Steelrising (PS5) - OázisComputer.hu
Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447 Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84.
Steelrising (PS5)
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Steelrising (PS5)

Termékkód: 2807608

Párizs, 1789. A francia forradalmat vérontással fojtotta el XVI. Lajos és irgalmatlan mechanikus hadserege.

Előrendelhető
Jelenleg még nem kapható, várhatóan az érkezés napjától elérhető
13 699 Ft
10 787 Ft + Áfa
Megjelenés: 2022.09.08.

Termék leírás

Aegisnek, egy titokzatos robot remekműnek egyedül kell szembeszállnia a király seregével, hogy megmentse a történelmet ebben a kihívásokkal teli akció-RPG-ben.

A város lángokban áll és vérzik, miközben XVI. Lajos király és erőszakos robot légiói őrületét szenvedi. Aegisnek, a Vaucanson mérnök által a királynő testőreként megalkotott mechanikai remekműnek meg kell mentenie a francia forradalmat ebben a játékban.

KIHÍVÁSOKKAL TELI HARC A ROBOTOK KÖZÖTT
A király mechanikus katonáival szemben halálos pontosságra lesz szükség. Szúrd oda a cseleket, hárításokat, ugrásokat és pusztító támadásokat, hogy átküzdd magad Párizson. Minden küzdelem próbára teszi az idegeidet, és kiváló fegyelmet igényel, míg a hatalmas, kérlelhetetlen gépfőnökök türelmet és ügyességet igényelnek.

AEGIS: RENDKÍVÜLI KÉPESSÉGŰ KARAKTER
Határozd meg saját stílusodat, és fejleszd képességeidet a játék során. Játszhatsz könyörtelen harcosként, kemény testőrként, halálos táncosként vagy az elemi művészetek virtuózaként. Használd ki a fegyverek és készségek széles választékát, hogy a saját egyedi módodon közelíts meg minden küzdelmet.

A FORRADALMI PÁRIZS A TE JÁTSZÓTERED
A harcok, titkos átjárók, részletes térkép és más útközben talált módszerek és eszközök segítségével fedezd fel a legsötétebb napjait átélő várost. Horgod új dimenziót ad a felfedezésnek és Párizs vertikálisságának. A lendületes képességeddel kombinálva hozzáférést biztosít a város összes titkához több szinten, amelyeket újra és újra felfedezhetsz.

VÁLTOZTASD MEG A TÖRTÉNELEM ALAKULÁSÁT
Ön egy alternatív történelem egyik főszereplője, ahol Párizst egy zsarnokkirály fojtogatja. Kétes indíttatású szövetségesek és ellenségek keresztezik majd az utad, mint például Marie-Antoinette, Lafayette és Robespierre. Rajtad múlik, hogy utat vágj az összes összeesküvésnek, és véget vess egy ember őrültségének, hogy a francia forradalom sikeres legyen.

Specifikációk

FeliratAngol
Korosztály12+
MultiplayerNincs
PlatformPlayStation 5
TípusAkció / Kaland