Xiaomi Redmi Smart Band Pro - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Xiaomi Redmi Smart Band Pro
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Xiaomi Redmi Smart Band Pro

Termékkód: BHR5501GL

Nagyobb kijelző, jobb fitnesz.

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
17 101 Ft
13 465 Ft + Áfa

Termék leírás

Minden, amit látnod kell
1.47''-es teljes AMOLED kijelzőnA 1.47''-es teljes AMOLED kijelző szupermagas, 66,7%-os kijelző/test arányt* biztosít, lenyűgöző vizuális élményt nyújtva. Mostantól több adat jeleníthető meg a kijelzőn és könnyebben tudsz rajta navigálni a menüben és vezérelni.

Élénk és világos
A 100%-os NTSC kijelzővel rendelkező aktivitásmérő a színek teljes skáláját kínálja, hogy élvezhesd. A 450 nites maximális fényerő biztosítja, hogy a képernyő még napfényben is tisztán látható legyen.

Sima Kényelmes
A sima és könnyű aktivitásmérő kényelmes viselet egész nap.

110+ fitnesz mód
Több mint 110 fitnesz mód segít nyomon követni az elégetett kalóriákat, a pulzusszám változásait és az edzés időtartamát. Használd a 15 professzionális mód átfogóbb mérőszámait! Élvezd, hogy fitt, magabiztos és energikus vagy a Redmi Smart Band Pro segítségével.

Kezdd az edzést, amikor csak akarod
A Redmi Smart Band Pro automatikusan felismer 3 fitnesz módot: futópadot, szabadtéri futást és szabadtéri sétát. Csak kezdd el az edzést, és az aktivitásmérő végzi a dolgát.

50M vízálló
Az 5 ATM-es besorolású Redmi Smart Band Pro-t bárhová magaddal viheted az otthoni hidegzuhanytól a sekély tengerparti vízig.

24 órás pulzusfigyelés
A Redmi Smart Band Pro a nap 24 órájában nyomon követi - valós időben - a pulzusszámod és precíz értékeléseket készít könnyen olvasható grafikonokon. Az aktivitásmérő rezgéssel figyelmeztet, ha a pulzusszámod kiesik a biztonságos zónából.

SpO₂ követés
A vér oxigéntelítettsége (SpO₂) a felhasználó általános egészségi állapotának kulcsfontosságú mutatója, amely tükrözi a vér oxigénszintjét. Az aktivitásmérő biztonságérzetet ad azáltal, hogy automatikusan monitorozza a vér oxigénszintjét alvás közben és manuálisan, amikor csak szükséged van rá.

Alvásminőség-követés
Kíváncsi vagy, mi történik a testeddel alvás közben? A Redmi Smart Band Pro gondosan és pontosan figyeli az alvás minőségét és mintáit.

Édes és biztonságos alvás
Az alvásminőség javítása érdekében megtekintheted okostelefonodon a mélyalvás, a könnyű alvás és a REM fázis részletes statisztikáit.

Stresszszint monitorozás
Ismerd meg stresszszinted, hogy megtanulhasd kezelni. Az aktivitásmérő segít megérteni, mikor kell visszavenni a tempóból és mikor kell mély légzőgyakorlatot végezned.

Mély légzőgyakorlat
A mély légzés feldobhatja a napod. Végezz tudományos vezetésű mélylégzés gyakorlatot az aktivitásmérővel.

Női egészség
A Redmi Smart Band Pro előre jelzi a női ciklus szakaszainak átmeneteit, még mielőtt a tested megtenné. Készülj fel, légy büszke.

Mágneses töltés
Egyszerű és stabil töltés mágneses érintkezéssel.

Meghosszabbított akkumulátor-üzemidő
14 nap - Általános használat esetén
20 nap - Energiatakarékos módban

Specifikációk

AlvásfigyelőVan
Érintőkijelző / TouchscreenVan
Hálozat - BluetoothVan
Hálozat - Wi-FiNincs
Kijelző felbontás194 x 368
Kijelző méret1,47"
LépésszámlálóVan
Okostelefonos értesítésVan
Por és vízállóság5 ATM
PulzusmérésVan
SIM foglalatNincs
Súly15G
SzínFekete
Tokméret42 mm