Xiaomi Soundbar 3.1ch - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Xiaomi Soundbar 3.1ch
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Xiaomi Soundbar 3.1ch

Termékkód: QBH4227GL

Emeld az otthoni hangzás színvonalát!

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
73 800 Ft
58 110 Ft + Áfa

Termék leírás

3.1 sztereó hangzás a lenyűgöző akusztikáért
A 3.1 csatornával a Xiaomi Soundbar javítja a hang lokalizációját és tisztaságát a háromdimenziós, többrétegű videókhoz és a kiemelkedő audiovizuális hatásokhoz.

Hét egyedi hangszóró az ultranagy felbontású hangzásért
A Xiaomi Soundbar 3.1ch az akusztikai tervezés határait feszegeti három teljes tartományú hangsugárzóval, három magassugárzóval és egy szabadon álló mélysugárzóval. Pontos hangképzés, érzékeny még a legfinomabb változásokra is. Akár zenét hallgatsz, akár filmet nézel, a Xiaomi Soundbar 3.1ch hangfallal olyan, mintha személyesen ott lennél. A 430W maximális összteljesítménynek köszönhetően minden ütemet érezhetsz.

Vezeték nélküli mélysugárzó
A vezeték nélküli mélysugárzó független tápegységgel rendelkezik, ami könnyen beállítható; csak kapcsold be, és automatikusan csatlakozik a hálózatához. Tarts rendet az otthonodban, nincsenek többé zavaró kusza vezetékek szerteszét! A fázisfordító basszuserősítő technológiával a 6,5"-os mélysugárzó nagyobb mélységre és rugalmasságra képes a még magával ragadóbb hangélmény érdekében.

Tökéletes moziélmény
Dolby Audio™ és DTS® kettős dekódolási technológia. Igazi moziélmény az otthonodban a DTS® Virtual: X-nek köszönhetően, a gazdagabb, élvezetesebb hanghatásokért.

Többféle hangmód a különböző audio- és videoigényekhez
A Xiaomi Soundbar 3.1ch számos hangmóddal rendelkezik, amelyeket professzionálisan a különböző audioigényekhez terveztek. Találd meg a megfelelő hangmódot, akár a tisztább hangzású hírműsorokhoz, akár a játékokhoz szükséges fokozott hanglokalizációra van szükséged!

MI Sound Mode
Ha az MI Sound Mode be van kapcsolva, a Xiaomi Soundbar 3.1ch automatikusan beállítja az éppen lejátszott tartalomhoz legjobban illeszkedő hangzást. Nem kell a beállítások megváltoztatásával bajlódni; az MI Sound Mode-ot egyetlen érintéssel aktiválhatod, hogy egy pillanat alatt kiemelkedő hangélményben legyen részed.

Éjszakai mód
Az éjszakai módot az egyedi igényeidet szem előtt tartva terveztük. Nézz meg egy filmet késő este, anélkül, hogy aggódnod kellene, hogy bárkit is felébresztesz!

Okostávirányító az egyszerű, funkcionális használatért
Nincs kedved felkelni a kanapéról? Semmi gond. A Xiaomi Soundbar 3.1ch egy jól láthatóan feliratozott távirányítóval rendelkezik, az egyszerű és könnyű vezérléshez. Egyetlen érintéssel válthatsz a különböző hangmódok között, és kiválaszthatod a jel bemeneti csatornát.

Több audioport a többféle lehetőségekhez
Audioport minden eszközödhöz: csatlakoztathatod a TV-hez, számítógéphez, játékkonzolokhoz és még sok minden máshoz. Többféle lehetőség az egyszerűbb, élvezetesebb felhasználói élményért.

Bluetooth 5.0, vezeték nélküli csatlakozás a stabil hangkimenethez
Nincs többé gond a bosszantó vezetékes csatlakozásokkal, a Xiaomi Soundbar 3.1ch kiváló Bluetooth 5.0-val rendelkezik; nagy sebességű, stabil kapcsolat, alacsony késleltetés és interferencia-mentes. Egyszerű vezeték nélküli csatlakozás, minden, ami a kiemelkedő hangélményhez kell.

Kapcsold be az NFC technológiával!
Tartsd az okoseszközödet a Xiaomi Soundbar 3.1ch NFC hatósugarán belülre, hogy a soundbar lejátssza róla a hangot. Gazdag sztereó hangzás egy pillanat alatt, a soundbar azonnal reagál az eszközödre.

Elegáns és egyszerű kialakítás, tökéletes beleillik bármilyen környezetbe
Elkötelezettek vagyunk a gyönyörűen megtervezett termékek előállítása iránt az otthonodba. A Xiaomi Soundbar 3.1ch tökéletesen illik bármilyen berendezéshez, így most mindenki élvezheti a kiváló minőségű hangzást.

Specifikációk

Bluetooth5.0
Hangrendszer típus3.1
KompatibilitásMobiltelefon, PC, Tv
RMS Teljesítmény430W
SzínFekete
TávvezérlésTelefonnal / Távirányítóval