Xiaomi Watch S1 - Black - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Xiaomi Watch S1 - Black
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Xiaomi Watch S1 - Black

Termékkód: BHR5559GL

Maradj stílusos, légy fitt!

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
61 300 Ft
48 268 Ft + Áfa

Termék leírás

Klasszikus stílusú okosóra
Legyen szó egy fontos ügyféltalálkozóról vagy egy fekete-nyakkendős partiról, a Xiaomi Watch S1 gondoskodik arról, hogy megjelenésed minidg elegáns legyen.

Nagy kijelző, időtlen szépség
A fejlett kijelző- és energiatakarékos technológiával épített, zafírkristály bevonattal ellátott nagy méretű, 1,43"-os AMOLED kijelző lenyűgöző vizuális élményt nyújt, művészetté változtatva az idő múlását.

Zafírüveg
A zafírüveg rendkívül kemény és kopásálló, karcállósága messze meghaladja a hagyományos üvegekét. A finoman faragott zafírüveg minden szögből csillog.

Rozsdamentes acél tok
A korrózióállóság és karcállóság egyedülálló tulajdonságaival rendelkező 316L ausztenites rozsdamentes acél került felhasználásra az óraházhoz, így a Xiaomi Watch S1 a Xiaomi órák legtartósabb darabja.

Kézzel készített
Minden egyes tokot hagyományos órakészítő mesterek egyedileg csiszolnak, így kapja meg a precíz, áramvonalas külsőt.

Egy csuklóvillantással máris kifejezheted a stílusod
A Xiaomi Watch S1 doboza két szíjat tartalmaz: egy prémium bőrszíjat és egy szennyeződésálló fluororgumi szíjat. Az egyiket, hogy jól nézz ki a különleges alkalmakon, a másikat pedig, hogy kényelmet nyújtson az edzésekhez. Mindkét szíj könnyű, puha és bőrbarát.

Fluor-gumi szíj
Szennyálló és könnyen tisztítható. Hosszú élettartamú és gyönyörű, nem ragad a bőrödhöz, ha izzadsz.

Bőrszíj
Legfinomabb válogatott prémium bőr, puha és tartós. A természetes finom szemcsék még nagyobb eleganciát kölcsönöznek neki.

Kétsávos, többrendszeres GPS
A beépített kétsávos GNSS-chip öt fő műholdas helymeghatározó rendszert támogat: GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo és QZSS, fejlett optimalizációs algoritmusokkal együtt a gyorsabb és pontosabb helymeghatározás érdekében, professzionális statisztikákat biztosítva.

117 féle edzésmód
Támogat 117 féle edzésmódot, köztük 19 professzionális edzésmódot: kosárlabda, tenisz, úszás, HIIT és még sok más. Nem számít, melyik sport a szenvedélyed, a Xiaomi Watch S1 gondoskodik rólad! A fejlett hardver és szoftver biztosítja, hogy az edzési statisztikáid pontosan legyenek rögzítve.

5 ATM vízállóság
A Xiaomi Watch S1 50 méterig vízálló, így nyugodtan viselheted úszáshoz akár medencében is.

Mozogj kedvedre, egy érintéssel elindítható
Dedikált SPORT gomb, hogy egyetlen érintéssel elérd kedvenc edzésedet. A Xiaomi Watch S1 támogatja a futópad, a szabadtéri futás és a gyaloglás automatikus felismerését is.

24 órás pulzusszámfigyelés
Hatékony többcsatornás PPG bioérzékelők 24 órás pulzusszám-figyeléssel. A továbbfejlesztett hardverrel és algoritmusokkal az érzékelő még nagy intenzitású edzés közben is pontosan figyeli a pulzusszámodat, és riasztást küld, ha a pulzusszámod túl magas, így nincs miért aggódnod. Emellett automatikusan elmenti a nyugalmi pulzusszámot az előző 30 napból, folyamatosan nyomon követve az egészségi állapot változását.

Egész napos vér oxigénmonitorozás
A véroxigénszintjének mérése napjainkban különösen fontos. A véroxigénszintjének időben történő ellenőrzése segíthet jobb képet adni a fizikai állapotodról. A fejlett hardver és szoftver lehetővé teszi a véroxigénszintjének folyamatos, egész napos monitorozását. Kiválasztod a mérési intervallumot, hogy mindig képben legyél az egészségi állapotoddal.

Javított alvásfigyelés 35%
Támogatja a hosszú alvások és a pihenések alvásfigyelését, rögzíti a különböző alvási szakaszokat, így többet tudhatsz arról, hogy mi történik alvás közben, hogy egészségesebb alvási szokásokat alakíts ki.

Stresszérzékelés
Légy tudatában a stressz-szintednek, és rögzítsd a napi és 30 napos stressz-trendeket, hogy mindent könnyebben tudj kezelni.

Légzőgyakorlat
Szabadulj meg gyorsan a fizikai és mentális stressztől a ritmusok követésével és 1-5 percig tartó légzőgyakorlatokkal.

Egészségindex
Az egészségindexet továbbfejlesztettük, hogy támogassa a közepes és magas intenzitású tevékenységek időtartamának és állóképességi céljainak beállítását, segítve az egészségesebb életmód elérését.

Hosszú akkumulátor-üzemidő 
A Xiaomi Watch S1 extra nagy, 470mAh-ás kapacitású akkumulátorral van felszerelve, amely jelentősen meghosszabbítja a használati időt, így nem kell a gyakori töltéssel bajlódnod. A Xiaomi Watch S1 teljesen új mágneses, vezeték nélküli töltő dokkolójával gyorsan tölthetsz, bárhol is vagy.

Szabadítsd fel a kezed a Bluetooth telefonhívásokkal!
Ha telefonodra hívás érkezik, egyetlen érintéssel válaszolhatsz rá az órádon, és a beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően közvetlenül az órába beszélhetsz.

Egyszerű készpénzmentes fizetési eszköz a csuklódon
A MasterCard®-dal együttműködve a Xiaomi Watch S1 támogatja az NFC készpénzmentes fizetést, a gyors és egyszerű tranzakciókhoz, mindezt egy csuklómozdulattal.

Hangasszisztens a szolgálatodban
A beépített Alexa hangalapú asszisztens segítségével könnyedén kereshetsz információkat és vezérelheted okosotthonod eszközeit, így szabadabban oldhatod meg a dolgokat.

Ellenőrizd az egészségi állapotod egy pillantással
A Mi Fitness alkalmazás segítségével könnyedén megtekintheted a napi egészségügyi statisztikáidat, például a pulzusszámot, a fittséget és az alvást, így tiszta képet kapsz az egészségedről. Az adatok szinkronizálása a Strava és az Apple Health szolgáltatással is működik, így segítve a használatát.

Ne aggódj, én itt vagyok neked!
Vészhelyzet esetén nyomd meg háromszor egymás után az óra jobb alsó részén található gombot, hogy gyorsan tárcsázd a vészhelyzeti kapcsolattartót, és biztonságban legyél.

Specifikációk

AlvásfigyelőVan
Beépített GPSVan
Érintőkijelző / TouchscreenVan
Hálozat - BluetoothVan
Hálozat - Wi-FiVan
Kijelző felbontás466 x 466
Kijelző méret1,43"
LépésszámlálóVan
Okostelefonos értesítésVan
Operációs rendszerAmazfit OS
Por és vízállóság5 ATM
PulzusmérésVan
SIM foglalatNincs
Súly52g
SzínFekete
Tokméret46 mm