Amazfit GTR 3 Moonlight Grey - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Amazfit GTR 3 Moonlight Grey
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Amazfit GTR 3 Moonlight Grey

Termékkód: W1971OV2N

Okos egészségkövetés könnyedén, hogy megerősödj.

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
40 700 Ft
32 047 Ft + Áfa

Termék leírás

21 napos üzemidő

Klasszikus dizájn

  • Könnyű és vékony alumínium ház
  • Klasszikus Irányító Korona
  • HD AMOLED Kijelző


BioTracker PPG 3.0 Biometrikus Szenzor

  • Véroxigénszint, Pulzus, Stressz és Alvás Monitorozás
  • Tesztelj 4 Mérőszámot egyetlen érintéssel
  • PAI Egészség Értékelő Rendszer

Erőteljes Zepp OS

  • Zökkenőmentes Felület
  • Dúsított App ökoszisztéma

A Fitnesz egy magasabb szintű partnere

  • 150+ beépített sportmód
  • 8 sport felismerése intelligensen
  • PeakBeatsTM Mozgás Algoritmus
  • 5 Antennás Navigációs Rendszer


Érintésmentes Életmód
Beépített Alexa és Offline Hang asszisztens

ENERGIA, HOGY TOVÁBB TARTSON

Az Amazfit GTR 3 egyfajta energiát és teljesítményt hordoz, hogy veled maradjon hosszú-hosszú ideig.
Még a fejlett funkciók széles skálájával is egy keskeny és könnyű készülékházba építve, a GTR 3 kifinomult eleganciát tart fenn, amely csak a klasszikus kerek órákban található meg, mégis megtalálja a módját, hogy integráljon egy nagy teljesítményű akkumulátort, amely akár 21 napig is eltarthat.

  • 35 óra Folyamatos GPS használat
  • 21 nap Általános használat
  • 10 nap Erős használat
  • 35 nap Akkumulátorkímélő mód


A JÖVŐ KLASSZIKUS MODELLJE

Mint okos hordozhatóeszköz, fontos, hogy az órád amellett, hogy jól néz ki, tökéletesen egészítse ki ruházatod!

A klasszikus órák inspirálta, szuper elegáns Amazfit GTR 3 kerek kialakítással rendelkezik, mely könnyű mégis tartós repülőgép minőségű alumínium ötvözetből készül, elegáns forgatható koronával. A keret nélküli kialakításnak köszönhetően, zökkenőmentesen illeszkedik az ívelt üveg képernyőhöz, hogy még jobban elmerülhess benne, a kényelmes, stílusos szíjak pedig az öltönytől az edzésfelszerelésig illeszkednek a ruháidhoz, hogy stílusosan kitűnj.

Moonlight Grey
Alumínium ötvözet készülékház, antibakteriális szilikonszíj

TISZTA ÉS KÖNNYEN OLVASHATÓ HD AMOLED KIJELZŐ

Példátlan vizuális tisztasággal, amely eléri a 326 ppi-t, amely eléri 1, 39 hüvelyket a GTR 3 képernyője 66%-os kijelző-képernyő aránnyal büszkélkedhet, mely napsütésben is kiválóan látható. Lásd az adatokat, amik fontosak számodra tisztábban, fényesebben és gyorsabban, mint valaha.

ÉLÉNK ÓRALAPOK ÉS ALWAYS-ON KIJELZŐ, TÖKÉLETES STÍLUSÉRT

Illeszkedjen a hangulatodhoz, öltözékedhez vagy az alkalomhoz a több mint 100 stílusos óralap széles választékával, mindegyik a hozzáillő Always-On3 kijelzővel. Az igazi csúcstechnológia érzetét szeretnéd? Lépj be a jövőbe és válassz a 15 animált számlap közül.
Emeld ki a kedvenc funkcióidat a 8 szerkeszthető óralappal – vagy akár tölts fel saját fotót, mint hátlap a valódi testre szabáshoz

  • 15 Animált óralap
  • 100+Óralap hozzáillő Always-On kijelzővel
  • Tölts fel saját fotókat óralapnak
  • 8 Szerkeszthető óralap

EGÉSZSÉGKÖVETÉS KÖNNYEDÉN

Az Amazfit GTR 3 segítségével még pontosabban és hatékonyabban szerezheted meg a számodra fontos egészség adatokat. Az óra fejlett 6PD-s (hat fotódiódás) BioTracker PPG 3.0 biometrikus szenzora egyszerre több egészségügyi mutatót is képes nyomon követni, és hatékonyabban használja az optikai fényt.

Tesztelj 4 mérőszámot egyetlen érintéssel
Néha, csak egy gyors egészségügyi áttekintést szeretnél, anélkül, hogy végig kellene görgetned az összes appot egyesével.
Az Amazfit GTR 3-mal tesztelheted a pulzusod, véroxigénszinted, stressz szinted és légzésszámod az óra egyetlen érintésével, az eredmény mindössze 45 másodperc 5 alatt elkészül. Szerezd meg a kívánt adatokat egyetlen érintéssel, és folytasd a napod.

Végy egy mély lélegzetet
A hordható eszközök általában nem támogatják a légzés monitorozást, annak ellenére, hogy ez egy fontos egészségügyi adat – a túl gyors vagy lassú légzés egy általános tünete számos egészségügyi problémának. Az Amazfit GTR 3 lehetőséget ad a fontos adatok könnyű, egy érintéses mérésének.

Intelligens 24 órás véroxigénszint monitorozás

Felismerve a véroxigénszint6 (SpO2) szerepének fontosságát, melyet az emberi egészségben játszik, az Amazfit GTR 3 bioszenzora képes automatikusan monitorozni az SpO 2 szintet a nap 24 órájában az új Zepp algoritmusnak köszönhetően. Az óra emlékeztetőt is küld, ha nem alvó állapotban észleli, hogy az spo2 szinted túl alacsony.
Alternatív megoldásként, amikor intenzív mentális vagy fizikai tevékenységet folytatsz, vagy akár csak nyugtalanul érzed magad a nap folyamán, kezdeményezz egy kézi SpO 2 tesztet, amelynek eredménye mindössze 15 másodperc.

Monitorozd pulzusszámod egész nap és úszás közben is
Akár atléta vagy, profi, vagy csak valaki, aki aktívabban szeretné élné mindennapjait, a szív egészsége fontos.
Az Amazfit GTR 3 egész nap képes mérni a pulzusszámot – még úszás közben is. Az abnormálisan magas vagy alacsony pulzusszámra vonatkozó riasztásokkal, valamint a pulzusszám-zónák követésével optimalizálhatod az edzéseket, az óra átfogó és könnyen használható egészségügyi partner mindenki számára.

Egy egyszerű egészségügyi áttekintés a PAI-egészségügyi értékeléssel
A mindennapi tevékenységek, mint például a takarítás vagy a gyerekekkel való játék, hozzájárulhatnak a jólléthez.
Az Amazfit GTR 3 PAI 8 állapotfelmérő rendszere ezeket az apró lépéseket figyelembe veszi, csakúgy, mint a hagyományos egészségügyi és aktivitási mutatókat, mint a pulzusszám, és átalakítja ezeket a komplex adatokat egyetlen egyedi pontszámmá minden felhasználó számára, egy szuper érthető egészségügyi áttekintésért.

ALAPOS ALVÁS MONITOROZÁS ÉS ALVÁS KÖZBENI LÉGZÉS FIGYELÉS

A stresszes munkanapok vagy a rendszertelen alvás rossz alvásminőséghez vezethetnek. Az Amazfit GTR 3-mal, az alvás adatokat gyorsan, egyszerűen, közvetlenül az óra képernyőjén ellenőrizheted - így nem kell keresgélned a telefonod, amikor először felébredsz.

Avási szakaszok és szundikálások monitorozása alvás közbeni légzés figyelés
Javaslatok az alvási szokások javítására

STRESSZ SZINT ÉS NŐI CIKLUSKÖVETÉS

Amikor a mindennapi élet nyomása felhalmozódni kezd, vagy kényelmesen szeretnél előre tervezni, az Amazfit GTR 3 ott van számodra.

Stressz szint monitorozás és mérés
Állítsd be az órát, hogy egész nap monitorozza a stressz szintet. 10 Kapj értesítést kiemelkedően magas stressz szint esetén. Igény szerint végezz kézi stresszszint-tesztet. Magas stressz szint észlelése esetén, az óra kéri, hogy nyissa meg a légzési gyakorlatot.

Női cikluskövetés
Rögzítsd a jelenlegi menstruációs periódusod. Kapj előrejelzéseket a közelgő menstruációs és termékeny időszakokra. Kapj emlékeztetőket, hogy elkerüld a meglepetéseket.

A FITNESZ EGY MAGASABB SZINTŰ PARTNERE 150+ SPORT MÓDDAL

Akár vagy csapatjátékos, vagy jobban szeretsz egy magad koncentrálni edzésedre, az Amazfit GTR 3 a tökéletes könnyen használható sport okosóra. Több, mint 150 beépített sportmód, hogy illeszkedjen a választott tevékenységhez, olyan értékeket figyel, mint a pulzusszám, égetett kalória és más egyéb.

8 SPORT INTELLIGENS FELISMERÉSE

Az Amazfit GTR 3 képes intelligensen felismerni a mozgásod és rögzíteni a hozzá tartozó sport adatokat, amint elkezded az alábbi 8 sport egyikét: Kültéri futás, futópad, séta, sétapad, biciklizés, medencés úszás, evezőpad és elliptikus tréner.

ÉRTSD MEG A SPECIÁLIS ADATOKAT A PEAKBEATS TM SEGÍTSÉGÉVEL

Az óra egy új, saját fejlesztésű mozgás algoritmussal van ellátva, amely olyan speciális adatokat értékel, mint a maximális oxigénfelvétel (VO2 Max), teljes felépülési idő, edzésterhelés és edzéshatás. Légy tájékozott a teljesítményed szempontjairól, amelyek befolyásolhatják a felépülést, az előrehaladást és az edzési kapacitást, és profibban nyomon követheted teljesítményadataid.

Versenyezz Magaddal
Meguntad az egyedül futást? Versenyezz magaddal a Virtual Pacer bevonásával.
Az óra egy ikont fog mutatni, ami egy korábbi rögzített futást reprezentál, egy másik ikon pedig a jelenlegi teljesítményed, hogy legyen egy cél, amit legyőzhetsz, és így minden egyes futásod jobb eredménnyel zárd.

Csobbanj egyet az 5 ATM-es vízállósággal
Az Amazfit GTR 3 elérte az 5 ATM-es vízállósági minősítést 15, szóval bármikor csobbanhatsz egyet a vízben aggodalom nélkül.

AZ ÚTRÓL SZÓL, NEM A CÉLRÓL

Az óra beépített barometrikus magasságmérővel rendelkezik, amely segít szemmel tartani a szabadtéri tevékenységek magasságát és légnyomását, és támogatja a GPS, GLONASS, Galileo, BDS és QZSS navigációs rendszereket az útvonal pontos nyomon követéséhez.

KÖNNYŰ INTERAKCIÓ

Az Amazfit GTR 3 gördülékeny és egyszerű felhasználói élményt nyújt. Gyorsan hozzáférhetsz a szükséges adatokhoz és kényelmesen áttérhetsz az egyik funkcióról a másikra, egy okosórával, melynek az alapjai jobbak, mint valaha.


TAPASZTALD MEG AZ OPTIMALIZÁLT MŰKÖDÉST A ZEPP OPERÁCIÓS RENDSZERREL

Az intuitív Zepp OS rendszernek köszönhetően könnyen megtalálhatja, amit keres az Amazfit GTR 3 alkalmazásai között.
Az alkonyat és a hajnal természetes szépsége ihlette, a Zepp OS gyönyörű színsémáját, amely tükrözi a természet varázsait.
Az animációk nagyrésze eléri a 60FPS-t, és speciálisan kialakított felhasználói felülettel, a Zepp OS lehetővé teszi, hogy a másik funkcióra történő navigálás zökkenőmentes legyen és kevesebb energiát is igényeljen.

Tapasztald meg a mini app keretrendszert, mely gazdag ökoszisztémával rendelkezik beleértve 10+ mini alkalmazást és még egy harmadik félt kezelő Home Connect appot.

A jövőben, a GTR 3 egy web alapú app tervező csomagot is bemutat, mellyel a felhasználók saját óralapokat és appokat készíthetnek, melyeket akár meg is oszthatnak.

KLASSZIKUS KORONA AZ EGYSZERŰ NAVIGÁCIÓHOZ

Annak ellenére, hogy az érintőképernyők nagyon kényelmesek, néha anélkül kell átlapoznod az órát, hogy ujjaid eltakarnák a kijelzőt, vagy átcsúsznának rajta nedvesen főleg edzés után.
Az Amazfit GTR 3 fizikai koronával rendelkezik, kifinomult CNC folyamatok révén elegánsan kidolgozott, az egyszerű navigáció érdekében, amely soha nem áll útban – csak tekerd meg a koronát, hogy átgörgesd az appokat és funkciókat, a lineáris motor által előidézett éles haptikus visszacsatolással.

Beépített Alexa
Könnyedén állíts be riasztást, kérdezz, fordíts és csinálj más egyebet az Alexa segítségével, ami be van építve az Amazfit GTR 3-ba.

Offline Hangasszisztens
Ha épp kint vagy és nincs internet elérésed, az óra rendelkezik offline hang asszissztenssel is, mellyel sportmódokat vagy egészségügyi méréseket indíthatsz hangutasítással.


KÖNNYŰ ÉLETMÓD

A legjobb okos eszközközök könnyen integrálhatóak az életedbe és a mindennapi tevékenységeket megkönnyítik. Az Amazfit GTR 3 egy megbízható, sokoldalú és korszerű partner, amire számíthatsz, akár dolgozol, edzel vagy a barátokkal lógsz.

MINDENNAPI FELADATOK KÖNNYEDÉN

Nézd meg az időjárást, szinkronizáld telefonod naptárát órádra, kapj értesítést üzeneteidről stb. Tedd könnyebbé életed az Amazfit GTR 3-mal.

Specifikációk

AlvásfigyelőVan
Beépített GPSVan
Érintőkijelző / TouchscreenVan
Hálozat - BluetoothVan
Hálozat - Wi-FiNincs
Kijelző felbontás454 x 454
Kijelző méret1,39"
LépésszámlálóVan
Okostelefonos értesítésVan
Operációs rendszerZepp OS
Por és vízállóság50 méterig vízálló
PulzusmérésVan
SIM foglalatNincs
Súly32 g
SzínFekete
Tokméret45,8 mm