Telefon 06-30/522-4-522, 06-1/708-0610 Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84.
Wacom Cintiq 27QHD Touch
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Wacom Cintiq 27QHD Touch

Termékkód: DTH-2700

Egy tökéletes eszköz, mert nincs az a tervezői, vagy alkotói igény, amit ez az interaktív táblamonitor az érintésérzékeny 27 collos QHD kijelzőjével, sima felületével ne tudna kiszolgálni. Használja ki mindazokat a plusz előnyöket, amit a Cintiq az Intuos digitalizáló táblához képest biztosítani tud Önnek! Rajzoljon közvetlenül a képernyőre és használja az eddig már megszokott tollakat, vagy az ujjait

Kifutott termék
Kifutott termék, már nem rendelhető
857 300 Ft
675 039 Ft + Áfa
36 hónap garancia
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 857 300 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

Nyomásérzékenység Alkosson természetesnek ható toll-, ecset- és radírvonásokkal interaktív tábla-monitorján! Mindez, ezzel a 2048 fokozatú, nyomásérzékeny eszköznek a támogatásával gyerekjáték!

Dőlésérzékenység Döntse digitális tollát bármelyik irányba, és tökéletesen természetesnek ható toll-, ecset- és radírvonásokat hozhat létre!

Forgatásérzékenység Az eszköz egyes beviteli eszközök esetén (Marker Pen) érzékeli, ha Ön forgatja a tollat, és megfelelő program használata esetén – minimum Corel Painter 9 – ennek megfelelően rajzolja ki a vonalat vagy az ecsetvonást.

Elforgatás felismerése A monitor érzékeli, hogy Ön elforgatja a képernyőt. És ha a használt program is támogatja ezt a funkciót – mint például a Corel Painter – akkor a vonal, mint  elforgatott ecsetvonás jelenik meg a monitoron.

Egyedi azonosító Az egyedi azonosítóval valamennyi Cintiq beviteli eszköz bármelyik szoftverhez szabadon programozható. Az elmentett beállítások automatikusan aktiválódnak, amint az eszköz érzékeli a felhasználói szoftver indítását.

ExpressKey Remote Az ExpressKey Remote a Cintiq 27QHD tablet szabadon mozgatható kontrollere. A készüléken lévő gombokhoz szabadon hozzárendelheti kedvenc macróját vagy bármilyen billentyűkombinációt. A billentyűzetet pedig felejtse el!

Touch Strip Az újonnan kifejlesztett Touch Strip olyan, mint a notebook touchpadja. Segítségével az ujjával közvetlenül adhat ki parancsokat a táblának. Nagyítsa fel vagy kicsinyítse le a képeket a Corel Paint Shop Pro-ban vagy az Adobe Photoshopban egy ujjmozdulattal! De ha szívesebben dolgozna a tollal, azt is használhatja a Touch Strip felületén.

Abszolút pozicionálás Ezután már soha nem lesz problémája az egérpad méretével. Az egérmutató mindig oda kerül, ahová a digitális tollat a tábla-monitorra helyezi. A Wacom  interaktív tábla-monitoron az aktív felület mindig a teljes képernyőt jelenti.

Radírozás Nem kell ezután több mozdulattal visszalépegetnie a programban, ha valamit véletlenül elhibáz. Csak fordítsa meg a tollat, és egyszerűen radírozza ki a tévedését!

Vezeték és elem nélkül Valamennyi beviteli eszköz vezeték és elem nélkül működik. A Cintiq tábla-monitor tökéletesen ellátja őket a szükséges energiával.

Plug & Play beüzemelés A Cintiq interaktív tábla-monitor és digitális toll installálása rendkívül egyszerű. Gyorsan és könnyedén helyezhető üzembe, és kompatibilis az Ön gyakran használt programjaival.

Specifikációk

AdatkapcsolatUSB
Csatlakozók5db USB 3.0
Gyorsgombok8 db személyre szabható
Kijelző felbontás2560x1440
Kijelző méret27"
KompatibilitásWindows 7/8/10, Mac OSX
Méret (aktív rajzfelület)596.7 x 335.6 mm
Méret (tábla)770 x 465 x 54.5 mm
Nyomásérzékenységi szint2048
SzínFekete
TartozékokWacom Pro Pen digitális toll
Wacom Pen Stand amiben 10db csere tollhegy található
ExpressKey távirányító
Telepítő lemez
Quick start guide angol nyelvű telepítési útmutató
Kábel(USB 3.0, DisplayPort, Micro USB, tápkábel)
Toll dőlésérzékenységVan
Touch funkcióVan