Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p + Gateway - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p + Gateway
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p + Gateway

Termékkód: BHR4435GL

IP65 tanúsítvánnyal rendelkezik, 5700 mAh-s akkumulátor, akár 90 napig tartó vezeték nélküli használathoz, 130°-os széles látószög. Intelligens mozgásérzékelés, amely figyelmen kívül hagyja a lehulló leveleket.

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
34 500 Ft
27 165 Ft + Áfa

Termék leírás

Biztosítsa otthonát

Egy nagyszerű biztonsági megoldás, amely egyszer s mindenkorra elveszi a félelmet az Ön tulajdonától és szeretteitől. Ez a fejlett vezeték nélküli kamera folyamatos 1080p-s felügyeletet biztosít ingatlana felett. Számos olyan intelligens funkcióval is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik többek között az emberek felismerését, értesítések küldését a mobiltelefonra és az éjszakai események megfigyelését.

Széles látószög 130°

Szélesebb szög, nagyobb lefedettségi terület a 130°-os széles szögtartománynak köszönhetően. Nézze, mi történik a háza körül 1080p nagy felbontásban. Az ilyen részletes felvételeken, képletesen szólva, egy egérről sem fog hiányozni.

Tiszta képek sötétben és ellenfényben

A WDR technológiának és a nagy, F 2,1-es rekeszértéknek köszönhetően a kamera még sötétben és ellenfényben is tiszta, részletes képeket rögzít. Az éjszakai látótávolság legfeljebb 7 méter. Ennek köszönhetően még éjszaka is tisztán láthatja a kültéri környezetet.

Akár négy kamera csatlakoztatása

Egyszerre akár 4 kamerát is csatlakoztathat az intelligens vevőegységhez, hogy a ház minden szegletét bármilyen szögből rögzíthesse. Ezután élőben követheti az akciót okostelefonján, bárhol is legyen, vagy esetleg ellenőrizheti a rögzített mozgásérzékelést.

Stabilitás és megbízhatóság különböző hőmérsékleteken és körülmények között

A kamerát úgy tervezték, hogy széles üzemi hőmérséklet-tartományban működjön. Ezért általában -20°C és 50°C közötti hőmérsékleten is képes működni, és egész évben szemmel tartja házát. Ezenkívül megfelel az IP65-ös tanúsításnak, így a kamera nem fél az esőtől.

Nehéz ellopni

A kamera lopásgátló csavaros rögzítéssel és beépített giroszkóppal van felszerelve. Ha rendellenes tevékenységet észlel, valós idejű riasztást küld a telefonjára

Főbb jellemzők:

  • IP65 por- és vízállóság
  • Egyszerű vezeték nélküli telepítés
  • Nagy felbontású megfigyelés
  • Akár 4 kamera is megfigyelhető a mobiltelefonon (további kamerákat külön kell megvásárolni)

Specifikációk

CsatlakozásVezeték nélküli
Digitális zoomNincs
FelhasználásKültéri
ForgathatóNem
Távoli megfigyelésVan
TípusIP kamera
Videó minőség1080p FullHD