össze Corvus múltjának darabjait, miközben visszamerülsz az emlékeibe, és próbálod feltárni a múltban rejtőző igazságot.

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály16+
MultiplayerNincs
PlatformXbox Series X
TípusAkció / Kaland