Xiaomi Watch S1 Active - Space Black - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Xiaomi Watch S1 Active - Space Black
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Xiaomi Watch S1 Active - Space Black

Termékkód: BHR5380GL

Edz, telefonálj és fizess készpénz nélkül a Xiaomi új sportórájával.

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
44 600 Ft
35 118 Ft + Áfa

Termék leírás

Akár 117 fitnesz üzemmód is a rendelkezésedre áll. A 470 mAh kapacitású akkumulátor, akár 12 napig bírja egyetlen feltöltéssel.

Szélesebb látószög, világosabb részletek
A nagyobb, tisztább, 1,43"-es AMOLEDkijelző színesebb, simább megjelenítési élményt nyújt. A mindig bekapcsolt kijelző lehetővé teszi, hogy kényelmesebben ellenőrizd az időt. A fontos értesítések, például a bejövő hívások, emlékeztetők és sportértesítések még erős fényben is tisztán láthatók.

Kiváló fémkeret. Könnyű és kényelmes
Az új esztétikus és könnyű kialakítás biztosítja, hogy igazán stílusos legyen a megjelenésed sportoláshoz is. A mindössze 36,3 g súlyú Xiaomi Watch S1 Active korlátok nélkül segíti az edzést.

200+ óra számlap. További testreszabási lehetőségek
Válassz több, mint 200 különböző témájú, többek között technológiai, sport, gépészeti és rajzfilm témájú óra számlap közül. Szuper trendi óra számlapok és egyéni óra számlapok is rendelkezésre állnak, így kiválaszthatod az ízlésednek és temperamentumodnak tökéletesen megfelelőt.

Fitnesz üzemmód: Élvezd az edzést, fedezz fel, amit csak szeretnél
19 professzionális fitneszmódot támogat, például kosárlabda, tenisz, úszás és HIIT, valamint közel 100 bővített fitneszmódot. Pontosan figyeli és elemzi a legfontosabb adatpontokat, például a pulzusszámot, az átlagos tempót és az elégetett kalóriákat, így hatékonyabbá teszi az edzéseket.

Egyetlen kattintással elérheted kedvenc sportmódod
Testre szabhatod a beállításokat, hogy a SPORT gomb egyetlen kattintásával elérd kedvenc sportmódját. Ezenkívül a futópad, a szabadtéri futás és a gyaloglás automatikus felismerése is támogatott.

Kétsávos, többrendszeres GPS
A beépített kétsávos GNSS-chip öt nagy műholdas helymeghatározó rendszert támogat: GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo és QZSS, fejlett optimalizációs algoritmusokkal együtt a gyorsabb és pontosabb helymeghatározás érdekében, professzionális statisztikákat biztosítva.

Nincs többé aggodalom az akkumulátor miatt
Mondj búcsút az alacsony töltöttség miatti aggodalmadnak ezzel a 470mAh-s nagy akkumulátorral és az alacsony energiafogyasztású AI algoritmussal!

Szabadítsd fel a kezed a Bluetooth telefonhívással
TA beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően a Xiaomi Watch S1 Active támogatja a Bluetooth® telefonhívást. Ha a szabadban futsz, vagy olyan helyzetben vagy, amikor nem kényelmes elővenni a telefonodat, válaszolj a bejövő hívásokra vagy utasítsd el azokat egyetlen érintéssel az órádon.

Vészhelyzet van? Ne ess pánikba!
Kattints a jobb alsó sarokban lévő oldalsó gombra háromszor egymás után, hogy gyorsan tárcsázhasd a vészhelyzeti kapcsolattartót.

24-óra pulzusszám-követés
A többcsatornás PPG bioérzékelő 24 órás pulzusszám-ellenőrzést végez. A továbbfejlesztett hardverrel és algoritmusokkal az érzékelő pontosan figyeli a pulzusszámot még akkor is, amikor nagy intenzitású sportokat, például terepfutást és kerékpározást végzel, és értesít, ha a pulzusszámod túl magas. Emellett automatikusan elmenti a nyugalmi pulzusszám görbét az előző 30 napra vonatkozóan, így folyamatosan nyomon követheted az edzéssel elért egészségi állapotjavulást.

Egész napos véroxigén-monitorozás
Használd az SpO2-mérést a nyugalom érdekében. Újonnan frissítve az egész napos, folyamatos SpO2-monitorozás támogatásához. A mérési intervallum az Te igényeid szerint állítható be. Tipp: 

Fejlett alvásfigyelés, Aludj jól, hogy jól teljesíthess
Az alvásfigyelő funkciót is továbbfejlesztettük, 35%-kal növelve a pontosságot és támogatva az éjszakai hosszú alvások és a nappali szórványos alvások megfigyelését. Rögzíti alvási szokásaid a különböző szakaszokon keresztül, és segít javítani szokásaid a jobb alvás érdekében.

Egészségügyi index
Az egészségügyi indexet továbbfejlesztettük, hogy támogassa az időtartam- és álláscélok beállítását a közepes és magas intenzitású tevékenységekhez (kalória, lépések, állás, valamint közepes és magas intenzitású tevékenység időtartama; a négy kijelző közül háromból választhatsz).

Női egészség
A teljesen új női egészségkövetési funkció beállítható úgy, hogy a Mi Fitness alkalmazáson keresztül nyomon követi az időszakokat, és automatikusan megjeleníti a ciklust az órán és szinkronban az okostelefonnal. Az okostelefonon beállíthatod a menstruációval kapcsolatos értesítéseket és ápolási emlékeztetőket, és az órád megjeleníti ezeket a mobilos értesítéseket.

Mastercard® NFC készpénzmentes fizetés
Egyszerűen tartsd a Xiaomi Watch S1 Active-ot a Mastercard® fizetési eszközhöz a készpénzmentes, érintés nélküli fizetéshez.

Alexa hangasszisztens
Ellenőrizd az időjárást, állíts be ébresztést, irányítsd távolról az otthoni okoskészülékeidet és még sok minden mást. Mindezt úgy, hogy hangvezérléssel szólsz Alexának.

  • Kompatibilitás: Android 6.0 vagy újabb verzió iOS 10 és újabb operációs rendszer
  • Képernyő típusa: AMOLED
  • Képernyő átlója: 1,43"
  • Képernyő felbontása: 466 × 466 px
  • Képernyő frissítési sebessége: 60Hz
  • Funkciók: Geomágneses érzékelő, Szívritmus monitor, PPG szívritmus-érzékelő, Dual GPS, Légzési asszisztens, Stresszfigyelés, 117 edzésmód, Légköri érzékelő, Egész napos vér oxigénmonitorozás, Bluetooth telefonhívások
  • Kommunikáció: NFC, Bluetooth 5.2, Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
  • Az akkumulátor kapacitása: 470 mAh
  • Az akkumulátor élettartama: akár 12 napos tipikus használat, 24 napos energiatakarékos üzemmód, Akár 30 óra (GPS üzemmódban)
  • Navigáció: GPS, GLONASS, Galileo, QZSS, BDS
  • Állítható szalaghossz: 160 - 220 mm
  • Működési hőmérséklet-tartomány: -10°C ~ 45°C
  • Tanúsítványok: GB/T 30106-2013
  • A kivitelezés anyaga: Fém, Szilikon, TPU, Üvegszál-erősítésű poliamid
  • Magasság: 47,3 mm
  • Szélesség: 46,5 mm
  • Vastagság: 11 mm
  • Tömeg: 36,3 g
  • További információk: Gyroszkóp, Gyorsulásmérő, Környezeti fényérzékelő, Alexa, Hangalapú asszisztens, Egészségügyi index, Rendellenes szívritmus riasztás

Specifikációk

AlvásfigyelőVan
Beépített GPSVan
Érintőkijelző / TouchscreenVan
Hálozat - BluetoothVan
Hálozat - Wi-FiVan
Kijelző felbontás466 x 466
Kijelző méret1,43"
LépésszámlálóVan
Okostelefonos értesítésVan
Operációs rendszerAmazfit OS
Por és vízállóság5 ATM
PulzusmérésVan
SIM foglalatNincs
Súly36.6g
SzínFekete
Tokméret46,5 mm